Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Gaming notebook topik
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Confusion
csendes tag
válasz
ibizefrenki
üzenetére
Szia Ibizefrenki!
Nagyon köszönöm az elismerést !
Kicsit kell vele mókolni, de megéri. Van akinek nem tetszik hogy linkelgetünk saját kreálmányainkat, de szerintem ez építő jelleggel hat mindannyiunkra. Legalábbis rám igen, mert nemrég vettem az írót és sokat segített mások írása, képe. Hiszen egy autóról is hiába beszélünk elméletben, ha nem láthatjuk mit sem ér.
S hogy jó minőség-e az enyém, nem tudom, de leírom, hogy miket használtam hozzá:
- LG GSA-E10L külső író
- ELCU_1.4.142.1
- LS_Update_1.4.142.1
- Sure Thing 4.3
- Photoshop 7.0
- Nero 7.5.9.0
és van egy úgynevezett ''lshostinstall.exe'' amit telepítettem, de fogalmam sincs mit csinál és mire jó. Ha valaki fel tud homályosítani róla, megköszönöm
Egyébként köszi a tanácsot, már regisztrálok is és megpróbálom feltenni a képeket...
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kicsit kell vele mókolni, de megéri. Van akinek nem tetszik hogy linkelgetünk saját kreálmányainkat, de szerintem ez építő jelleggel hat mindannyiunkra. Legalábbis rám igen, mert nemrég vettem az írót és sokat segített mások írása, képe. Hiszen egy autóról is hiába beszélünk elméletben, ha nem láthatjuk mit sem ér.