Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Több bérgyártóhoz viheti a készülő fejlesztéseket az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
shteer #27696 üzenetére
hsz-t gyűjtesz?
Dehogy, csak gateway errort tolt a forum a hozzaszolas elkuldesere. (mostanaban egyre gyakrabban
)
Duplazast elkerulendo nyomtam egy visszat, meg egy refresht, hogy megnezzem, vajon megjelent-e a hozzaszolasom, vagy sem.
Mivel nem volt ott a topik vegen, igy nyomtam egy forwardot, elkuldtem megegyszer...Erre ketszer jelent meg
-
stage69
csendes tag
válasz
shteer #24064 üzenetére
Sima Seasonic SS-400HS
Ott vannak a képek. Nem olyan érdekes ez, sztem széthúzom, aztán csak rájövök vhogy.
Amúgy meg ha a narancssárga 3V, akkor nem problémázok sokat, kerítek 3V-os ventillátorokatNa jó, vicc volt!
De ha az 3V, akkor nem láttam még ilyet
Csúnya Seasonic, dobom is kifele...
-
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
shteer #22732 üzenetére
Nyilván nem együtt
Van nekem olyan is (7600gt), csak pihen a dobozában
alaphang az mit takar? ha csak közel hallani, akkor jó!
Amúgy ha van tipped hasonló jó, de csendesebb tápra, akkor ne tartsd vissza
#22735: egy szupertitkos laborban kísérletezünk vele, csak sajnos a tápunk szar
-
butcher eu
senior tag
válasz
shteer #21995 üzenetére
engem mindíg zavart a sok kábel, jobb amikor rend van a gépben. de ahogy néztem az új házban, lesz hová eltűrni, mert a táp alatt, van még kb 10cm. Majd ha megjön az új tápom, megszámolom mennyi kábel kell pontosan, a többit meg leforrasztom.
amúgy lehet tudni valamit a hx450w megjelenéséről? -
mazoli
csendes tag
válasz
shteer #21879 üzenetére
Miután lefüstölt az LC tápom, beraktam egy Codegen 400W-osat ami a polcon hevert
már régóta, hogy megnézzem mi a baj.
Be is indult a gép szépen, kb 20 perc után beindítottam 1 játékot (Stalkert) és öt perc után leállt a gép.
Többet nem indult be!Nem szeretnék úgy járni, hogy veszek 1 új tápot, és 20 perc múlva hazavágja a gépem.
-
-
butcher eu
senior tag
válasz
shteer #21456 üzenetére
úgy tudom h a chieftec tápok elég halkak, azért próbálok használtan vadászni. ha a pénz nem számítana, vennék egy ilyet.. de sajnos nem azok közé tartozok, akinek a szülők egy csettintésre mindent megadnak, 75k-ból élek havonta.
amúgy azt mondták itt nekem h egy 350-es táp is elég nekem, és kihajt majd egy 4870-et is.
Tegnap cimbim szerzett egy 410-es chieftec-et, és játék közben lekapcsol nemki, amint beindul a videókarija. A konfigja: q6600, p35-ös lap, 2 vinyó, 2 optika, 8800gts 512. (agy más lehet a baja?) az én konfigom látható. ha az enyém elmegy vele, átveszem tőle, mert semmi hangja. este bele is próbálom a gépbe. -
butcher eu
senior tag
-
sto1911
veterán
válasz
shteer #20743 üzenetére
Koszi az ajanlast! De! Amit talaltam rola itt PH-n cikket, ez az alapjan egy 400W-os FSP. Jelenleg nekem is 400-as FSP SAGA+ PNF tapom van, de ha megterhelem a gepet, akkor sipol (pl. jatek kozben)
Igy az lenne a fontos, hogy az ilyen nagy terhelest is birja, feltehetoleg a PCI csatin is.
-
Sandormaster
aktív tag
válasz
shteer #20511 üzenetére
Pcsába miért mindig velem történik ilyen
Pedig reménykedtem, beüzemeltem minden király, mondom meglesem milyen a venti erre nem megy
ráfújtam jó erősen, erre beindult, mondom jó, hátha most már nem lesz ilyen, de kikapcsoltam a gépet hogy kipróbáljam de megint nem indult el, csak ha kicsit rásegítek és megpöckölöm/fújom
-
didyman
őstag
válasz
shteer #19914 üzenetére
Jót tesz a készenléti kör élettartamának és a villanyszámlának. Ami ellene szól, hogy a 230 rákapcsolása mindig egy sokk a tápnak, de szerintem ez nem akkora probléma, hogy érdemes legyen az áramtalanítás pozitív oldala mellé rakni. Hálózati ingadozások üzem alatt is ugyanúgy ölnek, kikapcsolva meg nem
.
Ennyi tápot, nekem 2003 óta ugyanaz az EG301-es Enermax dolgozik
-
kem
addikt
válasz
shteer #20035 üzenetére
jóvan leesett
Még csak most iszogatom a kávémat
naegy szakmai kérdés,h nelegyen fölös hsz:Melyik a leges legolcsóbb táp amit lehet kapni, és elvisz egy LGA775 1,6-os Celeront, lájtos régi AGP VGA-t, meg 1hdd, 1 odd-t. Hang nem lényeg, de 12ventije legyen. Fontos adat nem nagyon lesz rajta csak zene! Annyira legyen csak biztonságos, hogy ne égjen le miatta a kávézó
-
->Dzsony<-
tag
válasz
shteer #19960 üzenetére
Azt mondták inkább ebben a topic-ban érdeklödjek aziránt hogy milyen táp kéne szerintetek az alábboi config hoz: X2 4200+, msi k9n ultra, 2*1 giga a-data, hd4870 x2, 750 samsung, 2dvd iró. A kérdés hogy szerintek egy corsair VX550, vagy HIPRO HP-W700WC3 (ez utóbbit itt találtam az apróban). Szerintetek ez a config elmenne az 550-essel is vagy vegyem inkább a 700 asat, amin viszont nemtom hogy a 8 pines csatlakozó ugyan az-e mint amit a kártyán van.
Segitségetek elöre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mercedes topic
- Apple asztali gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mire jó a mild hibrid?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest