- Milyen széket vegyek?
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple notebookok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
Aktív témák
-
shteer
titán
válasz butcher eu #21997 üzenetére
szvsz hamarosan jön ide is, mert november 24 a megjelenés europe/asia
szerintem jónak tűnik..
-
Hawk1979
őstag
válasz butcher eu #21997 üzenetére
November 24 volt az europai megjelenés dátuma,a többi a nagykereken múlik
-
butcher eu
senior tag
válasz shteer #21995 üzenetére
engem mindíg zavart a sok kábel, jobb amikor rend van a gépben. de ahogy néztem az új házban, lesz hová eltűrni, mert a táp alatt, van még kb 10cm. Majd ha megjön az új tápom, megszámolom mennyi kábel kell pontosan, a többit meg leforrasztom.
amúgy lehet tudni valamit a hx450w megjelenéséről? -
atesss
addikt
válasz atesss #21959 üzenetére
Most nézem az FSP350-60GLN 80+ reportját megint, és látom, hogy a 3,3V-hoz és az 5V-hoz csak 10A-t írnak !
Márpedig ez most pont egy régebbi gépbe menne, az Athlon XP meg úgytudom ponthogy a +5V-on eszik inkább:
Athlon XP- ből az egyik legerősebb (pontosan nem tudom melyik) + asszem Asus alaplap + 9600XT (HD2600XT-re lehethogy cserélve lesz) +2 vinyó
Ha fel is lesz majd húzva jócskán (tervben van, főleg ha lesz bele HD2600XT), akkor az 5V 10A már könnyen kevés lehet, nem?Vagy ilyenkor úgy tesztelnek a 80+-osok, hogy a 12V-os ágakat hajtják ki inkább, és amit emelett bír még a +5V és a +3V-os ág, csak arra terhelik ?
Mert a 10A nekem "ráírt adat" -ként is kevésnek tünik...
De van már egy haveromnak ilyen, majd megkérem őt is, olvassa le. -
shteer
titán
válasz butcher eu #21994 üzenetére
ennyire bejövős a moduláris? a felesleges kábeleket össze kell kötegelni egy csomóba és elrejteni vhova
szerintem jónak tűnik..
-
shteer
titán
válasz Macsek1988 #21991 üzenetére
Channel Well Tech belsős, ajánlott kategória és halknak beállított táp
hogy jobb-e? designosabb, harisnyázott, nagyobb teljesítményű - mindezt dupla áron
szerintem jónak tűnik..
-
Macsek1988
tag
Hali!
Erről mi a véleményetek? Jobb a 460-as superb-nél ? GIGABYTE GE-M550A-D1
-
Hawk1979
őstag
Ezt is megéltük,végre egy "kicsi" moduláris táp a Corsair termékpalettáján
Hx450 -
shteer
titán
válasz butcher eu #21984 üzenetére
nehéz szülés voltcilo9: igen szvzsz inkább szubjektív alapon dönts - kinézet, kábelezés...
szerintem jónak tűnik..
-
cilo9
aktív tag
Tiszteletem!
A szokásos kérdést tenném fel:
Adott a köv. konfig:
Gigabyte GA-MA78GPM-DS2H mATX alaplap (integrált HD3200-as VGA)
AMD Athlon 64 X2 5600+ vagy 6000+ proci
2x1GB Ram
2ODD, 2HDDGondolom 400+-os táp bőven elég neki. Fontos, hogy rendkívül halk jószág legyen, mert HTPC lesz és mondjuk ne is főzze meg magát a táp. Az 1hsz-ben felsorolt tápok halksági sorrendje alapján a Corsair VX450-et vagy az Enermax PRO 82+ 425W-osat néztem ki. Melyiket javasoljátok inkább? Gondolok itt a halk működésre és a nem forrófejűségre. Ahogy néztem hatásfokban mindkettő rendben van és árban is kb ugyanaz a kettő.
Köszönöm!!!
Üdv, Cilo
-
butcher eu
senior tag
10k-ért szereztem egy vx450w-t. marhára örülök. spóróltam egy 10-est.
-
ocsi888
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a szakértőurakhoz
Kinéztem egy configot és bajban vagyok táp terén milyen márkát illetve hány w-os legyen, hallottam már sokmindent és tanácstalan vagyok.
alaplap : ASUS M3N-HT Deluxe/HDMI
proci: AMD Athlon 64 X2 6400+
vga: ASUS EN9800GTX+ HTDP 512MBddr3
ram: 4GB 1066MHz DDR2 RAM Geil Black DRAGONezen felül lenne benne egy 500gb segate és egy 160 as samsung és egy Pioneer dvd író
és késöbbiekben lehet az sli rendszert is igénybe venném.illetve egy olyan kérdés merülne fel ,hogy bár az x2-es athlonok nem támogatják az 1066 mhz es ramokat csak a phenomok mit csinál a proci visszafogja őket 800 ra? Vagy esetleg komolyabban befolyásolná bármiben is a config müködését.
azért döntöttem a 1066 os memóriák mellett mert az alaplap támogatja illetve ha majd késöbb phenomra cserélek akkor memóriát már nem kell hurcolászni.előre is nagyon köszönöm segítségeteket!!
üdv Peti
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
Sajnos az OCZ táp ugrott!
Milyen olcsó, megbízható, "szép" (gondolok itt arra, h fekete, legalábbis szürke, a kábelek bevannak "zacskózva"), 500W körüli!
FSP BSII 500W az jó meg szép, csak most nagyon drágácska lett!
Köszi! -
kem
addikt
válasz Oliverda #21979 üzenetére
Akkor Te még nem nyultál XboX360 mögé Bár ott nem csak feteket hűtenek, de ezek a cuccok elképesztő hőket kibírnak. Nekem most pl 80°C-on megy az egyik magom, mert lusta vagyok a Zalmant kipucolni. Ha nem tetszik neki majd lefagy ozt majd kitakarítom Bírnia kell...
Köszi!
-
Oliverda
félisten
Mit kell tudni a mostani FSP Bluestorm 2-ről? Mennyire hatékony? Mennyire megbízható?
A Topower ammi?
A Corsair-ral az a bajom hogy iszonyatosan át tud melegeni. A venti pedig még ekkor is nagyon nyugisan szépen lassan körözget. Attól félek hogy egyszer megnyekken. Na meg ez jobban néz ki.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Dyno
veterán
Azért van mindkát ágára írva a 16A, mert mind a két ágán letudja adni a 16A-t csak nem egyszerre, magyarán ha az egyik ágat megterheled 16A-al akkor a másik ágra már nem jut erő.De elégnek kell lennie, procit mindenféleéppen vedd vissza.Az meg nem számít hogy külön van az alaplap csati. Legrosszabb esetben valóban csak lekapcsol, baja nem lesz a gépednek.
Oliverda:Elméletileg FSP beles, ami azt jelenti hogy körülbelül FSP Bluestorm 2 szinten van a hangja, de lehet benne Topower bél is, ennek a hangjával kapcsolatban, nem tudom segíteni .Nekem van egy tanácsom jó az a Corsair ami az adatlapodon van, annál tutira nem halkabb, max csak jobban nézz ki(tudom az is fontos).
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Nyamm...ez megtetszett: [link]
Jó lenne tudni hogy milyen bele van és hogy mennyire hangos.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
harry
veterán
Lehet holnap megnézem, bár azért kicsit félek. Talán kicsit vissza is veszem a procit. Legrosszabb esetben csak lekapcsol, gondolom. A doksiban amúgy normálisan volt beírva az áramerősség, vagyis 12v@7,8A, mindkét ágnál, ami úgy logikus is, a másik értéket amit írtam (12@16A), azt a tápról olvastam le, ami összesített értékként még stimmel is (2* 12v ág, ami 2* 7,8 = 15,8 ~= 16A), csak épp ott mindkét ághoz ennyit írtak. Vagy azt úgy gondolták, hogy ha csak az egyik ágat terhelem, akkor max. annyit képes leadni?
Illetve azt néztem még, hogy külön ágon van a 4tűs alaplapi csati, és külön az összes többi (atx, sata, molex).Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
goom
senior tag
Tisztelt topictársak,
egy VX450-est használok nagy elégedettséggel több mint egy éve (akkor itt kaptam a tippet, amiért azóta is hálás vagyok). Most azonban kisebb fejltesztést tervezek, és nem tudom: elég lesz-e továbbra is? Ebben kérem nagyrabecsült véleményeteket. A remélt cserék:
- X2 6400+ ----> E8500
- Gigabyte M56S-S3 ----> Gigabyte EP45-DS4
- 8800GTS (G92) ----> HD4870
A gépem további részletei a konfigomnál megtalálhatók. Előre is köszönöm a válaszokat! -
atirattivo
csendes tag
válasz Macsek1988 #21952 üzenetére
vegyé TRUST-ot az a TUTI
-
zerosen
csendes tag
sziasztok!
Végre megvettem a régi vágyam egy Corsair VX450 wattosat. Abszolút meg vagyok elégedve vele. itt találtam hozzá angol leírást:
http://www.silentpcreview.com/article751-page1.html
Ami meggyőzött, az a hangja, a link 5.oldalán találtok mp3 formátumban pár finomságot:
Hallgassátok, mérlegeljetek.A technikai adatait már gondolom mindenki kivülről fújja. Remélem tudtam segíteni. Bocsi, hogy csak bevágtam a hozzászólások közé.
tiszt.: zerosen -
atesss
addikt
Hát gondolom, hogy nem szünt meg, mert én tegnap délután hívtam fel pár helyet, de nem volt épp haverom közelében (ahova még lett volna épp akkor ideje elmenni), úgyhogy nem vette meg.
De kiderült szerencse is, hogy akkor nem vette meg, mert lehethogy mégis lehet kapni FSP-350-60GLN-t, ami jobb lenne.De valamiben igazad lehet !
A moddingcomputert felhívtam, nem volt nekik raktáron, de aztmondta, hogy van 2 féle FSP 350W-os PNF a listájukban !
Az egyiknek a nevében benne volt valami plusz is, hosszabb neve volt, és 6000 helyett asszem 9000be került. De arra rákérdeztem külön újra, az biztos hogy PNF szerepelt a nevében ugyanúgy.
Akár hívd föl őket te is... -
kjany
tag
régebbi hsz. -okban olvastam, hogy az FSP PNF széria megszünt
most akkor én mit vettem [link] ? -
atesss
addikt
válasz atesss #21959 üzenetére
Hopp most látom átolvasva a mai hsz-eket, hogy nagyon sokmindenkinek ajánljátok a 460-as Gigabyte-ot
De a 360-assal mi a helyzet, nem lehet kapni akkor?
Mi lenne ennek a pontos tipusneve? Gigabyte GE-R360-V1 ?
Mert asszem 1-2 embernek, akinek kissebb konfigja van, elég lett volna a 360-as is, de nem azt mondtátok...
Csak ez már egy kicsit drága, az FSP 350-es GLN kb. 7500-8000 lenne, ha lehetne kapni.
Bár most Brekk (OázisComputer.hu)-től megkérdeztem, de még nem válaszolt vissza, tudna-e hozni.
Athlon XP + 9600XT konfighoz meg tényleg felesleges is.
Csak a hatásfoka és a hangja nem lenne felesleges... -
harry
veterán
válasz Macsek1988 #21957 üzenetére
Szerintetek a konfigomat (x2 4200, 7800gt, 1giga ram, 1 vinyó, egyéb tyúkbél) elvinné egy 250es FSP 80+os A-PFCs táp? Nyílván nem ezzel használnám hossútávon (most egy 420as chieftec van), csak kíváncsi vagyok, hogy menne-e, illetve a tápot szeretném kipróbálni.
Hopp, nem neked szántam a kérdést, mellé kattintottam.
[ Szerkesztve ]
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
lsc
nagyúr
-
Macsek1988
tag
Köszi a gyors választ! ;) Én is a Giga mellett vagyok, kössz a megerősítést
Még egy kérdés...ha netán alaplapot cserélnék 1-2 év múlva...és a 8pines táp kell a procinak akkor mit ajánlotok táp ügyben? (lehetőleg még a 15k-s határon belül, de drágább is jöhet)
-
kem
addikt
Szia!
Corsair VX450 vagy Gigabyte GE-R460-V1?! hmm.
Mindenképpen elég a Giga, és ki is szólgál szépen.
Nekem Corsair-em van, mert akkor még nem volt ez a Giga amikor beleszerettem a VX-be Ha lett volna én is a Gigát veszem.Köszi!
-
lsc
nagyúr
Egy ilyen elég a konfigodhoz és tűrhető az ára is .
Az élet kegyetlen .
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Sokszor feltett kérdés, hogy egy adott konfighoz milyen tápot vegyen az ember. Nah most én is felteszem ezt a kérdést. Bár elég sok hozzászólást elolvastam nem vagyok 100% abban, hogy melyiket vegyem vagyis hogy melyiket válasszam. Szal a kérdés: Corsair VX450 vagy Gigabyte GE-R460-V1 ? Esetleg valami jobbat 15k alatt tudtok ajánlani az alábbi konfighoz?
Alaplap: Ascrock ALiveDual-eSATA2 agp es pci express
Proci: AMD Athlon 64 X2 4400+
Memória: 4x 1GB Kingmax 800-as DDR2
Merevlemez: 1xMaxtor 120GB; 1xSamsung 160GB; és tervben egy samsung 750GB vagy 1TB-os
Optikai tuning: Toshiba DVD-ROM SD-M1712; NEC DVD-RW ND-2500A
Videókari: Sapphire Radeon X1950PRO ultimate edition 256MB
Táp: egy gagyi 400-as mercury(de már 6 éve megy szó nélkülXD csak az új videókarival nem jön ki túl jól XD)
Szal milyen tápot ajánlotok ehhez a konfighoz?Választ előre is köszönöm!
Macsek -
Traxx
őstag
Oldaltól függetlenül, a "hivatalos" pixmania is erősen felejtős oldal, az esetleges gariztatós szopacsok miatt. Onnan csak olyan dolgot éri meg venni, amire nem szükséges gari, porszűrő, venti, ilyesmi. Legalábbis szerintem
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
kfron
aktív tag
-
kfron
aktív tag
válasz butcher eu #21943 üzenetére
Ez tökre úgy néz ki, mint valami lehúzós oldal!
Akkor már inkább itt próbálkozz...
[link]De úgy látom, itt meg tápot nem lehet kapni...
-
Traxx
őstag
válasz butcher eu #21943 üzenetére
Pixmania?
Ennyi
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
kfron
aktív tag
Ezeket a HKC-ket úgy látszik csak raklapszámra lehet venni...
Vagy kilóra?
Pallet characteristics:
Pieces per pallet:350 pieces / 10 pieces per carton
Measurements pallet:1,00 x1,20 x 1,70 m
Weight per pallet:525 kg[ Szerkesztve ]
-
butcher eu
senior tag
ITT találtam a tápot. tudtok erről a boltról valamit? mert feltünően olcsó a dolog. és nem lehet csak utalással vásárolni, én meg inkább utánvétre gondoltam egy ismeretlen cégnél. főleg h egy francia telefonszám van megadva.
-
hakos1987
őstag
válasz hakos1987 #21936 üzenetére
találtam CM silent pro tápot, 600W-os , 2K-val többért.... mondjuk a realpower jobb lenne, csak nem tudom mennyire halj.... valaki meg tudná ezt mondani?!
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
shteer
titán
válasz butcher eu #21935 üzenetére
Nyugdíjasnak volt, nem hallottam hangját pedig ment a gépe full terhelésen
szerintem jónak tűnik..
-
kem
addikt
válasz butcher eu #21933 üzenetére
aha ez elkerülte a figyelmemet, biztos akkor jött ki amikor a CX400, arrol se tudtem egy darabig
Köszi!
-
repa
csendes tag
Szevasztok!
Korábban már kérdeztem , hogy mekkora táp kellene ehhez a konfighoz:
-Asus P5K EPU
-Gainward 4870 512Mb Golden Sample
-OCZ Reaper 2x1Gb 1066Mhz
-Intel 2 Core Quad Q6600 2,4Ghz
-Samsung 320 GB SATAKem ajánlotta a Gigabyt 460 SuperB tápot. Ma bementem a boltba megvenni a cuccokat a géphez erre az eladó srác azt mondta hogy 550 kelleni fog neki mindenképpen.
Szerintetek igaza volt vagy télleg elég a 460as. Remlélem elég mert nem nagyon lenne zsém már drágább tápra.Előre is köszi!
-
hakos1987
őstag
nah, így belemerültünk... 20K körül szetnék tápot, de fontos, hogy halk legyen! most butcher kolléga elgondolkodtatott egy corsair-en....
amit most megvennék per pill az a CoolerMaster 620-as moduláris tápja.... viszont nem tudom mennyire csendes, de elvárásaimnak más paraméterei megfelelnek...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
shteer
titán
válasz butcher eu #21933 üzenetére
hx450 még nem kapható
hx520 is nagyon jó választás
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Traxx
őstag
Én a Giga mellett lennék, vagy a Corsair mellett. És bedobnék még 2 versenyzőt, ami perpill olcsóbb, mint a VX450: Corsair CX400 és Enermax pro82+425W
-
kem
addikt
válasz butcher eu #21930 üzenetére
Remek kérdés, mert könnyű lesz rá válaszolni
Egyértelműen Corsair VX450!
A Chieftech-ek már nem olyan jó mint régen, pontosabban vannak nála erősebb/halkabb tápok ebben az árkategóriában. A Corsair VX550 felejtős, mert CWT belseje van, ami nem olyan minőségi mint a 450-es seasonic bele, ezen kívül hangosabb mint a 450, és volt belőle hibás széria. A VX450 legalább 460W-ot tud leadni, ami még sokáig bőven elég bármilyen konfignak.(cikket linkeltem pár sorral feljebb a táp nevében) Az én gépem pl csak kb 170W-ot fogyaszt.HX450 nincs, van HX 520 meg 620.
A VX sorozat nem moduláris.
na most fejeztem a be a szerkesztgetést
[ Szerkesztve ]
Köszi!
-
butcher eu
senior tag
végre összekukáztam egy kis pénzt, és az alábbi megoldásokon gondolkodom
CHIEFTEC GPS-450AA vs. CORSAIR VX450W
vagy
CHIEFTEC GPS-550AB vs. CORSAIR VX550W
jobb annyival a corsair, amennyivel drágább? megéri azért a nagyobbat venni, csak hogy nagyobb legyen, mert a jövőben hátha szüksíg lesz rá?sehol nem találok hx450-et
[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
-
hakos1987
őstag
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
a Corsair tápok közül melyik sorozat moduláris?
-
Traxx
őstag
válasz hakos1987 #21921 üzenetére
Elég lenne egy 520-as is a CM-ből, ami modis. Vagy vegyél egy 425-ös, 525-ös enermax pro82-t. Bár elég gyorsan változnak az árak, sajna inkább felfelé , így lehet tévedek...emlékeim szerint 22 körül van az 525-ös.
"valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is"
Ezen meg semmi esetre se gondolkozz!
-
PuMa_
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat kérném, van 1 új konfigom mindösszesen csak 1 táp hiányzik (lásd adatlap/cuccok) véleményetek szerint, milyen erősségű táp kellene ehhez a konfighoz, én 500-ra gondoltam. Előre is köszi
Igaz, már kaptam választ mav13 -tól, de több szem többet lát alapon, megköszönném a segítséget.Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ugye jól gondolom, hogy egy ilyen konfigot el kell vinnie egy FSP 300PNR-nek?
DFI Nf4 Ultra-D
Opteron 165 (s939 X2 9*250MHz)
2*1Gb DDR
8600GT, HD2600XT vagy egy 14k körüli 3-as ATI
1dvd+1hddKöszi!
-
hakos1987
őstag
Helo!
Lenne egy fontos kérdésem:
Van egy Antec-féle EarthWatts tápom, 500W-os, 80plus-os minősítéssel. 12V-os ágon 17A-t tud...
A gondom a következő: játszok tegnap NFS undercover-el... semmi gond a játékkal... feljebbkapcsolom az egyik kapcsolható ventit, rá pár másodpercel VGA lekapcsol, mjad kifagy a hang és újraindul a gép... próbáltam úgy is, hogy a ventit hagytam alapon, de tuningoltam a VGA-t.... ugyan ez volt.... a tápra gyanakszom....Előfordul, hogy a táp nem vinné el a gépet? (gigabyte EP35-DS3 lap, E8500 @4 ghz proci, 4X1 gb ram, 4870-es VGA, egy raptor vinyó és egy 320-as WD) a vízhűtés sincs rákötve.... korábban egy 3870X2-m volt, ami nagyon tuningos darab volt, sosem volt semmilyen gondom, pedig elvileg az többet eszik!
Valóban a táp lehet a ludas?! amúgy kb 2 hetes a VGA, az első 1 hétben semmi problémám nem volt még, tuningolva simán ment minden....Ha már tápot kell cserélnem....20K körülire gondoltam.... lenne egy CM 620W-os moduláris, valamint egy HKC tápon gondolkodom, 630W-os moduláris az is... fontos, hogy csendes is legyen! Valakinek tapasztalata HKC-vel? annyira nem hallottam még a márkáról...
Várom az ötleteket, instrukciókat, segítséget....
Előre is köszönöm!!
-
kfron
aktív tag
Üdvözlet!
"Végigolvasván" a fórumot arra a következtetésre jutottam, hogy a mostani, és a jövőbeni céljaimnak tökéletesen megfelel egy, FSP Epsilon FX-500GLN 500W-os táp, ezért pár napja beruháztam egyre...
Ezért most igazából nem is kérdeznék semmit... Remélem, most ez egy jó döntés volt kissé elbaltázott életemben......amúgy olyan halk, mint egy döglött szúnyog éjjel...
-
-
Traxx
őstag
GPS-400AA-101A ~NG
GPS-450AA-101A ~NG"Those units would most likely all be listed here as NG for Not Given anyway." Vagyis nem azt jelenti, hogy megegyezik a 350-essel, hanem hogy nem adott (a kombinált maximum)
-
Dyno
veterán
-
mazoli
csendes tag
Szevasztok !
Köszönöm a segítségeket!
Egy Gigabyte Superb 460 mellett döntöttem, már ketyeg is a gépem.
( nem is hallom, hogy benne van )
Úgy tűnik más nem károsodott a tápo(ko)n kívülRemélem ez többet kibír mint 1 év
Üdv Mazoli.
[ Szerkesztve ]
ASUS Z97-PRO GAMER, i5 4690K, ASUS R9 270X DC2T 2GB GDDR5, G. Skill Sniper SR DDR3 1866 Mhz 2x8GB Kit, OCZ Agility 3 120 GB SSD, 5 TB HDD, 24" Benq HD TFT
-
Traxx
őstag
válasz 14adam #21908 üzenetére
400-as Chifi 3870 CF-hez? Hmm...merész Jó, a PH-teszt szerint 328W csúcson, de nem mernék rá fogadni, hogy a gyenge 12V-os ágak miatt bírni fogja.
Dyno: a Chifi a 400-ason csak az egyes ágak erejét tünteti fel (meg talán a 450-esen is), a kombináltat nem.
-
14adam
addikt
válasz butcher eu #21906 üzenetére
Ha jól értesültem akkor a Smartokba Chifi GPS-400AA-101A táp van.A 12-es ág összesen 348w-t ad le.Az egyik ág 14 a másik 15 amper.Vagyis elfogja vinni
[ Szerkesztve ]
-
johny81
tag
FSP 700w Epsilonról mi a véleményetek? Mert nekem ilyen van és azt hiszem vmi hibája van.Bekapcsolom a gépet és a monitoron nem jelenik meg semmi és hangosan zúg.Másik gépbe átvittem a vgat és a tápot. Bekötöm csak a tápot( az alaplapon integrált vga van) és ott is ezt csinálta csak annyi külömbségel,hogy nem volt hangos. visszateszem a régi tápot akkor meg jó
-
atesss
addikt
válasz butcher eu #21901 üzenetére
Tudnátok mondani az FSP350-60GLN -nek egy helyettesítőt, hasonló árban ?
Kb. max. 9000-ért.Mert a PNF széria helyett ez sokkal jobb lenne a hatásfok és a csend miatt, csak kb. nem lehet sehol kapni
Vagyis egyenlőre egy Mosonmagyaróvári boltot találtam csak.
Meg volt 1 vagy 2 másik bolt is, de mind vidéki, de ők már nem vették fel, úgyhogy nem is biztos, hogy van.A HRP lenne elvileg az egyik nagyker (ahova korábban az IPON-ba is szállítottak, 4 hete vettünk is egy haver gépébe, de már ott sincs), de náluk nincsen, megkérdeztem.
A másik meg a CASE, de őket egyenlőre nem értem el (valószeg már későn hívtam).
Talán ők mondanak holnap valamit, hogy hol lehetne kapni Pesten.
Vagy lehet még valaki ennek a tápnak nagykere?De ha mégsem, melyik az a táp, ami szintén jó hatásfokú (szintén 80+-os, vagy nagyon közel az), 300-350W-os, és olcsó?
Van valami Gigabyte (mintha olvastam volna, hogy az is ugyanez az FSP belső), amiből lenne elvileg 360W-os is (1.hsz-ből), de azt se találtam sehol.
Lehet azt még kapni egyáltalán ?MOD: Bocs, nem válaszként akart volna menni, hanem új hsz-ként, elnyomtam...
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz butcher eu #21901 üzenetére
És milyen géphez kéne?
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
az alábbi linken található 4 torony között vacilálok, hogy melyiket vegyem meg. a kérdésem az hogy a bennük található táp milyen teljesítményű? mert kell vennem tápot is meg házat is, és ha elégnek bizonyulna ez a táp, akkor megvenném valamelyik tornyot. mi a véleményetek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest