Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- BIOS topic
- Bluetooth hangszórók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly7
aktív tag
válasz
kristoof92
üzenetére
Nekem H50L-van.Semmi baja igaz nem öreg,de előtte is csak LG íróim voltak,és soha nem volt baj velük.
-
kelly7
aktív tag
válasz
djbahool
üzenetére
Molyoltam kicsit a nero 8-al,és valóban nem olyan bonyolult,viszont van egy nagy problémám.Képet,és szöveget akartam egyszerre kinyomtatni,viszont csak a szöveget nyomta rá.Azt viszont tökéletesen,de a képből semmit sem.Megpróbáltam utánna csak a képet ráégetni,viszont kb tíz másodpercel az indítás után azt írta ki hogy kész,és kiadta a lemezt.Megpróbáltam másképpen is ekkor elkezdte írni kb 13 perc múlva kész is volt a nagy semmi.Mi lehet a baj?Ötlet?
-
kelly7
aktív tag
Most vettem ilyen lightscribes dvd írót.Kérdésem az lenne,hogy van-e valami olyan könnyen használható program,amivel egyszerűen lehet feliratozni,és saját képet berakni.Nero 8 van a gépen,most tettem fel tudom,hogy tud ez is feliratozni meg képet berakni bár sima jpg képre azt írja hogy nem támogatott formátum meg elég macerás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest