-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyino77
tag
hello eben milyen belső van eredeti enermax? Enermax ECO80+ 620W
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
04ahgy
nagyúr
válasz Marcus_ #16687 üzenetére
Attól eltekintve, hogy a WD1002FAEX nem optikai meghajtó, és hogy nem írtál keretet a tápra, valamint a tuningolási szándékod sem fedted fel, elég könnyű tápot javasolni...
Corsair CX600W v2, esetleg, ha magasabb igényeid vannak minőség terén, akkor a TX650W v2 bőven megteszi, mindkettő túlméretezett, amibe a CPU és a VGA tuningja is belefér. A TX650 bele jobb minőségű a CX-énél.
No meg a vrzsyl által is javasolt Seasonic... (A TX650 is Seasonic belsővel rendelkezik).
Teljesítmény tekintetében egyébként egy Seasonic X560 is elegendő lenne.HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
vzsryl
nagyúr
válasz jokeman #16677 üzenetére
Szia!
Minőségben és megbízhatóságban az Enermax és a Seasonic beles tápok a legjobbak. Az Enermax szinte csak a saját neve alatt adja ki a tápjait. Eddig tudtommal csak Lepa néven árult Enermax beles tápokat, és a Sapphire is tőlük vásárol. Egy probléma van. Saját márkanevük alatt árulnak túlárazott low-end kategóriás (de még mindig jó minőségű) CWT beles tápokat is, pl: Cyclops, NAXN, Tomahawk szériák...
A következőket tudom javasolni:
-Seasonic S12II 430-520
-Enermax PRO82+ 425-525
-Antec HCG-520 (Seasonic bél.)
-XFX Core Edition 450-550 (Seasonic bél.)400-500W bőven elegendő lenne a gépedhez.
(#16678) radi8tor1: Jóslatokba nem bocsátkozok. Annyit mondhatok, hogy a ventilátor nem véletlenül része a tápodnak. Ha a pontos hatásfokát meg tudnád határozni, akkor kiszámolható lenne a hőtermelése. De az, hogy a beépített bordázat elég-e a hőmennyiség eldisszipálásához, azt nem tudom.
(#16687) Marcus_: Szia!
Arányában Seasonic S12II 620 felelne meg legjobban a gépedhez.
(#16689) djstan: Szia!
Pontos típusa?
(#16691) potyec: Nem túl drágán is vannak teljesen megfelelő táp a konfigodhoz, pl: Chieftec CTG-500-80P vagy FSP Hexa 500W.
(#16692) Chabe89: Szia!
Enermax PRO82+ 425-525. Ha már ennyit szánsz rá, akkor legyen a legjobb minőségű. 400W is bőven elég, szóval a 425W-os ne riasszon el. Arra figyelj oda, hogy a 425W-osból csak a II-es verziónak elég hosszú a kiegészítő CPU csatlakozó kábele egy alsó-tápos házhoz.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Chabe89
addikt
Sziasztok!
Az adatlapomon szereplő géphez kéne egy új táp, lehetőleg ne moduláris.
Annyi változás lesz még az idén, hogy a HD 5770 helyére jön egy HD 6950-es, meg a Proci helyére egy X6-os. Továbbá alsó tápos házba kéne, tehát a kábelek se legyenek túl rövidek.
Olyan 30e a felső határ annál többet most nem nagyon szeretnék rá költeni. -
potyec
tag
Help pls !
i5 2500K
Giga GTX 560 ti
1 TB winyó
p67 lapSzeretném kicsit a procit megtolni akkor most milyen táp kellene nekem ?
Szívem szerint a legkevesebbet költeném rá tehát tudnátok ajánlani valami jó ár/érték arányos tápot a configomhoz ?THX !
-
Stanchore
senior tag
Sziasztok
Van egy 650w-os Thermaltake tápom, elegendő lenne egy 6950-es CF rendszerhez?
Nem szeretném kicentizni, jó lenne ha még így is maradna egy kis tartalék. Többi fogyasztó a gépben: 2500k proci, 2-3 vinyó, pár venti a házban.THX előre is.
Origin / Steam: Stanchore
-
Hunork
veterán
válasz Marcus_ #16687 üzenetére
Üdv!
Alaplap+proci full-on 340W, gyári adatok szerint. A többi 50-60W, kb.
Én Chieftec párti vagyok, ezért a CTG-600-80P-t ajánlom, ez A80-as széria, rengeteg kábellel, az biztos, hogy ehhez nem kell soha átalakító semmihez.
15-17 ezer között van, és ez minőségi táp, nem mókolt...
Itt megnézheted.
[link][ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Marcus_
tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, a következő konfigurációhoz milyen és mekkora tápot ajánlanátok, természetesen ár/érték arányosan?
Alaplap:AsRock P67 Extreme4
Processzor:Intel Core i5-2500K BOX
Cooleroolermaster Hyper 212 Plus 775/1156/1366/AM2
Memória:8 GB DDR3 8096/1600 Kingston HyperX CL9 KIT
VGA Kártya:Gainward GeForce GTX580 1536MB PCIe
Optikai Driveestern Digital 1TB SATA-III 64MB WD1002FAEX
SSD Kingston 96GB SATA2 SVP100S2/96GTáp:???
Köszönöm,
[ Szerkesztve ]
-
h1n1_900
senior tag
Rendben köszi!
Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
lizRRR
őstag
válasz jokeman #16677 üzenetére
FSP HEXA 500 ; FSP AURUM GOLD 600 - 700 ; CORSAIR TX-650 ; CORSAIR AX-HX 650
ADATA HM-650(#16679) spawn82 : Reggelt ! Hát pl játéksorán vagy valamivel amivel le terheled a gépet szépen le kapcsol.
(#16678) radi8tor1 : Nem ajánlom. Próbáld meg rá rögzíteni a 12cm-es ventilátort a tápra.
[ Szerkesztve ]
Az én kedvencem ugyanis a hagymásbab... :)
-
spawn82
tag
Egy nem túl érdekes kérdésem lenne, de foglalkoztat. Miben nyilvánul meg ha kevés a gépnek a táp. Mondjuk ha jól olvasom több variáció is van. Vagy egyáltalán nem indul el a gép, ez ugye egyértelmű. De ha elindul, és úgy kevés neki?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Egy speciális kérdésem lenne a tapasztaltabb emberkékhez.
Egy hasonló szervertápnak, ha kiiktatom a ventilátorát, akkor el fog pukkanni?
Van egy HP Microserverem, amiben van egy 12 cm-es rendszerhűtő (zajtalan), de a tápnak a picuri ventilátora relatíve hangos. Egy varrótűt belenyomva rögtön csend lett a gép körül, de amint beindult ismét zajos.Mennyire melegedne fel a táp, ha nem kapna közvetlenül aktív hűtést? A 12 cm-es házventi elég jól átmozgatja a pici házat.
⭐ Stella
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok.
Alábbi konfig mellé kellene tápajánlás
i5 2600K
GTX570 v. ATI6950
2HDD + SSD + 3 ventilátor + alaplap + DVD író + 2x4GB 1600Mhz
Minőség és megbízhatóság az első szempont, ár a másodikPSN---janesz79--------ORIGIN---jokemanHUN
-
vzsryl
nagyúr
válasz Midway #16644 üzenetére
Jobb. Bőven elég a kábelhossza a CX400-nak is.
(#16649) eldiablo: Szia!
Tehát 2db HD6850? Ebben az esetben ADATA HM-550 vagy 650, Corsair TX650V2, FSP Aurum 600W, Be Quiet Straight Power E8-600W.
(#16653) p_milan: Általában tesztoldalakon...
(#16661) Roliiii: Swif2 alkalmatlan tápventilátornak, és amúgy is nagyon nehéz megfelelő tápventilátort találni, mert kis hazánkban tudomásom szerint nem forgalmaznak egyet sem.
(#16670): Igen, hű a nevéhez. Az E7-es Straight Power széria is hangtalan, de az E8-as még halkabb.
(#16669) h1n1_900: Több, mint valószínű, hogy nem fog lejjebb menni az ára. Sőt semelyik tápé sem szokott, inkább a megjelenésüktől kezdve a kifutásukig stagnál az áruk, és csak a HUF - Euro árfolyam változásával változik az áruk.Ilyen pl. a számítógépház piac is. Persze van ellenpélda, de nagyon ritka.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
herhi
tag
Egy gyors és egyszerű kérdésem van, mégpedig hogy a 460as Gigabyte tápom elég-e egy Phenom X4 955 , 500 Gb s WD cav. blue-hoz? ill VGA még nincs, de kb Radeon 5770 körüli lesz
köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
Roliiii
aktív tag
Be Quiet!-tápok tényleg hűek a nevükhöz? Szóval egy Be Quiet! 450W-os táp elhozhatná nekem azt a csendet és nyugalmat amire vágyom?
http://www.ted.com/talks/shawn_achor_the_happy_secret_to_better_work
-
h1n1_900
senior tag
Üdv guruk!
18max 20k-ig milyen tápot ajánlanátok? GX450-et vettem a gépbe de ezen sajnos csak 1pci-e csati van.
XFX Core 550-et néztem ki. Bár az ára kicsit sok. Érdemes lenne várni hátha lejjebb megy?
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Ehhez eleg lenne ez a tap(ha meg huznam is majd kesobb a procit)?
Intel Core i5 2500K 3.3GHz
Sapphire HD6870 1024MB
Kingmax 4GB DDR3 PC10600
Gigabyte GA-P67A-D3-B3
HHD 1TB
DVD-RW
Chieftec A-80, 500W CTG-500-80PEsetleg jobb hasonlo arban?
Koszi!
[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
h1n1_900
senior tag
válasz Roliiii #16665 üzenetére
Továbbra is kitartok a Coolermaster GX450 mellett. 1napja használom de X4 965+5870-el sincs gond. Furmark+Prime95 alatt is hideg levegő jött ki belőle és hangját nem hallottam. Alsó tápos a házam ugyebár ez is egy fontos szempont.
Most nézem 12V-on 420Wattot tud és 35A-t ami igen jó!
-
h1n1_900
senior tag
válasz Roliiii #16663 üzenetére
Akkor inkább néznék másik tápot.
Én ma vettem egy CM GX450-et és amikor közel maxra volt terhelve akkor se nagyon volt hangja. Én legalábbis nem halottam. Alsó tápos házban van tehát hideget kap. Havernak felső tápos elite 335-ben van de ott azért terhelve megjön a hangja.Logitech X-530 eladó jó állapotban olcsón! http://href.hu/x/gkgr
-
Roliiii
aktív tag
válasz h1n1_900 #16662 üzenetére
2-3 hónapos a cucc, de annyira nem zajos, hogy gariztatni kéne/lehetne, csak számomra zavaró, mert a gép minden más elleme ilyen ultrahalk 800-as 1200-as fordulatú swif2-essel van kipárnázva, és mostanra kicsit megerősödött a hangja a tápnak, de az a baj, hogy ezt tuti nem cserélnék még mert csak annyit mondanának, hogy semmi baja.
Előző tápom is ment át házi venticserén, de az azért mert már konkrétan nem tudott forogni...
Inkább el kéne adni és venni valami halkat?
szerk: Ja és nem kapott új cuccokat mostanában, sőt 1 vinyoval kevesebbet kell cipelnie és felül van a táp.
[ Szerkesztve ]
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok.
FPS HEXA 500-asom hangja nagyon megjött mostanában
Az lenne a kérdésem, hogy mit tehetek ez ellen? a venti csere gondolom garancia vesztés...hát ha megbizható a táp talán még be is vállalnám, csak akkot milyen ventit kéne? valami swif2-es ultra halk jó lenne bele
Válaszokat előre is köszi.
-
aproo
tag
Hali.
Új tápra lenne szükségem,ha már cserélek akkor valamilyen 80+ tápban gondolkodok 400-500W között.A mostani is ilyen(Chieftec) csak már van hangja(sípol).
12 pénz lenne rá.Nekem Jó a használt de jó minőségű táp.(azért ne legyen 4-5 éves)[ Szerkesztve ]
-
totyino77
tag
HELLO EZ MILYEN LEHET NEM ISMEREM MINŐSÉGI VAGY VALAMI GAGYI BELSELYE? NZXT Hale90 550W
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
Hunork
veterán
válasz DANSIKA #16651 üzenetére
Szia!
Szerencsére nem egy áramfaló a VGA, gyárilag 108W, a többi cucc sem vészes. Ezért - mivel Chieftec párti vagyok -azt mondom neked, hogy Chieftec CTG-450-80P, vagy CTG-500-80P. Mindkettő megbízható, csendes, gazdag kábelszereltséggel. A jövőre nézve én az 500W-ost ajánlanám. (ki tudja, mi kerül a gépbe majd...)
Lesznek majd más ajánlatok is, az FSP, HIPRO, Enermax tápok is jók."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
DANSIKA
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megbízható jó minőségű tápra. Jelenlegi gépemben nincs videókártya, de nemsokára kerül bele egy használt 5770-es. Nem szeretném ha bármi gond lenne, ezért szeretnék tápot cserélni. Tudtok ajánlani valamit 10e körül? -
Hunork
veterán
válasz eldiablo #16649 üzenetére
Üdv!
Nagy örömömre ugyanaz a tápom van,mint neked. Elég hosszú kábelei vannak, és gazdag a kínálata. Ja, és csendes is.
És szerintem, ha nem muszáj, nem is kell lecserélned. Proci+VGA=250W, a többi 60W körül, el kell bírnia még mindig. Sőt, ha nem 8170,8150 Bulldozert veszed, akkor a fogyi még kisebb, mert a többi, a gyári adatok szerint 95W-ot eszik. (a két említett 125W)
De, ha váltasz, ekkor a 600-as Chieftec CTG.peti_s: köszönöm!
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
eldiablo
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy megbízható, csendes, jó minőségű tápra.
A konfigom az adatlapomon látszik, pluszba jönne január környékén még egy HD6850 és egy Bulldozer CPU.
A ház alsó tápos, így nem lenne hátrány egy hosszabb kábelezésű táp, de nem ez a fő szempont.
Jelenleg egy Chieftec CTG 50080PB van a gépemben jobb híján.
Tudnátok esetleg segíteni, milyen tápot vegyek? -
Hunork
veterán
válasz tibi7777 #16646 üzenetére
Üdv!
Proci+VGA 230W fullon, a gyári adatok szerint, úgyhogy szerintem igen. (a többi kb 50-60W) De várjuk meg, mások mit mondanak."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
tibi7777
csendes tag
Sziasztok szerintetek hipro 400w elbírja a köv konfigot? phenom ii x4 965,4gb ram,6770 1gb,samsung 320gb hdd, dvd író. Válaszokat előre is köszönöm.
-
HeavyToys
senior tag
Hali mindenkinek!
16 k-ért 5év garanciával egy FSP Aurum 400-as jó vétel? Jelenleg még nincs gépem hozzá, de proci terén 100w-max tdp-ben fogok(de inkább kisebben) gondolkodni, 1 winyóval esetleg 1 ssd-vel, 1 optikai meghajtóval és 3-4 ventivel.
VGA terén meg ilyen 6870 vagy majd a 7-es sorozatból a megfelelő típus.
Erre gondolom bőven elég a 400w.
Van ilyen összegig jobb vétel ettől?
Köszi előre is a segítséget!
-
-
-
SpZ
senior tag
üdv
Újból itt változott a terv 5870 re.
Artic Cooling Fusion 550R 80P+ a tápom Gépem: ASRock H67DE3 B3 " Intel I5 2300 - 3Ghz " HYNIX 2x2Gb DDR3 1333mhz CL9 " VTX 5770 1GB DDR5 SOC @ Accelero s1 rev2.
A vga-t cserléném 5870 188 Watts -re összehasonlítás, és érdekelne hogy bírná-e a tápom ezt a fogyasztás töbletet? -
mpierre
veterán
Üdv!
FSP 300-60APN, vagy LiteOn 310W lenne a jobb választás egy éhező 775-s, integrált vga-s (G31) konfighoz?#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Midway
senior tag
erre valaki?
10-14k között ~500w mi a bestby vétel most?
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
Köszi a tanácsot..énis azt gondolom..ez az electrobox...nem áll közel szivemhez
-
MMIX
addikt
válasz totyino77 #16622 üzenetére
Cooler Master Real Power M620 620W (RS-620-ASAA-A1)
AcBel Polytech belső. Teszt Thelab.gr. Nem szerepelt jól. Ha nagyon meg van terhelve, rosszul és zajosan tartja a feszültséget. Valamelyik védelme nem tette a dolgát és teszt közben megsült. Végeredménye 60% közepes. A teszt írója (crmaris) megbízható, most a TechPowerupnak dolgozik, mint táptesztelő.
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
Electro Box rol tudtok valamit?
Onnan akrok tápot rendelni. csak semmi jót nem halottam. Másik a PC gear. ott legalább van személyes átvétel...véleményetek boltokrol? -
totyino77
tag
hello ebben milyen belső van? Cooler Master Real Power 620W moduláris táp
-
SpZ
senior tag
üdv
Most nem tápvásárlási kérdést hanem teljesítményt kérdeznék.
Artic Cooling Fusion 550R 80P+ a tápom Gépem: ASRock H67DE3 B3 " Intel I5 2300 - 3Ghz " HYNIX 2x2Gb DDR3 1333mhz CL9 " VTX 5770 1GB DDR5 SOC @ Accelero s1 rev2.
A vga-t cserléném 6870 -re összehasonlítás, és érdekelne hogy bírná-e a tápom ezt a fogyasztás töbletet? -
MMIX
addikt
Gigabyte Odin 720W (GE-P720A-C2)
Gigabyte oldalán nem derült ki, hogy mennyit bír +12V-on. Szerencsére találtam képet a címkéjéről. 4X18A össz. 47.2A=566.4W. Az biztos, hogy FSP, a 720W csak vakítás (peak), folyamatos 600W.
Nem tudom, hogy megéri-e, se kábelhossz, se hangerő, se teszt (se ár). Gépre az FSP miatt, valószínűleg nem veszélyes.
Hatásfokról ezt írja a Giga-zone.com: Active PFC circuit at highest 80% efficiency (ez valami ilyesmi: Aktív PFC áramkör, a legjobb esetben 80% hatásfok- gondolom 60% terhelés környékén-). FSP GLN a tippem. Az árától függ, hogy megéri-e. 20ezer Ft. közelségében már nem ezt venném. -
L4CI2
aktív tag
-
L4CI2
aktív tag
hi GIGABYTE Odin 720W ára ez a táp nagyon ócska ? vagy be lehet ruhazni rá ?
-
rob90
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
-
-
rob90
csendes tag
-
spawn82
tag
Üdv!
Végignézegettem az oldalt, de végül arra a következtetésre jutottam, hogy jobban járok ha megkérdezem. Adott egy Asrock 880G Pro3 AM3+ Benne Phenom II x4 955-ös meg egy Sapphire Radeon HD 6770 + 4 GB 1600-as ram + 2 TB-os vinyó meg egy dvd meghajtó. Házhűtés nincs. Egy CHIEFTECH GPS-450AA-101 A táp van hozzá, és néha kifagy a gép. Létezik, hogy a táp nem bírja a dolgot?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Pár napja néztem az XFX-et argépen, akkor még cca 2-3K-el ez alatt voltak az árak, 20K-t tényleg nem ér meg, de szerintem az is igaz, hogy a gigabyte sem ér meg 16K-t, hiába vannak most magas árak, használt hardverről beszélünk(?), én reálisnak 12-13 között érezném..
mod: látom aprós, de új termékről van szó.. én akkor sem venném meg 16K-ért, próbálj meg alkudni belőle, és akkor úgy már inkább, -szerintem-
[ Szerkesztve ]
-
MMIX
addikt
Pcgear.hu (szinte csak itt kapni, meg egy ismeretlen boltban)
XFX Core Edition PRO 550W mai ára 20ezer Ft. A Superb E620 pedig valószínűleg egy FSP500-60GHN 80+, harisnyázott kábelekkel, japán főkondival. kb OCZ StealthXstreamII 500W színvonal.
Szerintem garanciával 15ezret megér, pláne látva a mai árakat.[ Szerkesztve ]
-
FRENK1988
veterán
Aprón láttam jó áron (15k) egy Gigabyte Superb E620-t megér annyit?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Yettel topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Path of Exile 2
- EAFC 25
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest