Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
-
lsc
nagyúr
válasz
tome.jr #22096 üzenetére
Tessék, én megtettem . A teljes rendszer fogyasztása nincs 300 W egy 260-nal, és ebben a procitól kezdve minden benne van .
-
lsc
nagyúr
-
szumo
senior tag
válasz
butcher eu #22087 üzenetére
Jó kis táp az, és nekem tetszik a ház is.
-
tome.jr
addikt
válasz
TazLeacher #22089 üzenetére
Nem az a lényeg hogy az enyém nem vitte, hanem hogy ha a 450-es le is adja a 450-et akkor is kevés lehet. De nyilván vegye meg a 450-est, aztán meglátja mire elég.
-
tome.jr
addikt
Azért én óvatos lennék a 450-es táppal. Mivel nekem is GTX 260 (3 db) így van némi tapasztalatom. Most 1500 wattal hajtom őket, gond nélkü megy. Azért vettem maxi tápot mert előtte egy Chieftec 650-es volt és már a sima SLI-t se bírta, kikapcsolt játék alatt a gép. Azon is múlik, hogy melyik GTX-et veszed a régi fajta 192 stream procist vagy az újabb 216-ost. Full terhelés alatt a 192-es 280 wattot vesz fel míg a 216-os 320 körül. Ha az egész rendszert meghajtod nem biztos hogy vinni fogja stabilan a 450-es táp, én nagyobbat vennék, 550 vagy 600 inkább.
-
butcher eu
senior tag
válasz
hakos1987 #22086 üzenetére
corsair VX450W 10k postával együtt 4.5 év garival
meg rendeltem hozzá egy ilyen házat -
hakos1987
őstag
válasz
butcher eu #22085 üzenetére
milyen a kiválasztott?! mennyiért?!
-
butcher eu
senior tag
most szóltak otthonról, hogy megjött a tápom
. hosszú lesz így a nap h csak arra várok h vége legyen.
ráadásul az új házamat is mára várom.
-
Bálint85
senior tag
köszi srácok a válaszokat
-
-
hakos1987
őstag
helo!
Egy kis útmutatást adnék annak, aki CoolerMaster RealPower M620 tápot szeretne venni, csak mert a topicba én is kerestem, de nem találtam tapasztalatokat.... szóval... elhárult a problémám (vga lekapcsolása), játék alatt hogy szét van tuningolva a rendszer, a táp teljesen hűvös marad, a venti pedig néma csendben alapon forog.... Teljesen elégedett vagyok! Pedig láttam mindenki a corsair-t reklámozza itt, mindenkinek azt ajánlanak, de ezekszerint van még azon túl is élet a tápok között
Szóval bátran ajánlom aki csendes, hűs (és talán megbízható) tápot szeretne!
Pedig vízzel hűtök, szinte passzívan.... semmi hang a táp felől -
kfron
aktív tag
válasz
belsodavid #22063 üzenetére
"az lenne a problémám, hogy ha bekapcsolom hangosan búg mint az állat,"
Örülj, hogy csak ez a problémád, és nem vágta haza a konfigod... szeret téged az Úr!!
Vegyél szépen egy ilyet amíg megteheted:
[link]
A cuccokhoz pedig beírhatnád, hogy pontosan milyen géped van! -
zso73
veterán
Egy jó kis tápot keresek, amiben van (az indításnál beterhelő RC tag) 450W, vagy fölötte.
-
kem
addikt
válasz
ki kell dobni a kukába mielőtt beáll a ventillátora, és leégeti a lakótelepet, miközben izzó kondenzátorokat köpköd mindenfele...
-
14adam
addikt
válasz
dobd ki az lc-power-t, mert nincsen benne sok védelem és a gépedet is tönkre vághatja
-
shteer
titán
válasz
nem ajánlott tápok közé tartozik... milyen gépet hajt? sztem semmit nem lehet kezdeni a jelenséggel
-
belsodavid
aktív tag
Helósztok! Vettem egy LC Power 420W-os tápot 2000-ért használtan, az lenne a problémám, hogy ha bekapcsolom hangosan búg mint az állat, és ez elhalkul kb 1,5 perc alatt, ezzel lehet valamit kezdeni? Nem mindig csinálja, csak akkor ha sokat áll a gép és bekapcsolom (3-4órát áll). A választ előre is köszi.
-
-
butcher eu
senior tag
Új, Fatal1ty tápegységek az OCZ kínálatában
így elsőre nem hangzik rosszul. kíváncsian várom. -
Bálint85
senior tag
elfelejtette és Traxx még egy olyan kérdésem lenne h ezek közül is az enermax a nyerő szerintetek?, hatásfokban az enermax a jobb 2%-al?
- zajszintben + teljesítményben melyik a nyerő mert a Gigabyte +3.3V , +5V ágai nagyobb A adnak le és a Gigabyte nincsen ilyen ága +12V3, és a -12V , +5Vsb ágakban is eltérés van.- Enermax PRO82+ 425W
[link]
hatásfok: [link]
- Gigabyte Superb 460W / GE-R460-V1 /
[link]
[link]
hatásfok: [link] -
Dyno
veterán
Csak nem mindegy hogy melyik 500-ast veszed meg mert a Csifiből az 550-es épp hogy hozza a Giga szintjét, cska hangosabb a csifike.FSP BS2 500W az már más tészta, De a CX400 tuti választás, ha jövőre gondolsz, sem kell több, ha csak nem akarsz CF/SLI vagy nagyon keményen megrántani a Quadot.(Bár a CX400 elbírna vele, még a Giga is egy bizonyos szintig).
-
kfron
aktív tag
Nézd, ha van rá keret akkor bármelyiket megveheted, ha nincs, akkor nyugodtan hallgass Dyno kollegára... Ha Ő azt mondja, hogy az is elég akkor az úgy van...
Mondjuk ha jövőben fejlesztgetni, vagy tuningolni fogsz akkor talán megéri kicsit erősebbet venni ( 500W )... Szerintem... -
MCkey
csendes tag
oké
megfogadom a tanácsot.
akkor az 500W-os kategóriában nézelődjek, ugye?
az ajánlottak közül mennyit fog számítani, ha csak 500W(fsp), vagy 550W(chieftec) mondjuk?
vagy ez már nem oszt nem szoroz egy jó tápnál?Dyno: köszönöm az ajánlatokat, akkor ezek szerint ez is megteszi?
http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_superb_460w/23667 -
Dyno
veterán
Ahogy elnézem nem hiába fajult az LC-Power-ig valszeg nincs rá túl sok pénz....szóval amiket ajánlottál kilőve.
MCkey:kevesebb pénzből legalább őt megkell venni ha jót akarsz magadnak,de ha avn egy kicsit több rá akkor ő még jobb lesz.
-
MCkey
csendes tag
a táp ilyen:
http://www.argep.hu/product_364357.html -
kfron
aktív tag
Írd le légyszi, milyen márkájú az a 420 W-os táp, mer' különben kiégett kondikkal fognak téged megdobálni...
Azt, hogy Codegen, Mercury, Trust, stb. le se írd, mert ezért itt ütnek de hirtelen!Sztem egy ilyen azé' kéne oda:
De ha jön valaki nálam okosabb, majd jól megmondja... -
MCkey
csendes tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok
, szeretném megkérdezni, hogy egy 420W-os tápegység elég lenne e egy ilyen konfighoz:
intel q6600
gigabyte EP35-DS3
2db 300-as Sata merevlemez
2 dvd meghajtó
geforce 7800 gtx turbo vagy ati HD4670 512MB esetleg HD4830
(mindhárom alternatíva fenn áll)sok helyen hasonló konfigokhoz, sokkal nagyobb tápokat láttam beszerelve, érdekelne, hogy ezt bírná e egy 420-as vagy invesztáljak be egy nagyobb tápba. (ha igen akkor milyenbe?)
A választ előre is köszönöm, MCkey -
Sziasztok!
Thermaltake W0101Red.(550W)
Vegyem, ne vegyem? -
atesss
addikt
válasz
owen23 #22030 üzenetére
Na igen egy ilyen gépnél az a 2 vagy 4k már tényleg nem oszt...
Ha most vennék gépet kb. én is nagyon hasonlót raknék össze.
Bár a virtuális gépek miatt asszem inkább 4GB Rammal, meg talán E6xxx-el vagy E8xxx-el inkább, mert csak az támogatja a hardveres virtualizációt. De ez egy elég egyéni perverzió
Még a vinyón gondolkoznék azért, nem tudom ez a WD pontosan melyik, de érdemes minnél újabb tipusokat venni, szerintem olvasd el a legujjabb PH tesztet is pl.
De én egy Samsung F1 640-et vagy WD 640-et (pontos tipust nem tudom hirtelen) ajánlanék.
Azért pont 640-est, mert abban 320GB-os lemezek vannak (F1-re ez biztos), az 500-asban meg csak 250-esek álltalában. (Bár ha 1 hónapon belül jelent meg valami ujdonság, abban még nem vagyok képben. Inkább kérdezz be egy vinyós topicba is).
Nem véletlenül nyert a PH tesztben is a Samsung, gyors, csendes, hüvös; nekem egy 640-es van, + mind2 haveromnak aki mostanában vett gépet a 320-asat ajánlottam.Ja és azt el is felejtettem, hogy az FSP GLN-en alapból nincs PCI-E táp, és SATA-ból is csak 1db van.
Úgyhogy neked az tényleg nem lenne jó. De amilyen gépbe menne havernak, pont nincs egyikre se szükség, ha meg mégis valamiért kéne mégegy SATA, egy átalakító kb. 400ft.
-
Dyno
veterán
Hello srácok most én kérdeznék.
Havernak most pakolom majd össze a konfigot:
Gigabyte GA-G31M-S2L alaplap
Intel 2.5GHz Dual Core 2MB dobozos Socket 775 E5200
2GB 800MHz DDR2 RAM Geil Black DRAGON SPD:5 (2x1GB)
500GB Samsung HD502IJ SATAII 16MB cache winchester
Cooler Master Elite 331 táp nélküli fekete ház
Thermaltake A2492 Turbo ház hűtő 12 cm
FSP 400PNR 400W tápegység 6435,-
Asus DRW-2014L1 DVD író fekete-fehér előlap dobozos
Gigabyte N98TOC-512H 9800GT 512 MB DDR3 PCIetuning nem lesz, kérdésem úgye jól érzem hogy bőven elég a táp?
-
owen23
tag
válasz
atesss #22028 üzenetére
ez lesz Gigabyte GA-EP45-DS3
Intel Core 2 Duo E7300 2,66GHz LGA775
Geil DDR2 2048MB 1066MHz KIT Black Dragon CL5
Sapphire ATI Rad. HD 4830 512M GDDR3
SATA - 500GB Western Digital SATAII, 16MB
Asus TA-861 Ház
Cooler Master Hyper TX2 HKC USP-5650
Gigabyte Superb 460W Szürke Aktív PFC
Pioneer 215D SATA
igy jo gép? -
atesss
addikt
válasz
owen23 #22025 üzenetére
Hát ezen az áron nincs túl nagy választék, talán az FSP350-60GLN, ami viszont úgytünik nehezen beszerezhető, legalábbis én épp most próbálom...
Létezik elvileg GIGABYTE Superb 360W, erre már kérdeztem is itt az elöbb, csak senki nem válaszolt, hogy lehet-e kapni, vagy mi van vele
Ha nagyon spórolni akarsz, talán egy FSP PNF 350 (vagy inkább 400) is lehet, de ez elég régi tipus már, elég hangos, és a hatásfoka nem túl jó.
Vagy kb. 10k-ért van GIGABYTE Superb 460W.
Mod: Megelőztek
Akkor a 360-as Gigabyte-ról nem tud valaki valamit ? Vagy egy helyet, ahol biztos lehet kapni az FSP GLN-t ? Brekk-től is próbáltam rendelni, de nem válaszolt vissza, úgyhogy fel is hívom. -
owen23
tag
Gigabyte GA-EP45-DS3
Intel Core 2 Duo E7300 2,66GHz LGA775
Geil DDR2 2048MB 1066MHz KIT Black Dragon CL5
Sapphire ATI Rad. HD 4830 512M GDDR3
SATA - 500GB Western Digital SATAII, 16MB
Asus TA-861 Ház
Cooler Master Hyper TX2 HKC USP-5650
egy ilyen gépet raktam össze kérdésem milyen tápot vegyek hozzá olyan 8e ft körül gondoltam a tápot!
ki mit gondol? -
Traxx
őstag
válasz
elfelejtette #22022 üzenetére
Benéztem tényleg
Vagyis nem teljesen, mert mégis van kombinált max. ennél is: [link] Igaz, ez is gyengébb, mint az Enermax...
-
Bálint85
senior tag
kösz srácok
-
Traxx
őstag
válasz
elfelejtette #22020 üzenetére
Az adattáblán más maximumok látszanak a Chifinél, meg van összterhelhetőség is
Bálint85: ha eddig nem derült volna ki
Enermax egyértelműen.
-
elfelejtette
veterán
-
Bálint85
senior tag
ti melyiket vennétek a helyembe és miért azt?
-
Traxx
őstag
válasz
Bálint85 #22014 üzenetére
500-as Chifi adattábla vs. Enermax pro82+ 425W adattábla.
Szerintem ez alapján egyértelmű, melyik is a jobb...
A pro és a modu között a kábelek lecsatolhatósága az egyedüli különbség, hangszintben tudtommal megegyeznek.
-
Bálint85
senior tag
válasz
elfelejtette #22015 üzenetére
igen ehhez a konfighoz kell asus silent knight hűtő van , a procim meg van huzva 3,2ghz-re de meghuzom majd 3,8ghz-re, a videókarim a legjobb 9600gt OC , a galaxy húzta meg a legjobban + még gyári progit is adtak amivel még lehet húzni rajta szóval azért is kell az erős táp! + azért a hatásfoka is jó legyen
az előző kérdéseimre is kérek választ köszi
-
-
Bálint85
senior tag
válasz
elfelejtette #22013 üzenetére
- de most melyik a jobb mert a Chieftec 500 watt az Enermax 425w , viszont hangban az Enermax halkabb és jobb a hatásfoka is?!
- mi a különbség a modu és a pro között?
- a modu halkabb mint a pro? -
Bálint85
senior tag
és akkor ha már azok olyan rossz tápok akkor ezek közül melyik a jobb /hatásfok + zajszint + teljesítmény/ alapján?
- Chieftec CFT-500A-12S
- Enermax PRO82+ 425 Watt -
-
parika
csendes tag
sziasztok!
Szerintetek megbízható ez a táp? Gigabyte 460W Gigabyte SUPERB
az a jó h csak 8000forint és általában nem rosszak a gigabyte termékek. Nos?előre is kösz a válaszokat
-
Dusee
őstag
válasz
butcher eu #22006 üzenetére
Jaah!
Köszi szépen!
A kérdésemre még mindig nem kaptam választ
[link] -
Dusee
őstag
Mit jelent az, h moduláris?
erre valaki? -
goom
senior tag
válasz
Szten Márs #21977 üzenetére
Köszönöm a választ! Jó hír, örülök neki.
-
Bálint85
senior tag
melyik táp szerintetek a legjobb hatásfok + zajszint + teljesítmény alapján
a következőket néztem ki max 11e ft van rá:
- Cooler Master eXtreme Power 460W
- Chieftec GPS-400AA-101A
- Chieftec GPS-450AA-101A
- Hiper HPU-4S425- ezt ne mondjátok Gigabyte Superb 460W , h vegyek ilyet mert ezzel a behozatalával gond van !!!!
- szóval csak a felsők érdekelnének -
butcher eu
senior tag
válasz
Hawk1979 #21999 üzenetére
tegnap már én is belinkeltem ide, miután valaki azt állítottá h nem létezik 450 modularis corsair.
itt egy rövidke cikk
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- PS Plus előfizetések
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest