-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Skacok. Ugye még nincs megcsináltatva a lexus, lóg a lökháritó de nem tud leesni. De látszik h törött.
M0 haladtam amikor mellém sorolt egy BMW amit már előtte is "hektikus vezetéssel" jelzővel illettem
Német rendszámmal. Mutogatott jobbra de én nem nagyon láttam h mit, a feleségem mondta. Mondom biztos az a baja h a belsőben megyek, amit nem teljesen értek mert voltak autók előttem bőven. Mondtam sebaj úgyis mindjárt lemegyek az M0-ról át az m1/M7 bevezetőre. Nah de emberünk besorolt mögém és vészvillógóval követett. Itt már sok mindenre gondoltam, néztem a kocsi viselkedését, hátha defektem van vagy figyeltem a hangokat h leszakadt a lökhárító vagy mitudomén de nem hallottam semmit. Az m7/m1 előtti úton megelőzött záróvonalon és megállásra kényszerített. Kiszállt tagba szakadt napbarnított napszemüveges emberünk és közelített a kocsim felé és közbe németül karattyolt. Én lehúztam az ablakot és sztem elég összezavaró módon megmondtam neki németül h nem tudok németül úgyh mondja meg angolul h mi a baja
Unfarhtot(baleset) mondott, meg plasztikról és policájról magyarázott. Egy zsírúj 7es bmw-ből szállt ki, mögöttem egy másik német rendszámos X5s bmw állt meg. Utólagos kamerafelvételen látszik hogy a mögöttem lévő kiszáll, előremegy és a kocsija orrát nézegeti-fogdossa. Én értelemszerűen nem mentem neki senkinek és nekem se jött senki. Kiszálltam a kocsiból átmentem a túloldalra h megnézzem leszakadt e valami vagy lóg vagy bármi, de nem. közbe a csaj is mutogatott h kamera meg policáj. Na mondom én továbbra se értem h mit karattyoltok és vonathoz viszem a feleségem ugyh beszálltam az autóba és elmentem.
Segítsetek megérteni h mi a sz*rt akarhattak mert egyszerűen nem tudom megérteni azóta se
videó előlről
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EA Sports WRC '23
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest