Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mf_laca
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sziasztok!
Nekem benq-m van és teljesen jó (ráadásul ez még a 1625-ös, vagyis a régebbi). Néha van egy kis csíkozódás, de egyáltalán nem veszélyes. A kontrasztnövelővel együtt szép képeket csinál. Eddig két polcnyi dvdt írtam meg vele, és egyiket sem rontotta el. Szóval én ajánlom a BenQ-t.
üdv -
mf_laca
csendes tag
válasz
Bandus99
üzenetére
Nem hülye kérdés. Csakhogy tulajdonképpen mindegy, hogy melyik terjed el. Akinek LS-e van, az azzal ír, akinek LF, az azzal. Itt nem kell kompatibilitással számolni. Viszont az sokat mond, hogy LF lemezt még nem láttam sehol. Igaz, mostanában LS-ből is csak Philipset láttam normális áron (240-ért)
Az nagyobb kérdés, hogy BluRay, vagy HDDVD, de ez még a jövő zenéje
üdv -
mf_laca
csendes tag
-
mf_laca
csendes tag
Hali!
A nemdobozos LS dvd-írósoknak jótanács (a minap szívtam egy LG-vel, és így jó lett végül):
Így telepítsd, és akkor jó lesz:
1. dvd író beszerel
2. nero feltelepít
3. www.lightscribe.com-ról (innen [link]) le köll tölteni az engine-t
4. engine feltelepít (elvileg ezután már a Nero is felajánlja az extrák között a LS címkét)
5. kipróbál
csak azért hogy nehogymá mindenféle pénzéhes bolt pluszpénzért próbálja eladni a telepító cd-t... (hallottam már ilyet.)
üdv
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mf_laca
csendes tag
Én a benq1625-ösömmel írom az LS-t. A képminőség egy kicsit tényleg csalódás. Elmesélem, hogy ez nálam hogyan is történt:
Megvettem az írót, juhhéj. A dobozában volt egy ''minta'' Philips CD. Arra gyorsan firkáltam egy képet, és egyszerűen ÁLLATul nézett ki!!! Aztán rohantam a telefonhoz, hogy megrendeljem az első adag Verba +-os dvdket. No, az már nem volt annyira jó... tényleg olyan, mintha egy fólián keresztük nézné az ember.
Philips dvd-t még nem próbáltam... Lehet, hogy azon jobb lenne.
Viszont engem egyre kevésbé zavar. Olyan borítókat csinálok, hogy a kép eléggé kontrasztos legyen, és mindig BEST minőségben. A betüket meg arial bolddal szedve, hogy visítson.
egyszóval: még azt a 40 verbát elírom, amim van, aztán bepróbálkozom a Philipsszel, bármennyire is utálom, mint dvd-t... -
mf_laca
csendes tag
válasz
Detonator
üzenetére
Én itt vettem:
[link]
Akkor az volt az utolsó, de szerintem azóta érkezett nekik, a depo azt írta, hogy van raktáron, de szerintem először telefonálj oda. Szerintem jó ár érte, nomeg csinos volt az eladó lány
Szóval hajrá.
Ja és még valami, amire figyelni kell a BenQ-nál. A dobozban egy olyan Nero verziót adnak, ami nem támogatja a LS-t
Szóval író megvesz, beszerel, FW frissítés, Nero feltesz, Nero frissítés, élvezkedés...
[Szerkesztve] -
mf_laca
csendes tag
válasz
Detonator
üzenetére
Jó áron... A BenQ 1625-öse van feketében (megjegyzem, NAGYON igényes minőségű előlapja van, bitang jól néz ki), sajnos 20 körül van. De szerintem megéri. Már csak azért is, mert maga az író is rendkívül jó. 20ért kapsz hozzá egy próbalemezt, meg szoftvert - Nerot.
Csak egy tanács (saját tapasztalatból): akármennyire olcsó a Samsung LS-es író, eszedbe se jusson venni!! Én már 3 Samsung íróval próbálkoztam és mind sz*r volt. Amennyi selejtet azokkal csináltam, már vehettem volna egy drága, de jó írót. -
mf_laca
csendes tag
Hello mindenki!
Nekem BenQ 1625-ösöm van, és állat. Egy gondom viszont van. Megrendeltem az itmediánál 40 Verbatim +os lemezt hozzá. Jól is ment a LS-ezés, egész addig, amíg fel nem éltem az egész készletet (naja, a 18 dvd-nyi teljes Csillagkapu megtette hatását
).
Ma akartam megnézni, hogy hol van és mennyiért. Itmediánál nincs, http://dvdr.atw.hu/ -nál csak a boltban láttam a szekrényben 1 darabot. A lightscribe.hu-s lemez 400 ftért nem játszik. (ArtisJus RULEZ
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...
Valaki HELP!!!
Ja és még valami. Ne higyjétek el, hogy BÁRMIT lehet LS írás közben csinálni. NFS Most Wantedolni pl nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval hajrá.
Szóval író megvesz, beszerel, FW frissítés, Nero feltesz, Nero frissítés, élvezkedés...
eddig azt hittem, hogy a szlovákoknál olcsóbb nincs, de úgy tűnik, hogy mégis 
).
) Legyetek szívesek, segítsetek!!! Ez agypara, komolyan felmerül bennem, hogy nyersanyag szempontjából nem tudják a ''kereskedők'' kiszolgálni...