-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
válasz KAMELOT #42698 üzenetére
De látod, pont ez az, ezért kérdeztem. Nem minden esetben szar egy használt táp , esetedben a tiéddel sem volt semmi baj, nem hiszem , hogy szart sóztál volna a vevődre. 68pirosa van a srácnak, szegedi és ad rá 3 nap próba garit.
Illetve azt olvastam erről a Gigabyte-ról, hogy igazából az általatok ajánlott FSP. Ezért is kérdeztem azt. -
kiralytom
aktív tag
Akkor egyszer s mindenkiorra tisztázzuk és zárjuk rövidre a témát. A tápok, amiket említettem ennyire nem jelentenének előrelépést, mint a jelenlegi, betegeskedő Codegen 400as tápom? Pontosítok.Van egy használt, zörgő Codegen 400W amit lecserélnék egy jó állapot , ugyancsak használt Chieftec gps 450 AA-101A -re.
Ez ne lenne megbízható csere? Vagy B esetben egy vatta új GIGABYTE GE-C420A-C2 (BULK). Ez sem lenne
jó, jobb választás, mint a jelenlegi? -
KAMELOT
titán
válasz kiralytom #42693 üzenetére
De az esetedben egy tiszta új 9000ft-os táppal jobban jársz. és van rá 2 év garancia!!!! Tehát ha valami gond van visszaviszed és kicserélik!
Próbáljuk a legjobbat ajánlani neked. Ja és nekem volt ilyen FSP-350 tápom!
22euro volt újonnan. 10euroért adtam el.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
syberia
veterán
-
jeni
félisten
válasz kiralytom #42693 üzenetére
egyetértek a Kamelottal
ha nincs pénzed 9000 Ft-ra akkor miért akarod azt a kevéske 5000 Ft-t elköltetni holmi fém dobozra ami csak vesztességet hoz neked,vagyis kiadással jár.én is jó ötletnek tartom,ha átmész a szomszédba hétvégén füvet nyírni és a kapott pénzt hozzá téve már tudsz egy komolyabb tápot
nem csirketápot hanemtápegységet egy komolyat vásárolni.[ Szerkesztve ]
-
kiralytom
aktív tag
Ugyan ne viccelj már, kezdtek felpaprikázni most már csakugyan.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ne szivassátok már ki innen szerencsétlent. A leírt konfig alapján látszik, hogy nem más hardverre kente el a pénzt. Tudjuk jól, hogy nem jönne rosszul egy megbízható 300W körüli táp a piacra (ami nem mellesleg olcsó is), de azt is tudjuk, hogy egy ilyen felbukkanásával dőlne be rengeteg más, nem megbízható márka...
A Gigabyte táppal próbál egy elfogadható, új tápegységhez jutni, a bejegyzései alapján nem célja tovább húzni Codegennel.
És sajnos el tudom hinni, hogy van akinek számít 2-3 ezer forint, még akkor is, ha internetre, számítógépre telik neki...
Nem vitaindító akart lenni, ezzel a bejegyzéssel kapcsolatos hozzászólásokra nem válaszolok! -
kiralytom
aktív tag
válasz KAMELOT #42687 üzenetére
2x éves vagyok és mindig is no name tápokat használtam, Codegen , HKC, Mercury és ezekkel sem volt bajom. Félreértés ne essék , nem azt mondom, hogy ezek jó tápok, sem azt hogy szeretem őket, csak azt, hogy ezekhez képest szeretnék előbbre lépni.Biztosan jót akarsz,de...Nem hülyéskedek, ha egyszer 5-6eFt-ot szánok rá, akkor ebből szeretném a legjobbat kihozni.
Ne hülyéskedj itt velünk. 5000ft valami használt gagyi táp. 9000ft meg tiszta új
4eFt-ért említettem egy használt chieftec gps 450 AA-101A , NEM GAGYIT, hanem egy , az itteni topic és oldal elbírálása szerint is nagyon jó tápegységet
A másik egy szintén itteni elbírálás szerint rendben lévő GIGABYTE GE-C420A-C2 (BULK) volt.
Hangsúlyozom, biztos vagyok benne, hogy jót, a legjobbat akarod, mégis úgy jön le, mintha valami hitvány portékát hoztam volna ide.
[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
https://howbad.info/
-
Santi22
aktív tag
válasz kiralytom #42680 üzenetére
Én erre megint csak az tudom mondani, mint tegnap este a srácnak.
Megvennél egy 6500-as tápot, vagyis van ennyi pénzed, a szakik azt mondják vedd az említett FSP-t, ami 9k.
Na mármost, nehogy már azon a 2,5k-n múljon a dolog. Kérj kölcsön ha pillanatnyilag sehogysincs ennyi pénzed és megadod, amint pénz áll a házhoz (hozzád).
Ha felnőtt kereső ember vagy, akkor a következő fizuval meg is oldod, ha még tanulsz és otthon vagy, akkor meg kihagysz egy kocsmázást vagy egy bulit vagy anyutól kérsz kölcsön és ledolgozod házimunkában vagy mittomén, de rengetegféle módon meglehet oldani. -
-
StSanya
senior tag
Az IPON-os topicban van éppen egy zajos RAIDER 750-ről szó, azt is írják, hogy változtatott a gyártó a tápokon, az újabb, javított verzió, ami már ezüst minősítésű.
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
carr
őstag
válasz Graphics #42642 üzenetére
Köszi.
Esetleg megoldást jelenthet az FSP-t szétkapni, és bezsírozni a csúszót, h elejét vegyük a bajnak? Még mielőtt tartósan használatba venném...
Tudom, garvesztés, stb... csak a gondolattal játszom.
Azért ott van -6k és +2 év gar.
Fene a spórolós fejemet.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz #25712384 #42671 üzenetére
Ász!
Köszönöm.
Meg is lesz a kiszemelt. Holnap mindenképp meg kell rendelnem....
http://www.argep.hu/product_1226661.html
OFF: A böngésző nem támogatja a bb kódokat... IE8... congrats. Sry.
ON:
Tuti lesz ez a Seasonic? Nem bánom meg a 3 év garit az 5 évvel szemben? Mennyire HALK? 20dB alatti az is?Összegzés:
FSP Raider 650W
negatív: csúszócsapágy
pozitív: 5 év gar, ~19e Ft
http://www.goldenit.hu/webshop/fsp-raider-650w-atx-eatx-tapegyseg-box-80-bronze/6894
Seasonic S12II-620 620W
negatívum: "csak" 3 év gar, ...? ~25e Ft.
Pozitív: golyóscsapágy
http://www.argep.hu/product_1226661.html
http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze.htm
Melyik legyen?
Valaki be tudja linkelni az oldalakat, h LINK legyen? Sajna céges gépről írok, meg van kötve a kezem.
Bocsánat![ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
KAMELOT
titán
válasz kiralytom #42677 üzenetére
1. Csak tiszta új tápot vegyél
2. Csak minőségit és nem sajnáld rá a zsetont mert a géped fő komponense. Ha nincs nem megy semmi sem a gépedben.
3. Az általad leírt géphez elég egy FSP 350-es. Méghozzá 85+ hatékonyságú. 9000ft nem is pénz ilyenért.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Indításnál zörög, kattog a 400as Codegen tápom. Gondolom elég lenne csak kitakarítani, de régóta tervezem, hogy veszek egy megbízhatóbb tápot így körbenézek.
Ezt a típust néztem ki:
GIGABYTE GE-C420A-C2 (BULK)
Olvastam, hogy ezek talán FSP tápok, de csak akkor lehetne megmondani, ha meg tudom az oldalát nézni. Ez tényleg így van, vagy nyugodtan szánjam rá a 6500Ft-ot mert nem lövök mellé?
Nem szeretnék ettől többet rákölteni.
Találtam 1-2 típust használtan ami tetszik is és jónak is tűnik , 4ezerért:
chieftec gps 450 AA-101AA problémám, mivel nem tudom megmondani milyen idős így egy kicsit szkeptikus vagyok, tartok tőle hogy bedöglik, vagy átvágnak.
A konfiguráció :
Intel E3300 68W
240GT 65W
2 HDD,
optikai meghajtó
3gb-ram. -
sptkyle
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
bakatib81
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném erről a tápról:
CORSAIR POWER SUPPLY CX 80+ BRONZE 500W ATX, EPS12V, PS/2 -
törölt tag
válasz sptkyle #42667 üzenetére
Ha csak a táp első 12V-os ágát terhelnéd le, ami maximum 168 wattot bír folyamatosan leadni, akkor is illene megkajálnia ezt a konfigurációt, szóval nem szükséges új tápot venned.
(#42666) Szipoly: az egy jól sikerült CM termék. Az eltérés az 5%-os küszöbön belül van, továbbá az ilyesfajta szoftveres mérésre nem kell hallgatni, csak a műszeresre.
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Sziasztok.
Remélem jo helyre írok.
Kérdésem a következő lenne:Gépfejlesztés előtt állok. A következő a kinézett szett:
-Asrock H61M-VG3 alaplap (s1155)
-CPU Intel G645 (65W)
-2*4 GB DDR3Külön VGA nem lesz a gépben, alaplapi lenne használva.
Optikai meghajtó, és egy kisebb SATA vinyó lesz még a configban.A kérdésem az lenne, hogy a mostani tápom szerintetek bírná e ezt a gépet, vagy tápot is vennem kell?
Chieftec GPS-400AA-101AVálaszokat előre is köszönöm.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Szipoly
tag
Sziasztok!
Coolermaster rs500-psap j3 -ról szeretném kikérni a véleményeteket. Mennyire megbízható táp, maradhat a gépben? (1:1-ben cseréltem laptopom egy asztalira)
Nem hangos, és jónak tűnik, csak feltűnt, hogy a 12v-os ágon Aida 12,4v körül mutat értéket, többinél nincs ekkora eltérés. Ez még belefér? Vagy inkább csere?
Előre is köszönöm a válaszokat!- http://href.hu/x/j7n5 - Halk egér mod
-
jeni
félisten
válasz Potzee #40532 üzenetére
Üdv
Ez a fajta regisztráció sehogy sem működik.Email reg az megtörtént de maga a terméket nem lehet regisztráltatni a+3év garanciáért.Oda van írva,hogy csak 30 napon belül vásárolt termékekre vonatkozik.
ez az angol weboldalon található
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Gabor777 #42660 üzenetére
Hexa: 11.089Ft
CTG-500: 12.850FtÉn nem hiszem el, hogy ez a különbség akadály.
De ha mégis, akkor mittomén kérj kölcsön kétezret egy haverodtól fizetésig vagy valami. Nem egy megoldhatatlan dolog ez.Én biztos nem adnám a CTG-500 alá, sőt igazság szerint egy ilyen konfighoz legalább egy XFX-450 illene, de ez a CTG-500 a minimum!
[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
válasz Gabor777 #42656 üzenetére
Akkor Chieftec CTG-500 lehet az ami még beleférhet, ha nem gond, hogy nem fekete, cserébe viszont megbízható.
-
Gabor777
aktív tag
válasz Santi22 #42649 üzenetére
Esetleg 10 ezer forintig tudnál mondani valami használhatót? Iponnál venném. Köszönöm!
szerk.: Az a baj, h eddig 2 táppal befürödtem...az első codegennel, amit ragozni nem kell...aztán 1 chieftec is meghalt a kezeim között, ezért végképp tanácstalan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor777
aktív tag
Cooler Master 500W Elite Power - RS500-PSAPJ3-IT
Chieftec 500W 12cm iARENA APFC - CTGPA500S8 ,
Cooler Master 500W GX Lite - RS500-ACABL3-EU
Üdvözletem!
Ezek közül melyiket érdemes megvenni?
Amit etetnie kell: asrock 770 extreme 3, gigabyte gtx 650ti, 6 gb ddr3, illetve athlon x4 3.4ghzen pörgetve. Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz csucsbicep #42645 üzenetére
Cooler Master GX450W (RS450-ACAAD3-EU) ADDA ventivel, halk, megbízható, 3 vagy 5év garral adják, ez függ kiskertől is...esetleg ez?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz csucsbicep #42645 üzenetére
Seasonic belsos tapoknal erdemes nezelodni. Ott golyoscsapagyas venti van, az idotlallobb.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz csucsbicep #42643 üzenetére
Eleinte nem, de a YL kialakítása miatt hangossá válhat, használattól és környezettől függően x idő után.
Ez ugye függ a háztól, hogy milyen porszűrése van egyáltalán, mennyire szellős a ház, és mennyire friss levegővel tud a táp gazdálkodni, mert ugye ha melegebb, akkor a venti is többet dolgozik magas hő társaságában, amitől a csúszócsapágy is hamarabb adja fel a harcot.
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
válasz vzsryl #42572 üzenetére
Ez a 650es jónak tűnik. Szakik, vélemény ehhez? a konfinghoz...?
Emez különösen. Vagy 750es, és egy életre (5 évre) letudjam a tápkérdést?[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz superecneB #42637 üzenetére
Nyíregyházára el tudom vinni Pestről, Húsvétkor, ha gondolod... sőt, 31.-én leszek Debrecenben is...
[ Szerkesztve ]
-
Zoll21
tag
Keress telefonon vagy email-en bármikor.
-
törölt tag
válasz superecneB #42633 üzenetére
Mi a baj, a 450-es XFX-el? Lehet még kapni 15k környékén, és a legtöbb üzletnek van pik pak pontja, ahova ingyen elszállítják és átveheted.
Duliee:
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
OCZ Silencer MKIII 400W még esetleges alternativa
szerk.: Askania01: Beelőztél
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok szokták ajánlani az OCZ Silencer MK III 400w-ot.
-
Potzee
addikt
válasz speedydb23 #42575 üzenetére
Tacens Radix V 450W
Aerocool
Antler
Njoy Rogue...ezek mind hitvány minőségűek...Cooler Master Elite tápok...sokféle belsőt használnak, jót és rosszat is...
Ár/értékben a legjobb az XFX Pro 450W [link] vagy 550W
PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
-
törölt tag
válasz superecneB #42630 üzenetére
Esetleg Seasonic G 360 ? Mondjuk árban már eléggé felülről integet... :\
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz Graphics #42629 üzenetére
Az a baj, hogy vagyok olyan telhetetlen, hogy 17k ért már elvárnék egy harisnyát. A SS olyan ipari megoldásokat kínál... nem rossz, csak az idők során ennyire elkurvultam mATX-es APU-s confighoz keresek valami jó kis tápot naív ábrándom volt, hogy 15 ért kapok pont olyat amire vágyom.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz superecneB #42628 üzenetére
Alsóházban, nos nem igazán található semmi, az XFX450 a legkisebb. Meg esetleg a Seasonic SS-400ET van, de az 17 ezer
Sajnálatos módon idehaza nem kapható SS-300ET, pedig lenne rá igény, főképp ilyen árban...
Szerk.: Valaki nem tudja FSP 250AFK-t honnan lehetne szerezni?
Ez lenne neked is a jóféle, FSP-nek ez a ritka 250W-os Gold tápja... beszerezhetetlen.
Én is APU-s géphez keresek tápot.. már egy ideje
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
Köszönöm mind kettőtöknek!
Az alsóházban mi van még Seasonic belsővel az XFX-en kívül (ha netán lecsúsznék róla, bár lehet megveszem gyorsan a héten mielőtt elfogy mindenhonnan)
szerk.:
Valami olyasmi tápot keresek alapvetően amilyen a Corsair CX400 volt. SS belső, harisnyák, ADDA venti. Semmilyen alternatívát nem találok most ilyen tápra :/[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz superecneB #42625 üzenetére
Én sem használom ki, de hadd legyen
Jobb a hatásfoka, nem gond, ha túl van méretezve ennyire... sőt...FSP beles
-
Graphics
Jómunkásember
válasz superecneB #42625 üzenetére
Nem igazán, a BQ inkább FSP-s, hopp a 430-as még FSP
Egyedül 3db BQ táp van ami SS belsőt kapott, de azok a borsos kategóriában.
[ Szerkesztve ]
-
superecneB
őstag
válasz CoolBoy323 #42624 üzenetére
Jogos. Csak mondjuk nekem egy sima APU-t kell kiszolgáljon 1 db notebook winchesterrel. Bár később lehet veszek mellé VGA-t ki tudja...
Másik:
Helyiboltban Be Quiet Pure Power 430W BQT L7 kapható 14k-ért. Ennek milyen bele van? Régebbi emlékeim szerint egy jópár BQ tápban SS belső van... -
CoolBoy323
nagyúr
válasz superecneB #42623 üzenetére
nem, de az 550-es ár/érték arányban jobban megéri...
-
superecneB
őstag
válasz CoolBoy323 #42622 üzenetére
Pontosan ezzel a típussal nem lövök mellé igaz?
XFX 450W Pro Series P1-450S-XXB9 -
CoolBoy323
nagyúr
válasz superecneB #42621 üzenetére
és később, 3-4 év múlva is halkak maradnak, ahogy én olvastam a srácoktól itt...PC Gear, Hardverker amiket én tudok, és merek is ajánlani! (utóbbi csak 2 év boltival adja )
-
superecneB
őstag
válasz CoolBoy323 #42620 üzenetére
Akkor az sokkal halkabb mint a CWT beles YL ventis Sharkon és társai?
Hol kapható még ilyen XFX remek?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz superecneB #42619 üzenetére
-
superecneB
őstag
válasz CoolBoy323 #42606 üzenetére
Az XFX core pro 450-ben ADDA ventis Seasonic bél van?
-
tornas
őstag
válasz syberia #42617 üzenetére
+1
zoll21: De műszerolaj helyett akkor inkább motorolajat javaslok. Természetesen a lágy csapágyzsír az igazi és a ventit is illik szétszedni, a ha kenni akarjuk a csapágyát. Legyen az sikló- vagy golyóscsapágy.
Ha nem szedik szét a ventit, akkor jó a motorolaj is, de csak a siklócsapágyas ventiknél. A golyóscsapágyat mindig zsírozzuk, viszont ha elkopott a golyóscsapágy, akkor fölösleges erőltetni a zsírozást, mert jobb nem lesz. Venni kell újat. A csapágy beszerzése sem biztos, hogy jó alternatíva ilyenkor, mert én 2 db japán venti-csapágyért kb. 900 pengőt fizettem az SKF boltjában.
Évente illik minden ventilátort (napi használat esetén) újra kenni, függetlenül attól, hogy milyen csapágy van benne és akkor sokáig halkak lesznek! Nem kell megvárni, hogy hangosodjon, mert akkor már lehet hogy késő!
A PH!-en a keresőt (ventilátor) használva rengetek élő topic-ot fogsz találni a témával kapcsolatban (hogyan kell szétszedni, etc.).
[ Szerkesztve ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
syberia
veterán
válasz Zoll21 #42611 üzenetére
Szia, lesd meg ezt a videót Használhatsz
műszerolajat de tartós eredményhez csapágyzsír ajánlott,
legalábbis nekem több ventin ez vált be.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Irvine18
csendes tag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz csucsbicep #42612 üzenetére
kölcsön kenyér visszajár
-
csucsbicep
nagyúr
válasz CoolBoy323 #42606 üzenetére
Értem, köszi a segítséget.
-
-
s3toraph
senior tag
válasz s3toraph #42594 üzenetére
Még arra lennék kíváncsi, hogy melyik táppal lenne kevesebb a hálózatból felvett fogyasztásom?
50W fogyasztás esetén, 80%-os hatásfokú tápnál, 62,5W lesz a hálózatból felvett teljesítmény, elvileg.
De olvastam egy olyat, hogy minél nagyobb tápot használ az ember úgy hogy alig van terhelve, annál rosszabb a hatásfoka. Ez igaz? Mert akkor jobban járok a kisebb 200W-osal, ha már mindkettő 80%-os, nem?[ Szerkesztve ]
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz csucsbicep #42605 üzenetére
ahogy innen megtanultam, a CTG ajánlott, ár/érték arányban jóféle...
a GPS-t is hanyagolni kell...
a Corsair VS nem a legjobb szintén...CX megint jóféle cucc
de toronymagasan az XFX a legjobb, utána megint magasan a Raider (raidernek hangosabb a ventije... YateLoon)
-
csucsbicep
nagyúr
válasz CoolBoy323 #42604 üzenetére
Ja vagy úgy.
A többiről mi a véleményed?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz csucsbicep #42603 üzenetére
FSP Raider 5 év garis! (iPON megint idiótáskodik )
jobb alternatíva: XFX Core Pro 550, 450
-
csucsbicep
nagyúr
Melyik a legjobb és leghalkabb?
CTG550
CHIEFTEC GPS-A8 550-650
CORSAIR VS Series VS550-650
CORSAIR Builder Series CX500W 80+ Bronzeés esetleg FSP Raider 550 a 2 év gari miatt. Más típus is szóba jöhet 16K alatt.
-
Irvine18
csendes tag
Ez a kettő aktuális választásom, ki melyiket ajánlja inkább? CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W vs. Enermax Liberty elt620awt
-
syberia
veterán
Érdekel hogy elbírná e a tápom ha még 1 7850-et pakolnék a mostani mellé,
tuning nem lesz és csak rövidebb időre lenne crossfire.https://howbad.info/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest