- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mészi Zoli
tag
Mi a véleményetek erről a termékről? Chieftec CTG-550c (cable manager)?
Az alaplapomon is van egy molex csati (de minek?), deluxos (régi lap).
A Cooler master iGreen (AcBel belsős) tápom szerintem nem olyan fitt 8 év után.
Megjelent a c meghajtómon az első badszektor és nem indul el mindig.
A kérdéses táp + 1 további molex /floppy vezetékkel bír, így nem ugyanarról a vezetékről kapja majd a vinyó és az alaplap a feszkót.
Szerintetek ez a megközelítés indokolt?
Jelenleg ugynarról az ágról kapja mind a négy vinyó az áramot (+ alaplap). -
Kalos7
tag
Mi a véleményetek erről a tápról?
-
Creep
tag
Szevasztok.
Épp táp vásárlás előtt állok.
Nem szeretnék sokat költeni rá,de a szívem vágya egy modis táp lenne.
De be kell érnem egy normál táppal.Két kiszemelt lenne.Thermaltake Hamburg 530W,vagy Chieftec 500W CTG-500-80P
Tuti a chifit írjátok,hogy azt vegyem meg
"Tt mivel lenne másabb?"[ Szerkesztve ]
Privátra válaszólj.
-
Potzee
addikt
válasz Kalos7 #43693 üzenetére
XFX 850W Pro Series P1-850S-NLB9 [link]
(egybe hagyott 12V-os ág, Seasonic elektronika, 70A, max.850W teljesítmény)
Corsair AX850
(egybe hagyott 12V-os ág, Seasonic elektronika)
OCZ PCP&C Silencer Mk II 950W - 40k
Sirtec elektronika, 1x 12V-os ág, 83A, max. 1000W teljesítmény, 80+Silver minősítés)PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
Kalos7
tag
Csáó!
800W felett milyen tápokat tudnátok ajánlani, ami jó márka és megbizható?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz navilol #43690 üzenetére
Alsótápos házba ő kevéske.
Felsőbe oks, de írd be a keresőbe, egy srác vett ilyet, ő megmondja milyen hosszúak a kábelek, de szerintem alsóban nem tudnád jól elvezetni.
Amúgy meg valójában 350W-os FSP-ról van szó, legalábbis belül, a 420 csak egy marketing, ez a peak teljesítménye
[ Szerkesztve ]
-
navilol
csendes tag
hello,
GIGABYTE GE-C420A-C2
még mindig nem találok semmi érdemi információt erről a tápról, főleg a kábelhosszúságokról. best buy lenne a konfigomhoz, csak jó lenne tudni, lehet-e alsó tápos házat vennem, vagy a felső táposok között nézelődjek.üdv
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
köszönöm, akkor ezt fogom választani, most úgy is 2 ilyen konfigot is meg kell építenem, mindkettőbe ilyet fogok rakni
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #43685 üzenetére
A Bronze az újabb, amazt már elvileg nem forgalmazzák, gondolom beragadt készlet lehet még esetleg.
A sima 80+-os elég jól szerepelt a tesztekben is, magas pontszámot kapott. Ehhez a kis energiaigényű konfighoz jó választás.
Kábelei elérnek szerintem mindenhova. a Garanciára érdemes rákérdezni ,mivel a gyártó által 3 év jár rá, az iPon meg 1-et lecsípett... Fentebb linkeltem, hogy a Corsair a garanciáztatásban elég rendes volt. Szóval szerintem nem lehet gond, ha esetleg még is gariztatni kell a gyártónál.
-
syberia
veterán
válasz #25712384 #43680 üzenetére
Bocsi srácok ma este nem vagyok formában, lehet azért mert a tápomat
forrasztottam és nem vagyok biztos benne hogy jó ötlet volt
Na majd kiderül ha üzembe helyezem újra a kicsikéthttps://howbad.info/
-
pcsabat
őstag
válasz CoolBoy323 #43685 üzenetére
a 80 plus bronze az újabb. Az 12V-os ágon nagyobb teljesítményre képes és magasabb a hatásfoka is. De hogy igazából melyik az időtállóbb, az jó kérdés. Én talán a 80 plus bronze-t venném.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #43683 üzenetére
Akkor lesz a CX430-as, mert árban nem sokkal több árgép szerint se, sőt szerintem ennél olcsóbbat is lehet még találni.. [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz pcsabat #43681 üzenetére
a fene :/
Sharkoon Vaya lesz a ház, a konfig meg egy A8as FM2 alap, szóval max 400W-os kell... és sajnos nem fér bele az XFX 450, pedig én azt ajánlottamde ha a CTG 400 is rövid, akkor nem tudom mi lesz
CX430 akkor jó lesz, nem sokkal drágább a CTGnél...
de melyik? CX430W vagy 80+bronze? az első a régebbi, jól emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CoolBoy323 #43679 üzenetére
CX400 használtan, CX430 újan. előbbi Seasonic , utóbbi CWT
Ezeknél olcsóbban olyat ami el is ér mindenhova kábelmenedzsmenten keresztül nem nagyon tudok :/
BQ L7-350 hosszabb mint a 350-es FSP, de szerintem az sem eléggé
(#43678) syberia: CTG mindig is Sirtec volt
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz CoolBoy323 #43679 üzenetére
nem nagyon, de a CTG 400 és a 450 kábelei is rövidek lesznek alsó táposba. Mondjuk az lehet, hogy picit hosszabbak mint az FSP-é.
-
CoolBoy323
nagyúr
Chieftec CTG-400-tól tudtok nekem mondani jobb ár/érték arányút?
Alsó tápos házba való kell, ezért az FSP 350-ese kilőve, annak rövidek a kábelei tudtommal -
sityu17
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tápválasztásban. Most van egy tápom (vmi noname), 450 w-os, de 8 cm-es ventivel és elég hangos, ezért szeretném lecserélni egy 12 cm-esre, ehhez kérnék segitséget, hogy mit tudtok ajánlani ami nem 20-30 ezer mert annyit azért nem akarok áldozni csak, hogy halkabb legyen
Konfigom:
Amd pehnom II X2 550 (de ezt majd később le fogom cserélni egy 6 vagy 8 magos FX-re)
4 gb 1600mhz ram (ez is bővüln i fog majd 8gb-ra)
ati radeon hd 7770 1 gb vagy 7790 1gb lesz hamarosan
500 gb + 80 gb + 2TB vinyó, 96 gb SSDÚj ház is lesz, alsótápos, szóval hosszú kábeles kellene.
XFX 450-et is néztem az előző javaslatok alapján, habár ez sem valami olcsó. Vagy még a Chieftec 500W CTG-500-80P OEM eddig.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
MMIX
addikt
ENERMAX NAXN ADV 650W (ETL650AWT) 80+Bronze.
Azonos, mint visszább a LEPA (BSC650). CWT GPM 80+Bronze, Yate Loon D12BH-12 golyós ventilátor, 1 db japán primer kondenzátor (más néven "csali", mert a kimenetiek sokkal gyengébb minőségűek, de legalább olyan fontosak lennének), egyágas +12V, fekete szalagkábel vezetékek, nincs harisnya.
www.tweaktown.com teszt.[ Szerkesztve ]
-
-
zsoca875
csendes tag
És tényleg ha már így itt tartunk,olvasva a hozzászólásokat.
Lehet, hogy ezt már előttem kérdezték, de mi a vélemény a Cooler Master Elite Power 600W-ról?
Olyan 10,5k környékén lehet kapni.. Ilyen árért ez mennyire minőségi? -
zsoca875
csendes tag
Sziasztok.
Egy hd 4850 és 4830 CF-hez elég egy minőségi 600w-os táp?Segítségeteket köszönöm!
-
Zorel
senior tag
válasz pcsabat #43659 üzenetére
Néztem review-kat a Seasonic X 750-ről mindenhol halknak írják és nagyon dicsérik. Szerintem megvan a befutó. Köszi szépen. Corsair tápokat nézegettem eddig abból is a HX szériát de sok helyen olvastam hogy nem túl halkak meg előfordul, hogy ciceregnek. Viszont a régebbi HX-eket dicsérik, de az újakba már nem az a belső van...
-
pcsabat
őstag
Ár?
Egyébként:
CORSAIR AX760 (i)
CORSAIR AX860 (i)
CORSAIR HX Series HX750
CORSAIR HX Series HX850W 80+ GoldXFX Pro 750
XFX Pro 850Seasonic X 750
FSP Aurum Gold 750W
FSP Aurum PRO 850WENERMAX Platimax 750W
ENERMAX Platimax 850W
ENERMAX REVOLUTION87+ 750WMondjuk nem a budget kategóriát képviselik, de 2 db GTX 680 mellé nem is az kell. Ha nem lesznek agyontuningolva a kártyák akkor ezekből a fajtákból egy 650W is elég lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zorel
senior tag
Sziasztok!
Légyszi ajánljatok nekem pár megbízható, minőségi halk tápot 800W környékén. 670 vagy 680 SLI lenne rajta.
Köszönöm.Üdv,
Zorel -
jim bcs
nagyúr
válasz fermacht1994 #43652 üzenetére
grat jó választás volt , hosszú ideig elkísér téged és a következő 2-3 konfigodat simán
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
syberia
veterán
válasz grizlisandor #43640 üzenetére
Mihez kezdesz a gyártói garival ha már a bolti lejár?
https://howbad.info/
-
WP14
őstag
válasz sakal83 #43643 üzenetére
Nem feltétlen kell cserélni, nekem egy teljes formázás a HD Sentinel szerint újra 100%-ossá tette egyik vinyómat, ami előtte szintén e progi szerint szektorhibás volt és csak 97%-os kondíciójú
Azóta sokkal kevésbé is kattog.
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sakal83 #43643 üzenetére
Típuskód van valahol az oldalán, nekem az elég és megmondom mit rejt a belső
Igen a halk táp átka, hogy rájön az ember, lassan eljár az idő a HDD-k felett... én BQ tápra váltottam, és a rendszervinyó hangosan keresi a biteket, a WD Green egyenletes tempót diktál, vele nincs gond, ő csendes
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Graphics #43642 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen belsős. Kívülről meg lehet állapítani?
De nekem mindegy, a lényeg az öt év gari, és, hogy néma Azért a CWT sem rossz egyébként.
Bár a hátránya a halkságnak, hogy rájöttem, hogy a vinyóm kattog (100,60-as lett, persze garidőn túl), és cserélnem kell
-
Graphics
Jómunkásember
válasz sakal83 #43634 üzenetére
Nem rossz, de akkor melyik belsős lehet, mert volt egy Seasonic széria, illetve a CWT is elég gyakori / amelyben van ilyen ventivezérlés a'lá GS600-as. /
-
Graphics
Jómunkásember
válasz TechArtist #43638 üzenetére
+1 az XFX-re , Seasonic, ADDA venti, nem fog kikopni és hangoskodni és jobban is néz ki
-
pcsabat
őstag
válasz TechArtist #43635 üzenetére
Nem akarok vitát nyitni, nem is fogok, de az XFX tápot jobbnak tartom (sztem nem csak én). A raider 750-t elkaszálták teszteken... Emellett az XFX halk is fog maradni és dizájn tekintetében sem egy raider. Emellett van ahol arra is 5 év garit adnak. Tegnap volt erről.szó is a topikban.
-
Hoorus
őstag
válasz ZozzHUN #43636 üzenetére
(#43635) TechArtist:
+1 Raider
Már csak azért is, mert a Raidert rendesen meg tudod kínálni egy HD7970-el is, mivel 2 db 6+2-es csatija van, az XFX-nek pedig csak az egyik 6+2-es, a második csak 6-os, így ott átalakítóval kell mókolni, ami nem igazán esztétikus, ha ez számít...
[ Szerkesztve ]
-
ZozzHUN
addikt
válasz TechArtist #43635 üzenetére
Mindkettő nagyon prémium belsővel van ellátva. Mindkettő 1 ágas, ami szintén nagyon jó.
XFX-nek ADDA ventije van ami hosszabb távon is bizonyított, Raiderben Yate Loon van, ami idővel zajosodhat.
XFX-nek általában 2 év garit adnak csak, Raidernek 5 évet.
XFX-nek bronze a hatásfoka 220V-on, Raider 220V-on alulról súrolja a Gold-ot, némely példány Gold-ot is teljesít, amúgy Silver.
Én Raider-re voksolok, nekem Raider 550 van és hangtalan még mindig a venti, pedig elég sokat megy a gép
[ Szerkesztve ]
-
TechArtist
aktív tag
Hali, az XFX pro 550 vagy az FSP Raider 550 a jobb? Kb. egy árban vannak, és mindkettő 80+ bronze-os, melyiknek jobb a belseje? Pro-k kontrák? Venti, kábelezettség, feszek stb... Köszi.
-
sakal83
addikt
Beírok egy kis tapasztalatot az új Corsair TX650 -ról (nem a V2-es, hanem ez)
Hát ez a ventilátor szabályozás - 30%-ig nem kapcsol be- nagyon komoly, gyakorlatilag passzívként üzemel a táp netezés és filmnézés közben. Nagyon király. és nem is melegszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz Graphics #43632 üzenetére
Na most hogy belemerültünk a témába elővettem a tápot. Ez egy CFT500W, ez van ráírva. Az előbb elírtam.
És a ventivel kapcsolatban tévedtem, a gyári venti nem ADDA hanem Magic... (vmiért ADDA-ra emlékeztem)[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
fLeSs
nagyúr
válasz vzsryl #43630 üzenetére
A célnak megfelelt, csöndes volt és a tápnak nincs semmi baja. A gépemben sokminden megfordult, a legtöbbször átlag feletti volt teljesítményben és fogyasztásban is (kivéve az elmúlt 2,5 évet) és mostanság sem éppen számít gyengusnak, szóval nem látom a hibát. Az eredeti hűtő ADDA típusú, ezt a múltkor megnéztem magamnak.
Igazából ez a táp nekem most olyan, mint azok a cipők, amiket megvettem, hordtam őket pár napig és azóta a cipős szekrényben állnak (2-3 éve). Ezzel most ugyanez lesz ha nem adom el."Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
vzsryl
nagyúr
Ismerem a szériát. Ez rendszerhűtő, és nem javallott tápegységbe tenni. Az 1900RPM-es még csak-csak, de egy 80%-os hatásfokot sem megütő, 400W feletti tápba már nem ajánlott. Gondolom te max. félig használhattad ki a Chiefit, így különösebb melegedés nem történt.
Ha tápegység szánsz legközelebb ventilátort, akkor az ADDA háza táján érdemes keresgélni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Te valami nagyon alacsony fordulaton járó ventit rakhattál a Chiefibe, ami gondolom nem is hűtötte megfelelően. Azért na... kb. 75%-os hatásfok mellé dukált az eredeti, hangos ventilátora. Mert annak volt is légszállítása...
Helyedben megtartanám póttápnak. Én is ezt fogom tenni a 400PNF-el. Bármikor jól jöhet. Úgy sem tudod eladni értelmes áron...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
fLeSs
nagyúr
válasz vzsryl #43624 üzenetére
Csak minimális a különbség, de észrevettem. Emiatt nem dőlök a kardomba, csak megjegyeztem.
Szóval ezt a Chiftecet érdemes lehet eladni, adnak érte annyit hogy megérje ahelyett hogy ott álljon a szekrényben 5 év múlva is?"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
vzsryl
nagyúr
-
-
vzsryl
nagyúr
"sztem picit hangosabb mint az előző tápom volt."
Hazudni nem szép dolog...
Egyébként lehet, hogy hibás, mert konkrétan észre sem kellene venned, annyira hangtalan.
(#43619) I.T.E.M: Üdv!
Elviszi.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
senior tag
Üdv urak!
Alaplap: Asus P8Z68-V/Gen3
Proci: Intel Xeon 1270V2 (Nincs húzva)
Vga: Jelenleg: Asus Matrix HD7970 Platinum
Hangkártya: Asus Xonar STX
Rögzítő kártya: Avermedia Live Gamer HD
SSD: 1db adata SP900 128GB
HDD: Samsung 750GBAz lenne a kérdésem,hogy ez a táp elvinne-e egy CF 7970 vagy 680 SLI rendszert ? Amennyiben igen,akkor nem hajtok 1000W-os tápot.
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm..
[ Szerkesztve ]
日本 - ダイレクトストリームデジタル
-
Graphics
Jómunkásember
Sose értettem azt a tesztet miért nem javították ki, mert CFP szériája szerintem nem volt a Chifi-nek, és a tesztben is a címkén CFT szerepel
Vagy tényleg van CFP széria, de valahol északabbra... [link]
És ezért van Acbel belső, nem tudom, kicsit kacifántos nekem :/
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
Hetekkel ezelőtt kérdezősködtem, hogy milyen tápot vegyek magamnak, és a BQ E9-est ajánlottátok. Már kb. egy hete használom és eddig minden OK vele (ez gondolom nem mond sokat, 1 hét az semmi ), bár sztem picit hangosabb mint az előző tápom volt.
Ugyanakkor lenne egy kérdésem is (és ez nem reklám, de komolyan): sztetek mennyiért és kinek lehet eladni (illetve van-e értelme eladni) egy ~6 éves, tökéletes állapotú Chieftec CFP500W-t (teszt)?
Köszi.[ Szerkesztve ]
"Consider if you change your perspective about life, you have changed your experience of life."
-
jim bcs
nagyúr
válasz #25712384 #43604 üzenetére
én sem annak szántam , szerintem az Enermax kicsit túlárazott, ezért is használok Seasonic-ot valamint ezért is szerelek Seasonic-al már a Bronz széria elég elfogadható és megfizethető árral rendelkezik, amennyiben kevesebb a keret akkor jönnek a B verziók mint az FSP-XFX de elég sok helyen már ezekkel egy árban szintén jelen van a Seasonic Bronz széria és az utóbbi időben csak ezzel szereltem, még nem volt gond
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
pcsabat
őstag
válasz fermacht1994 #43608 üzenetére
ettől még vannak jobb vételek olcsóbban
troooper: el viszi ám. Az a VX egy legendás darab.
[ Szerkesztve ]
-
troooper
tag
Hali!
Szeretnék megerősítést kérni. Ahogy olvastam elvinné ezt a konfigot egy (4,5 éves) Corsair VX450 (nem volt széthajtva):
- Phenom II X4 965 (125W)
- Ati 4830 512 MB
- 2x2 GB 1600 RAM cl9
- 2 db vinyóJól gondolom?
Thx! -
fermacht1994
aktív tag
válasz stefyY #43597 üzenetére
Igen alsótápos házba lessz és már megrendeltem Rájöttem, hogy soha nem lessz pénzem venni még egy 7950 DCii-t Szóval bőven elég lessz nekem az Enermax Triathlor FC 650-es táp is Belseje baromi korrektül néz ki profi kivitel. Néztem más hasonló corsair tápot hx 650 stb oldalak zengnek arról, hogy lekapcsol cicereg stb. haverom 8 éve nyúz egy enermaxot és a mai napig semmi baja
Feri
-
Graphics
Jómunkásember
válasz stefyY #43603 üzenetére
Az, hogy nem Enermax... Hanem szimplán egy túlárazott CWT.... halvány minőség ez, az Enermax névhez képest..
Nem Enermax, ez itt a lényeg.... marketinggel akarják elsózni a CWT egyik szériáját... minőségibb tápot lehet venni
És ha megveszed, akkor sikerül is nekik... Az Enermax név alapján veszel meg egy tápot, ami nem azt tartalmazza. amit a neve sugall , mi szóltunk[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
válasz #25712384 #43604 üzenetére
Hogy őszinte legyek, újonnan/garisan tudom 8k-ért a fentebb említett Enermax tápot, és a HD7770/X4 750k/4GB RAM-os konfigom nem fogja kinyírni szerintem...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
törölt tag
válasz jim bcs #43602 üzenetére
Nem vitaindító akart lenni, de az Enermax naxn 450w árában, már Seasonic belsős XFX Pro-t lehet kapni, ami nem mellesleg alsótápos házakba is jó lehet már.
Ettől függetlenül egyet értek ezzel a kijelentéssel: " Enermax a világ egyik legjobb tápegysége a Seasonic-al egyetembe"stefyY; összefoglalva, ennyi pénzért vannak jobb vételek.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest