Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autóhifi
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Hát, meglightscribe-oltam (
) életem első DVD-jét (Verbatim, 1.2-es verzió), és nem estem hanyatt a kontraszttól. Szerintem itt az első hsz-ben pl. sokkal szebbek a képek. Meg a PH tesztjében is.
A Lightscribe Control Panelen enhancedre volt állítva a minőség, igaz, később, egy restart után már nem volt ott az ikonja a jobb alsó sarokban. De most akkor enhancedben írta meg vajon, vagy az ikonnak élnie kell írás közben?Szerk.: Ja, remélem, lehet előbb lightscribe-olni, aztán írni rá, mert még üres, csak az LS miatt bontottam ki. Van ennek sorrendje?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 4 TB Seagate SSHD 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) életem első DVD-jét (Verbatim, 1.2-es verzió), és nem estem hanyatt a kontraszttól. Szerintem itt az első hsz-ben pl. sokkal szebbek a képek. Meg a PH tesztjében is.