Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
én kéthete vettem egy H22L nagyon jó mármint az LS része, a többivel meg nem volt gondom. a H20L sok lemezt nem fogadott el rajzolásra, ez a féléve könyvbelévöre is rajzolt nem volt semmi gondja...
én láttam piacon omega lemezt de nem vennék egy darabot sem...
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Crimson Desert
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung 9100 PRO 1TB (hibás)
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:89%
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Thermalright Assassin X 120 V2
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t