Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
doddy
tag
Sziasztok!
Chieftech GPS400-AA -s tápom volt. GA P35 DS3, c2d E6400@3.4ghz-n,2x1Gb,ati 4850,400Gb hdd,dvd író,
Vettem egy 9800GX2őt, és tápra volna szükségem,amin van 8pines csati, de most pénz szűkében vagyok.
erről mi a véleményetek? HKC580W passiv ileltve 12cm es kiadásban [link]
szóval arra lennék kiváncsi,h nem ölné-e meg a gépemet, az első hsz-ben nem láttam ilyen tápot,de azóta már lehet,h frissült a lista.
Illetve bírja nekem a tuningot.
Vagy tudtok vmi viszonylag jó és olcsó tápot?
-
nemesmatee
tag
Énis rendeltem kettőt, nem akarom beleélni magam, de remélem, hogy lesz valami
-
spy19
tag
hi
"Üdv!
Az normális lehet, hogy egy FSP BlueStromII 500W cicereg minimálisan?
De télleg halkan, csak akkor hallom ha full csönd van a szobában!
Nem kell félnem, ugye?"Nekem is ez a problémám csak nekem akkor cicereg ha játszok,és mostanában a winyom is kattog néha! (nem vistám van!) Meg fog halni ? Gariztatni el tudom vinni ilyen hiba jelenséggel?
-
pokol ura
senior tag
sziasztok!
a véleményetek szeretném kérni. mégpedig abban, h ha a konfigomba ami alul látható belemenne még egy GTX260+ egy Q9450+ 1TB-os HDD esetleg még egy DVD író, akkor a csifi tápom elbírná vagy cseréljem le egy Corsair TX650-re. Tuning van minden esetben.
válaszokat és a segítségetek előre is köszi
-
MmDorian
őstag
Én ellevelezgettem Velük... Fogyasztóvédelem...stb. egyből nem írtak vissza, viszont a Vivanet, azt hiszem már nem így hívják Őket. Lekapcsolták a netet, mondván, hogy nem fizettünk...na mondom jöhet a kiabálkodás...
Fölhívom a Kedves Szolgáltatót( többször volt már ilyen "félreértés") Megkérdeztem, hogy nincs-e ennek valami szerződés szegési szaga, egy szót se szóltak, csak ennyi : Mire hazaér lesz net... mondom ok... mégegyszer előfordul, akkor viszont megyek át egy másik szolgáltatóhoz ezerrel.
-
MmDorian
őstag
Ugyanez volt WoxComputeréknél.
4k ért adtak egy 19colos Hanns.G-t.
Rendeltem is 2-t aztán írták, hogy kifogyott a disztibútor, szóval nem arra hivatkoztak, hogy elírás (mert ha túlhozzan irreális a ár, akkor jogosan elállhatnak a biznisztől).
Most egy pereskedés 10k ról megér kitudja mennyit, amennyibe a per kerül ?... -
RexpecT
addikt
Lehet,hogy lesz egy kis gépbővítés
:
FSP 350W gondolom elbír egy ilyen konfiggal (tuning nem lesz egyenlőre):
AMD X2 6000+
4670
2GB
1 ODD
1 HDD -
RexpecT
addikt
"Szerintem egyébként annak, aki megrendelte a tápot, annak a készlet erejéig kötelesek lennének ilyen áron el is adni, mert a webshop ajánlattételnek minősül, és ezért nem tarthatják fenn az árváltoztatás jogát ilyen esetben. De ki tudja."
Szerintem is ilyen áron kellene adni.De sajnos a tapasztalatok mást mutatnak... -
szacsee
nagyúr
Nem kell félned ez előfordul némelyik tápoknál.
A tekercsek cicereghetnek benne, semmi baja nem lesz tőle.
Tápnál 3 dologból lehet baj...illetve ezekre kell odafigyelni:
-Véletlenszerűen újraindul, kikapcsol egy stabil géppel.
-Égett szagot érzel a tápnál.
-A csatlakozók megégtek, illetve megolvadtak.. (gyenge minőségű csatiknál fordul csak elő). -
v.tom
őstag
Nah, már tényleg nem csak poén szinten jó lenne ha valóban megjönne a megrendelt két táp. Úgy néz ki visszamondták a vx450-et, és elég égetően kéne egy új.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.
Szerintem egyébként annak, aki megrendelte a tápot, annak a készlet erejéig kötelesek lennének ilyen áron el is adni, mert a webshop ajánlattételnek minősül, és ezért nem tarthatják fenn az árváltoztatás jogát ilyen esetben. De ki tudja.
-
Dusee
őstag
Üdv!
Az normális lehet, hogy egy FSP BlueStromII 500W cicereg minimálisan?
De télleg halkan, csak akkor hallom ha full csönd van a szobában!
Nem kell félnem, ugye? -
-
14adam
addikt
válasz
Satan_Claus #23763 üzenetére
Milyen géphez kell?Én a corsair mellet döntenék
de majd megmondják melyiket ha leirod milyen géphez kell
-
Vidori
tag
válasz
stage69 #23762 üzenetére
Nocsak ilyen sokan rendeltek?
A Gépboltban sokat szoktam rendelni, ott nézik a raktári készletet is egyből( a progi, nem egy ember ), így ha elfogy az áru automatikusan lekerül a webshop listájáról, nem lehet ún. előjrendelést csinálni.
Akkor sokan kell rendelni, és kiverni a balhét ha nem ennyi az ár? -
Satan_Claus
őstag
Üdv!
Szerintetek melyiket érdemes megvenni? KB. ugyanannyiba kerülnek:
Cooler Master Silent Pro 600W Modular
Corsair 650TX
Corsair 520HX -
stage69
csendes tag
válasz
04ahgy #23756 üzenetére
Hello!
Itt csak egyetlen probléma van, a fogyasztóvédelmi törvény. A kitett legalacsonyabb áron kötelesek adni a terméket. Tehát nincs odaírva,hogy akció, vagy outlet, amit ha megnézed jobban az oldalt,akkor megtalálsz, és azokhoz az is oda van írva, hogy ez az ár, vagy akció a készlet erejéig tart! De, mivel ennél nem volt ilyen írva, ezért kötelesek lennének ezen az áron biztosítani a terméket, ráadásul ha azt mondják, elfogyott, akkor
1. Lehet kérdezni, hogy miért nem vették le az árlistáról, mert ez a vásárló félrevezetése c. dolgot teljes mértékben kielégíti
2. Fogyasztóvédelmi feljelentés, vizsgálják át a raktárnyilvántartást, és az 1. es pontban említett mulasztást.Nomármost én nem akarok semmilyen szemétségre buzdítani senkit, csak ugye ilyen lehetőségek élnek elvileg. Ezért három dolgot tehet a cég:
1. szívja a fogát, bukik 200 ropit, és kiküldi mindenkinek
2. Azt mondja, elfogyott,nem is lehet rendelni stb. , és bízik abban, hogy senki sem lesz olyan szemét, hogy feljelenti őket.
3. Kiküldi a cuccost,de az igazi árral(na jó,persze csak előzetes egyeztetés után)
De ha felkeltek a jogászok, megkérdezem őket is erről, még pontosabban!
-
szacsee
nagyúr
válasz
nyunyu #23760 üzenetére
Az nem Hipower jóember, hanem HP és 2db 12V-os ága van!
135. oldal legalján ha meglesed a 340-es tápot, akkor láthatod.
Ja és közös ágra korlátozás, csak 3,3 és 5V-ra van, ergo mindkét 12V-os ágat teljesen ki lehet gondolom használni, de ezt valami szaki megmondja. -
nyunyu
félisten
-
Tomaaasz
aktív tag
A Tejesember féle HP tápok mennyit bírnak max? Egy 340W-os csoda elbír egy 2900 GT/PRO-val?
-
proof88
addikt
válasz
RexpecT #23757 üzenetére
Mondjuk nálam annyi volt, hogy amikor a szállítás módját választottam ki, akkor a Tovább gomb eltűnt, helyette a html kódját láttam. XD
De aztán összehoztam, rendeltem 5 db-ot, megjegyzésbe bekerült, hogy csak akkor kérem az 5 tápot, ha valóban 10 rongy alatt megvan kiszállítással. XD
Egyébként ha beállítasz magadnak valami egyszerű jelszót, és megadod nekem, rendelhetek Neked, aztán majd visszaállítod az eredeti jelszavad. Ha nem zavar, ha látom a címet, bár úgysem érdekel az engem, csak gondoltam segítek ... -
proof88
addikt
Hát nem tudom, nekem bejön simán az oldal, működik a kosár is.
-
RexpecT
addikt
Szerintem az egész ország ebből akar meggazdagodni, mert nagyon behalt az oldal
.
-
proof88
addikt
Lehet, hogy ezek az M12-esek lepotyogtak a kamionról.
-
RexpecT
addikt
Banyek most hal be a szerverük mikor én is akarok rendelni
.
-
v.tom
őstag
Igazából ilyen ár mellett, szinte mindegy, hogy 25k, 18, vagy akár 10.
Mostmár csak a hívást kell várni. Remélem valami olyasmi a helyzet, mint a Dead Space témánál volt a Tesco-ban. Mondjuk az szegény Red Tower-nek nem jó. Lehet, hogy bevásároltak pár száz darabot, és most "hu*-ér-sza*ér" eladják őket.
-
snail1981
tag
Úgy néz ki be tudok szerezni egy Gigabyte Superb 460-as tápot. Szerintem nekem elég lesz. Az ára nettó 8660 Ft, olcsóbb mint a Bluestorm2. Annyit megér sztem.
-
Dyno
veterán
-
stage69
csendes tag
válasz
Vidori #23728 üzenetére
Na, megnéztem a linket,és tudod mi a poén?
Hogy beregisztráltam, belenyomtam a kosárba két tápot, megadtam az adataim, és láss csodát, elfogadta a megrendelést. Nekem 3000Ft-ot megért, és nem veszítek vele semmit,mert már e-mailes visszaigazolást is küldtek!!!Rendelt termékek:
Termék név: Seasonic M12 II 430W
Mennyiség: 2 db
Nettó egységár: ...817.- Ft
Nettó összesen: ..1.634.- Ft
Bruttó összesen: ..1.960.- FtMegrendelés értéke összesen: 2 950 .- Ft
-
Kom-ancs
tag
Üdv,vga-táp(FSP VGA Booster X3) hallottatok valamit?
-
Vidori
tag
Itt az új év, itt az új Bestbuy:
[Bestbuy]
Az FSP elbújhat mellette(meg a Codegen is az árával)! -
AMD X2
senior tag
válasz
snail1981 #23720 üzenetére
EZT nézd csak meg !!
Valahol láttam tesztet és úgyrémlik elég modern a belseje. -
-
nyunyu
félisten
Kiváncsi vagyok hogy teljesít majd a kis Seasonic főleg a zajszintre lennék majd kiváncsi, hogy a 8centisel is csendben tud maradni.
Mivel eleg regi tervezes, hatasfoka meg valahol az FSP PNF kornyeken mozog, raadasul nem 12 centis venti van benne, igy nyilvan nem uti meg a mai Seasonic zajszintet.
Hmm, SPCR-en a Super Silencer 400 rev A3-ra is <30 decibeleket mertek 200W terheles alatt.
Valoszinuleg az ove ennek az OEM valtozata.
(regebbi 8 centis ventis Seasonicok ATX 1.3-nak feleltek meg, ez ATX 2.01-es, ujabbakat viszont mar 12 centis propellerrel szerelik.) -
stage69
csendes tag
Nem sértődök meg, csak most az albitársam 350-es FSP-ja gyűri a gépet, ő meg jön vissza vasárnap, és sürgősen kell egy táp
A másik meg mondom, jöv7 végére ér ide sajna. Viszont, az FSP-vel simán meg...most futtatom majd a 3dmarkokat,kis terhelésre. Jah, és persze ott a para, hogy én meg áttettem a 400W-os cedegenem az ő gépébe addig, egész nap szépen ment, net,film,zene...Tehát a codegen is elvisz egy 3600+ X2-t, 2GB rammal, persze nem kér sokat, mert alaplapi videókarival megy
Ott csak nem meg...
Amint bent lesz a SeaSonic, írok.
Ja, még vmi. A SinoTech-ről azért kérdezgettem, mert már annyira mondtátok, hogy a codegenem annyira vacak, hogy már elkezdtem félni tőle, így 2-3 év után
És ha 3000ért be tudom szerezni a SinoTech-et is,azaz elbizniszelem, nem is fizetek érte, akkor az mégiscsak jobb lesz a másik gépbe, mint a codegen. Vagy rosszul gondolkodok?
-
Hali!
Köszi az ajánlásokat.
Nincs esetleg olyan, ami halk és nem ilyen nagy teljesítményű?
Arra gondolok, hogy a konfigomnak jóval alacsonyabb a fogyasztása:
táp és konnektor közé tett fogyasztásmérővel max ~150W-ot mértem Everest 100%-os terhelése esetén (mostani táp egy AOpen 350W 12cm), szóval még ha később megy is bele egy másik HDD + komolyabb VGA, akkor is elég kell legyen egy 350-es normális táp.
A hatásfok pedig akkor optimális, ha minél magasabb a kihasználtság.
Üdv: Sopi -
snail1981
tag
Sziasztok!
Csak megerősítésképp kérdezem, ugye ez a táp elég lesz nekem? A gépbolton találtam... (FSP 400W ATX/EATX tápegység, 12cm (ATX-400PNF) OEM) [link]
A konfig ami már talán pár napon belül meglesz:
Gigabyte GA-EP35-DS3
HD4850 MSI
Intel C2D E8400 3 GHz
Kingston HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 KIT
+ HDD, +DVD, +ventik
Azt írják, hogy csendes a táp, van erről tapasztalat? -
AMD X2
senior tag
válasz
Relod12345 #23698 üzenetére
Hát ezt a configot egy minőségi 400-as tuningal s kiszolgálja. De-ha később fejlesztenél valamicskét rajta akkor elkél majd egy 500-as. És legalább akkor a tápod tovább használhatod.
-
-
-
Dyno
veterán
válasz
stage69 #23699 üzenetére
Meg ne haragudj, de állitólag vettél egy Seasonic tápot, akkor most miért ilyen tápokon ugrálsz, tegnap kaptál kielégítő választ hogy király vétel volt 4K-ért, tökéletes lesz és egy X1800XT asszem ez kerülne be, nem fogja megfektetni még 2 darabot is elvinne belőle, ez a Sinotech lehet jó táp, de más elosztása van mint ami manapság kell a gépeknek ahogy láthatod igen gyenge 12V ágon szóval ma már nem az igazi, de ettől függetlenül CWT bél dolgozik benne szóval minőségi, igaz nem Seasonic vagy Enermax, de azért hozza a biztonságos tápoktól elvárt stabilitást........Amúgy gépet mikor pakolod össze?Kiváncsi vagyok hogy teljesít majd a kis Seasonic főleg a zajszintre lennék majd kiváncsi, hogy a 8centisel is csendben tud maradni.
-
Kom-ancs
tag
23686-ra valaki?
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest