- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
bartucc
addikt
Olcsóbban hozzájut egy VX450-eshez, vagy ha ennyit akar egy Enermax-hoz, annál jobbat nem sokat talál
Joyrider: a HKC nem a legjobb választás (állítólag Deer alapra épül), köze nincs a Chieftech minőséghez, az FSP-hez meg pláne...
Egy CX-400-as Corsair 14-ért, vagy egy Gigabyte SuperB 460W 10-ért, ezek jó tápok lennének és nem túl drágák[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
04ahgy
nagyúr
M-Tech táp... Hmmm. Ha az analógiákat nézzük, akkor ugyanolyan jó, mint a Q-Tec, vagy, mint a szintén M betűvel kezdődő Mercury. Ohh, ezen van PCIe csati. Ja kérem, azt a bádogveder oldalára is lehet forrasztani. (Megj.: a Codegenen is van. )
6000-ért vett volna 350-es FSP-t inkább. Azon is van PCIe csati. A 4830 elég nagy étvágyát tekintve jobb lett volna alá. Most már várhatjuk, mikor fingik ki az M-Tech, és mit haláloztat el. Muhaha.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
spy19
tag
hi
"Üdv!
Az normális lehet, hogy egy FSP BlueStromII 500W cicereg minimálisan?
De télleg halkan, csak akkor hallom ha full csönd van a szobában!
Nem kell félnem, ugye?"Nekem is ez a problémám csak nekem akkor cicereg ha játszok,és mostanában a winyom is kattog néha! (nem vistám van!) Meg fog halni ? Gariztatni el tudom vinni ilyen hiba jelenséggel?
-
szacsee
nagyúr
Nem kell félned ez előfordul némelyik tápoknál.
A tekercsek cicereghetnek benne, semmi baja nem lesz tőle.
Tápnál 3 dologból lehet baj...illetve ezekre kell odafigyelni:
-Véletlenszerűen újraindul, kikapcsol egy stabil géppel.
-Égett szagot érzel a tápnál.
-A csatlakozók megégtek, illetve megolvadtak.. (gyenge minőségű csatiknál fordul csak elő). -
venember83
nagyúr
Sajnálom, sajnos nem lógtam kora reggeltől a fórumon, meg egyéb dolgom is volt... Elég lesz a BSII is, jó, halk táp, nekem a négyszázas változata van, maximálisan meg vagyok vele elégedve, egyszer már szépen megvédte tranziens áramtól a rendszert, igaz, vihettem gariztatni a tápot, de inkább azt, mint a gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest