Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Integrale #152077 üzenetére
Mondjuk itt az extra se védte volna meg, tüdő helyéről szedik ki a légzsákot legfeljebb. Szegény hogy nézhetett ki... Egy ilyet legjobban a vészfék asszisztens védene ki a mögötte jövőnél, mert meg sem történik a baleset vagy csak pici kocc. Túl későn terjednek ezek....
Én nem is agyalok rajta, ezt nem élni túl fiatalabb autóban sem. Igen jó biztonsági paraméterek mellett esetleg, de mint írtam egy ilyennél a Meganeban ugyanúgy darabokra foszlok szét én is. Az aláfutásgátlók a kamionokon az a baj dísznek vannak kb. Valamit véd, de sokkal több tervezést igényelnének. Meg hát ja, a hátsó autó konkrétan egy betonfal volt. Ugye itt kijön az is, hogy ha én egy elavult kocsival járok akkor nem csak magamat veszélyeztetem, hanem utastársaimat is. Mert ha az én kocsim betonfalként működik, akkor sokkal rosszabbak az esélyek. Persze egy teherautót nehéz megépíteni ilyen szempontból.
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest