Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tatoo6
csendes tag
Hali!
Hatalmas problémám van felraktam a Sure thing labeler 4 se nevű progit amivel lehet lightscribe-ot írni meg is csinálom a képet és amior azt mondom hogy írja rá azt írja ki hogy nincs lightscribe-os meghajtó telepítve a gépen. És a nero se látja pedig ami a cd-jén volt vmi Lightscribe 1.4.89.1 (sztem driwer) azt felraktam és semmi
mondjatok má olyan oldalt ahonnan lehet leszerni hozzá driwert mert a www.lightscribe.com on és az lg honlapján se találtam semmi érdemlegest( ilyen íróm van) pls help 
csácsá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjatok má olyan oldalt ahonnan lehet leszerni hozzá driwert mert a www.lightscribe.com on és az lg honlapján se találtam semmi érdemlegest( ilyen íróm van) pls help