Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolverin
csendes tag
Szeva. Na megvan az első nyomtatásom. A Nero 6.6.1.3 verzio feltelepítése után megjelent a Cover D-ben az ikon majd borítótervezés,és nyomtatás.Minden macera nélkül.
azomban Winner tanult kollega linkjeinek igazat adva vagy kétszer nyomtatok, vagy másik szerkeszőt használok. Mindazonáltal nem tudom,hogy mért csak a 6.-os verzionál kezdett el működni nekem. Továbbá mély alázattal szeretném megemlíteni, hogy a forumokban való keresgélés közepette észrevettem hogy egyesek elfelejtik hogy mindenki az alapoknál kezdi, mint én is. Ha azért van a fórum hogy a problémákra megoldást találjanak a felhasználók, és érdeklődnek, ne kezeljük le öket. Mégegyszer örök hála és köszönet. Uff én beszéltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston NV2 500GB M.2 PCIe NVMe 100/100
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest