Aktív témák
-
virusrot
csendes tag
Sziasztok!
Milyen tápot ajánlanátok a következő konfighoz?:
-Gigabyte GA-X48DQ6
-Core 2 Duo E8500
-2*2GB OCZ 1066Mhz
-2*Sapphire HD 4870 512MB GDDR5Vagy esetleg a jelenlegi tápom is elegendő?
-Thermaltake Purepower W0008R 420WA válaszokat előre is köszi!
-
MattX
tag
Egy árban van! Akkor inkább azt ajánljátok hang terén is? mert akk rendelem
-
Traxx
őstag
Azért, mert a CX400 erősebb, mint a BS2, valamint némileg halkabb is. Félig se lesz kihasználva a táp azzal a konfiggal.
A plusz vinyó nem dob sokat, max. 8-10W-ot, de van, amelyik még kevesebbet eszik.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
MattX
tag
megkérdezhetem h miért?
-
MattX
tag
Még annyi h akkor egy 400w-s FSP BS2 táp az jo választás lenne? Hang terén persze, ez a leghalkabb az arkategoriaban?
-
MattX
tag
Asus p5b Deluxe
Gainward 8800 GTS 640mb
3gb ram
Core 2 duo E6400 2,1 ghz
1 db 160gb-s sata vinyó -
MattX
tag
Szevasztok! 500-s táp kellene nekem, a lehető leghalkabb! Max 18 000-m van rá.
Ebben az árkategóriában melyik az ami megbizhato jo és a leghalkabb?
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #22885 üzenetére
Masreszt meg ne E2xxx-et, meg ne E4x00-et vegyel, hanem az ujabb E5x00-et, az azonos orajelen tizenpar wattal kevesebbet fogyaszt.
Kozben talaltam egy tesztet, ahol 15W volt a differencia az E2220 (=2.4) meg az E5200 (=2.53) kozott terhelve.
Persze DG45FC+E5200 fogyasztasa szempontjabol ez a teszt nem mervado, ugyanis le kene vonni a mert ertekekbol a 8800GTX villanyrezso fogyasztasat...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz próbakocka #22883 üzenetére
E teszt szerint E4500-al már 100W felett vagyok. (ok G35, de kb ugyanaz, nem?)
Szar tappal teszteltek, azert jott ki 110W teljes fogyasztas a tesztben.
CM 550 alig 75%-os hatasfoku kis terhelesnel, tehat 110W*0.75=82.5W az alaplap+proci+sallangok.Konkret Modecom haz tapjat ugyan nem ismerem, de pl. a Morex 2799-ekhez 85+-os Seasonic tap jar...
Igy maris csak 97W lenne kiveve a konnektorbol...
Mennyivel többet W-ot vesz fel egy P4 mint egy c2d ? (ez csak azért kérdés, hogy ne kelljen már mindent eldobálni egy régebbi gépből, proci, és ram maradna)
P4-et eleve nem tamogat a DG45FC, csak 1 vagy 2-magos Core2-okkel megy.
Masreszt meg ne E2xxx-et, meg ne E4x00-et vegyel, hanem az ujabb E5x00-et, az azonos orajelen tizenpar wattal kevesebbet fogyaszt.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
venember83
nagyúr
válasz hartyi #22882 üzenetére
A lassulásokat valószínűtlen, hogy táp okozza, de mivel az új videokártya beszerelése után lettek ezek a gondok, nem lehet kizárni. Inkább valami szoftveres gubanc lesz ez, viszont a tápot a legkönnyebb kiszűrni.
ATX: Szabvány, mely meghatározza egy táp alakját, de a különböző gyártók, akik nevükkel látják el az egész gépet (IBM, HP, Acer, Fujitsu Siemens stb.) általában különböző megfontolásból nem ennek a szabványnak megfelelő formájú tápokat használnak.
240 watt elég kellene, hogy legyen, de ez nem olyan egyszerű. A tápnak több ágon kell leadnia a szükséges teljesítményt és ezért a táp meg kell feleljen az adott konfignak. A PCI-Express eljövetelével a 12 voltra került a hangsúly. Ez előtt, az AGP időszakában a tápok jelentős teljesítményüket +3,3 és +5 volton adták le, ezek a tápok már nem az igaziak mai konfigokhoz, mivel 12 volton elég gyengécskék.
-
próbakocka
senior tag
válasz nyunyu #22881 üzenetére
G45+E2200, vagy netán egy régi s775-ös P4 is 1 db vinyóval és egy noti optikai drive-val 96W alatt lesz? Ha igen, akkor nem kéne nagyobb táp, de nem vagyok benne biztos, mivel nem tudom kimérni semmilyen hasonló gépben ...
Mennyivel többet W-ot vesz fel egy P4 mint egy c2d ? (ez csak azért kérdés, hogy ne kelljen már mindent eldobálni egy régebbi gépből, proci, és ram maradna)
E teszt szerint E4500-al már 100W felett vagyok. (ok G35, de kb ugyanaz, nem?)
A morex táp esetén a belsőbe csavarozott tápáramkört is cserélnem kellene, ha jól látom ...
[ Szerkesztve ]
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
hartyi
tag
válasz venember83 #22880 üzenetére
Az az érdekes, hogy a belassulások olyanok, hogy a procc használat nem ugrik fel olyankor. Olyan, mintha egy pillanatra megállna a gép. Nemrég még plusz egy vinyó meg az FDD is rajta volt, és azt is gond nélkül vitte. Ez nem azt jelenti, hogy még van elég tartalék a tápban?
Öööö, azt honnan tudom meg, hogy ATX-es-e a táp? Bocs, nagyon láma vok.
De úgy összességében ehhez a konfighoz elég kellene legyen a 240-es táp?
-
nyunyu
félisten
válasz próbakocka #22864 üzenetére
a modecom feel 102 külső tápos miniITX ház, de csak 96W-os a külső táp.
Mire nem eleg az?
miniITX-et nem arra talaltak ki, hogy egy DG45FC alaplapban 3.5GHz-n jarass egy Q6600-ot.
Sot, DG45FC eleve nem is tamogatja a negymagosokat, nehogy leegesd a taparamkoret.Létezik külső tápban 120-140W-os változat?
Morex 150W, de tobbe kerul, mint a komplett hazad
(18.2+fa a nagykerara.)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
venember83
nagyúr
válasz hartyi #22879 üzenetére
Meglehet, hogy táp, de megtudni biztosra csak úgy lehet, ha kipróbálod egy másik táppal. Másik, tuti jó táp be, ha a gond megszűnik, akkor nyilvánvaló, ha nem, akkor tovább kell keresgélni. Remélhetőleg ATX-es az IBM táp (amire elég halvány esély van), ha nem, akkor kemény dió lesz megfelelő tápot találni, ha cserélni kellene a jelenlegit.
[ Szerkesztve ]
-
hartyi
tag
Sziasztok!
Adott egy IBM M50-es masina. Főbb adatai: 2.8P4 HT, 1.75 Gb RAM (333 - 4modul), 1 SATA vinyó, Audigy1, DVD RW, néhány USB eszköz. Nemrég lecseréltem a videokártyát egy Radeon 1950pro-ra. Egy ideig teljesen jól is ment minden, aztán 2 napja a gép durván belassult. Kb 2 hónapja volt újratelepítve és nincs agyonpakolva. Veszélyes oldalakat nem látogatok, van folyamatosan frissített vírusellenőrzőm. Sypware sincs a gépen.Az eseménynaplóban van majdnem két hét, amiben nincs semmilyen bejegyzés (pedig tuti használtam a gépet), de elég gyakran szerepel egy olyan üzenet, hogy: Paritási hiba van a következőn: \Device\Ide\IdePort0. vagy Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk0\D.
Mostanában olyat is csinál, hogy ha a videokártya tv kimenetét ki akarom kapcsolni, akkor újraindul a gép (ez szerintem azért lehet, mert van egy kellemes földhurkom, amit hazavághatta a TVkiemetet... rajta vagyok a megszűntetésén).
Namost az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a problémáim okozója a gyenge táp? Kövezzetek meg, de a gépben a gyári 240W-os jószág van. Én is keveselltem, amikor megvettem a videokártyát, de eddig teljesen jól ment vele. Tudom, hogy nem mérvadó, de a kalkulátorok szerint a gépemnek kb 230W-ra van szüksége.
Bocs, hogy hosszú voltam, Szóval lehet-e a bajaimnak okozója a táp? Cseréljem, ne cseréljem? Milyen tápot tudok belerakni egy ilyen IBM masinába?
-
Ace Ventura
addikt
válasz venember83 #22877 üzenetére
Gondoltam, hogy trágya, de azért 12K-ért árulni Szigetszentmiklóson az pofátlanság!
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
venember83
nagyúr
válasz Ace Ventura #22876 üzenetére
Nem láttam még tesztet erről az undormányról, de szerinted milyen lehet, most komolyan? Nézd meg a többi Dana márkájú eszközt...
-
Ace Ventura
addikt
300W-os Dana márkájú tápról mik a vélemények?
Egyik ismerősöm vette 1 éve egy helyi számtechboltban 12K-ért.
Én lecseréltem neki egy 350-es FSP PNR-re.4800 Ft-volt.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Red Rebcs
tag
válasz --Disztroj-- #22874 üzenetére
teljesen normális
az egyik újabb szabvány
"eredménye"netre 1 magós semprón játékra 4 magós athlon
-
--Disztroj--
senior tag
válasz Red Rebcs #22873 üzenetére
de akkor ezek szerint ez nem normális ugye...?!?!
Vagy ilyen a táp?Red Rebcs: ok, akkor megnyugodtam, köszi a választ ....amúgy ezen kétségem ellenére beszereltem és meg vagyok elégedve vele (nem hangos). Bátran ajánlom mindenkinek aki tápvásárlás elött jár
[ Szerkesztve ]
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
Red Rebcs
tag
válasz --Disztroj-- #22872 üzenetére
-5V hiányzik
általában nem okkoz próblémát
csak nagyon régi alaplapoknak hiányziknetre 1 magós semprón játékra 4 magós athlon
-
--Disztroj--
senior tag
Hi all!
beújítottam egy fsp 400 pnf -et
A 20pines csatiján (ami az alaplapra megy) van egy is furcsaság, mégpedig az, hogy az egyik helyről hiányzik a kábel (így 19 kábel fut bele)....ez mennyire baj? vagy ez normális?Előre is
A jó bor is megárt, ha sok! Hallgasd meg Sono Matto Bozo
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Q9300-as procit szeretnék venni, és szeretném megkérdezni, hogy az FSP400-60GLN tápom elég erős-e hozzá(tuning is lenne)?Előre is köszi a segítséget! -
próbakocka
senior tag
a modecom feel 102 külső tápos miniITX ház, de csak 96W-os a külső táp. Létezik külső tápban 120-140W-os változat? Hol keressek ilyet egyátlalán?
/// DS918plus + Chromecast 1/2/Ultra
-
törölt tag
hi
erről a tápról valaki
-
Tonyo
őstag
válasz partyphoto #22861 üzenetére
ENERMAX MODU82+ EMD 425 20k a leghalkabb!Tapasztalat!
-
partyphoto
tag
Adott:
C2D E4400
2GB RAM
max. 2DB 500GB Sata2
Sapphire 4830 512DDR3
DVD íróJelenleg ZEN 300W van, csak arról hiányzik a PCI Exp. tápcsati. Mivel fontos a zajmentesség ezért minőségi csendes tápot szeretnék!
Corsair + Enermax : ezekről hallottam szépeket és jókat
Várom a tippeket!
Scythe Fan, Noctua Fan
-
Dyno
veterán
VX550 nem Seasonic beles hanem CWT, a TX650 Seasonic beles és egyértelműen erősebb mint a VX550, HX520 moduláris(lecsatolhatók a kábelei, de benne van az első hsz.-ben, hogy mit is jelent....).
Coolermasterekkel az a helyzet, hogy drágák tudásukhoz képest, és nem mindegyikben van minőségi bél, egy szó mint száz van náluk sokkal jobb vétel bármelyik árkategóriába.
Enermax bőven elég lesz, mind addig amíg nem akarsz komolyabb SLi/CF rendszert rommá húzott Quad procival. -
spae
aktív tag
VX PSU-550VX, TX PSU-650VX mi a különbség a VX és a TX között?
CORSAIR HX PSU-520HX MODU 5 ÉV (26K) és itt a HX között?
A Cooler masterek felejtősek? nincs bennük védelem, gyengék esetleg hangosak, vagy mi van velük?
Az ENERMAX MODU82+ EMD 425 mennyi ideig lesz még elég? Tudom hogy jobbak mint sok táp de elég a 425W?[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egyik ismerősömnek teszek össze egy régebbi netezős gépet.Abban szertném a segítségeteket kérni hogy mekkora/milyen tápegységet vegyek bele ami a következő konfigurációhoz elég.
Alaplap: Asrock k7s41gx (socket 462,full integrált)
Proci : Amd sempron 2600+ (1800 mhz)
Memória 2x512 ddr 333 mhz
Vinyó : ata 40gb seagate
+egy dvd író ami lehetségesEz a konfig nem fog változni úgyhogy nem kell az "elegendőnél" nagyobb táp a jövőre gondolva Előre is köszönöm a segítséget
Üdv:Viktor
-
venember83
nagyúr
válasz falco5 #22855 üzenetére
Olcsóbbak? FSP 400PNF, vagy Giga Superb 460, mindkettő rendkívül jó vétel. Ha ennél is olcsóbb táp kell, akkor FSP PNR, háromszáz wattos is bőven megfelel, keveset eszik a konfigod.
spae: Enermax 425 vagy Corsair VX450. Szerintem. Az FMA2-es Enermax már régebbi modell, felejtős. Az 500-as FSP-k sem rossz vételek, szvsz sorrend tehát: modu, VX, GLN/Bluestorm.
-
spae
aktív tag
Szerintem írtam a configot, de még 1x:
AMD6400X2 (később 4magos AM3 proci), 4GB Corsair, Gainward9800GTX, 1-2 vinyó, dvd, néhány ventie, setleg tv tuner!
Jó lenne a moduláris, de nem feltétel, de jó lenne, ha legközelebb a gépfejlesztésnél nem kellene új tápot vennem. Ja a hang nem számít, mert az akváriumokban mindenféle szűrő, légpumpa megy, úgy is azokat hallom! -
falco5
tag
Sziasztok!
Ehhez az összeállításhoz kérnék segítséget táp ügyben:
MSI p45 NEo3-Fr
Intel Pent. Dual Core E5200
Sapphire radeon hd4830
4Gb ram 800 MhzA jelenlegi tápom: Macron MPT-401P 400wattos
Milyen tápot ajánlotok hozzá?
hány wattos legyen és melyik márka.
Az olcsóbbak jönnének szóba.
Előre is köszi -
spae
aktív tag
Légyszi segítsen vki!
A következő tápok közül kellene döntenem, de nem tudok
520W / 620W COOLER MASTER MODULAR - 17 ill. 19K
ENERMAX MODU82+ EMD 425 25K
ENERMAX FMA2 (EG465AX-VE) 460W 21K
450 CORSAIR VX PSU-550VX 21K
450 CORSAIR TX PSU-650VX 24K
500W FSP 500-60GLN Active PFC/ 500 W FSP BLUESTORM 18KJa a config: AMD6400X2 (később 4magos AM3 proci), 4GB Corsair, Gainward9800GTX
-
-
Tálydi
senior tag
-
kobe24
tag
válasz venember83 #22844 üzenetére
Én nem ezt a tápot akartam bele, mégis ez lett. ezért jöttem ide megkérdezni, mert nem is értek hozzájuk, és nem is akarom hogy valami baj legyen a géppel. szóval első dolgom hogy ki is cserélem vagy cseréltetem, és köszönöm a segítséget.
-
Gombinyó
őstag
válasz venember83 #22846 üzenetére
Akkor a Corsair jó lesz, főleg hogy moduláris u.a. pénzért. Köszi
-
Gombinyó
őstag
Helló! Segítsetek dönteni legyetek oly szivesek!
Corsair HX520 vagy Enermax PRO82+ 525 Watt, esetleg GIGABYTE GE-M550A-D1? Árban ugyanott vannak ahogy néztem. Egyik márkával sincs még tapasztalatom, azért kérek itt segítséget -
kobe24
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy egy e8200+hd4870+4gb ram meg még vízhűtés, és 3 nagy ventillátornak (nem tudom megnézni a típusát) elég e egy hkc usp 3430 táp?mert ha jól néztem akkor ez csak 430 wattos, és félek, hogy nem elég ennek a gépnek. és van valami program amivel le tudom mérni a gépem fogyasztását? előre is thx a válaszokat.
-
Rica
senior tag
Egy kis okulás láma társaknak: FSP 400 PNF bőségesen elég egy 4870-eshez és a hozzávalókhoz, csak külön ágakra kell tenni a két táp csatit.
stolnak és venember83-nak külön köszönet, amiért nem szaladtam el többek téves véleménye alapján "új nagy teljesítményű" tápot venni.[ Szerkesztve ]
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
-
jimmboo
csendes tag
Üdv!
Egy ilyen [link] van most a gépemben (X2 6000+, HD4850 Toxic, 200gb sata2 samsung, 4gb kingmax). Sehol nem találtam itt a topicban róla infot, és kérdezném, hogy megbízható-e ez a táp, vagy cseréljem le egy általatok ajánlottra?
Kösz
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
válasz jookomak #22834 üzenetére
Vagy ha mindenképpen Seasonic-ot akarsz, akkor Corsair CX400. Csak olcsóbb: [link]
Vagy az előbb ajánlott Giga Superb is tökéletes választás, az se zajongós tudtommal.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
strife
tag
válasz jookomak #22834 üzenetére
Szerintem inkább egy Giga SuperB -et vegyél ez olcsóbb is, erősebb is. Sokan ajánlották már ezt a típust, szerintem neked is jó lenne és még pénzed is maradna.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
Sziasztok. Lecserélném a mostani FSP 300w pnf tápomat, ez meg menne fater gépébe, kérdés hogy milyet vegyek? seasonic 330w ill. 380w-ot néztem ki.
A konfig egy giga ep31-ds3l, e2180 (egyelőre tuning nélkül) ati 3850 vga, 1 vinyó, 1 dvd. később gondolkozom proci, vga cseréjén, illetve plusz vinyón.
Árakról annyit, hogy a 330-as 14680, 380-as pedig 15590. megéri azt a plusz ezrest, vagy fölösleges a 380-as táp?
válaszokat előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Hali
Ugy néz ki behalt a tápom (chieftech gps 400aa)
melyik márkábol érdemes válogatni?
Elöre is kösziWOT: kissio
-
törölt tag
válasz Adamka3kerék #22828 üzenetére
A PNR is 120m-es ventilátorral van szerelve. PCI-E tápcsatlakozó nincs rajta.
-
Adamka3kerék
tag
válasz shteer #22827 üzenetére
Akkor bekombózom pnr350 mellé.....kár hogy nincsen túl sok részletes leírás erről a tápról,néhol 8,néhol 12cm ventivel írják és az sem egyértelmű, hogy van- e rajta pci-e tápcsat. Pnf-en nincs,azóval gyanítom az olcsóbb verzióra se raktak.
Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz Adamka3kerék #22823 üzenetére
-
Adamka3kerék
tag
Ja és szted elég egy 350-es pnr vagy 400-ast vegyek?
-
Adamka3kerék
tag
válasz #65675776 #22822 üzenetére
A gondom csak annyi,hogy pont egy 2900pro-hoz kell,amin 2 pci-e csati van és sajna az fspkről lefelejtették őket,1db van nekem zsebben,boltokban meg nem igazán találok. Ha tudsz mutatni boltot,ahol van kábel külön,akkor egyértelműen az fsp-t választanám.
kösz
-
törölt tag
válasz Adamka3kerék #22821 üzenetére
Felesleges kockáztatni. A HKC-ben egy darab védelem sincs. Emellett az FSP ATX-350PNR még olcsóbb is.
-
Adamka3kerék
tag
üdv
HKC USP-3430 -egy ilyen táp 6k-s árával megér egy próbát olcsó konfighoz? 350es fsp szintet tud vajon?
-
.:Kristian:.
addikt
-
shteer
titán
válasz .:Kristian:. #22816 üzenetére
ha nem akarsz cserélni, inkább ne tuningolj
szerintem jónak tűnik..
-
Szten Márs
nagyúr
válasz .:Kristian:. #22816 üzenetére
Mennyi lenne az a kis tuning? Azért a Q6600 tuninggal, nem egy tápbarát dolog.
-
shteer
titán
válasz .:Kristian:. #22814 üzenetére
E8400-al már kevésbé necces meg kell birkóznia vele, 25A-t tud leadni 12V-on
szerintem jónak tűnik..
-
.:Kristian:.
addikt
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem:Asus P5Q Pro
Q6600
2x2GB DDr2 800
Gigabyte 8800GTS 320MB (később szeretném cserélni 512-esre)
250GB Sata II
1db cd + 1db dvd íróA mostani tápom (FSP BlueStorm II 350W) megbirkózna ezzel a géppel?
(esetleg ugyanez a konfig egy E8400-el?)
[ Szerkesztve ]
-
Szajbee
tag
válasz venember83 #22779 üzenetére
Venember83: A Corsair TX sorozatról esetleg vélemény?
Azon gondolkodtam, hogy majd idővel lehet betennék egy Nvidia kártyát is a Radeon mellé az Nvidia Physx kedvéért (olvastam, hogy nem lehetetlen). Nem tudom milyen kártyák tudják azt használni, de akkor szerinted azt is esetleg elbírná még a HX620-as vagy 30 körül láttam már TX 750-es Corsair-t is. A honlap (mint mindenhol) csupa jót ír erről a sorozatról. -
Vidori
tag
válasz agi007 #22806 üzenetére
Szia!
Jól gondolkodsz.
A fő 20+4-es ATX csatlakozó azért van megosztva, hogy a régebbi csak 20 tűs alaplapokhoz is jól legyen. A tiédhez (mivel ez 20+4-es)ezt a két csatlakozót közösen kell rádugnod az alaplapra.
A különálló P4-csatlakozót (hivatalosan ATX 12V) általában a CPU közelében kell az alaplapra csatlakoztatni.
Ezt nem szabad összekeverni a +4-es csatlakozóval mert az az alaplap életébe kerülhet!!! -
agi007
csendes tag
Sziasztok !
Nem akarok hülyeséget csinálni megkérdezlek titeket , hogy ma vettem meg a CHIEFTEC SMART SERIES (GPS-550AB-A)
Viszont most ott van a probléma, hogy van egy fekete hálóval bevont ilyen fő kábelnek tűnő annak a végén két csatlakozó van hosszú fehér, de annak van egy négy lyukú ''társa'' is. de nekem az ABIT AB9 alaplapon akkora hely van hogy belefér mind a kettő egyszerre, itt még nem is lenne gond ,de van az alaplapomon még egy hely és olyan való bele mint a említett ''társa'', de közbe találtam egy P4 nevezetű ugyan olyan kábel csatlakozót. Most akkor , hogy kell ? A kettő együtt megy a hosszúba a ''kistestvérével'' együtt és P4 nevezetű kábel meg megy a másik alaplap csatlakozóba?
Választ köszönöm
Nagyon hülye vagyok ehhez
Üdv.
-
pachito
őstag
válasz VaniliásRönk #22804 üzenetére
Ja így értem. Akkor ezek szerint felejtős mindahány. Ok nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek
üdv, további szép napot
-
pachito
őstag
Igazából kíváncsi voltam, hogy a Mecrury, Codegen, stb. tápok tényleg olyan rosszak, ahogy hallom, vagy csak rossz a hírnevük...ezek szerint az előbbi
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Need for Speed: World Online