Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
én kéthete vettem egy H22L nagyon jó mármint az LS része, a többivel meg nem volt gondom. a H20L sok lemezt nem fogadott el rajzolásra, ez a féléve könyvbelévöre is rajzolt nem volt semmi gondja...
én láttam piacon omega lemezt de nem vennék egy darabot sem...
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung PM961 250GB M2 NVMe PCIe SSD
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 - Új, 1 év garancia - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t