- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Aktív témák
-
14adam
addikt
-
Májsztró
addikt
válasz
Bálint85 #31387 üzenetére
alaplapon bemész a bios-ba ... és rámész ,hogy load default bios settings vagy valami ilyesmit
És utána. Nekem volt már ilyenem. 2 ramról cseréltem 4 ramra és nem volt hajlandó elindulni. Nyomtam egy bios resetet utána meg mindent visszaállítottam mint előtte volt és lám , tökin megy.
-
Májsztró
addikt
válasz
Bálint85 #31384 üzenetére
ahogy bartucc is mondja , hiába PCI-E rev 1.0 a lapod , a + csatlakozóval kapnia kell elég kakaót. De ha másik táppal , másik lapban jó és nálad a tápra nem igazándiból gyanakodhatunk , valszeg a lappal lesz valami. Egy BIOS resetet próbálj meg rajta és utána tedd be a kártyát.
-
Traxx
őstag
válasz
Bálint85 #27658 üzenetére
Kiegészítendő bartucc kollégát: az alaplapok is kajolnak standby némi áramot, márkától, típustól függ, hogy melyik mennyit.Szóval ha tényleg nulla fogyasztást akarsz kikapcsolva, akkor vagy a táp hátulján lévő kapcsolót pöccinted le, vagy egy kapcsolós elosztót applikálsz a gép elé. Meg lehet így fogni valamicske pénzt
-
-
elfelejtette
veterán
-
Traxx
őstag
válasz
Bálint85 #22014 üzenetére
500-as Chifi adattábla vs. Enermax pro82+ 425W adattábla.
Szerintem ez alapján egyértelmű, melyik is a jobb...
A pro és a modu között a kábelek lecsatolhatósága az egyedüli különbség, hangszintben tudtommal megegyeznek.
-
-
-
Traxx
őstag
válasz
Bálint85 #11627 üzenetére
A HKC tudtommal Deer belsőre épülő táp. Ebből következik, hogy eléggé elavult, védelem úgy van benne, mint a mogyoró a tejcsokiban: nyomokban
Gondolom a ráírt teljesítményértékek sincsenek nagyon köszönőviszonyban a valósággal.
Aki meg azt írta, hogy Zalman minőségűek, az sztem vagy balfék, vagy a HKC reklámembere
-
venember83
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged