Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szállitó
senior tag
én kéthete vettem egy H22L nagyon jó mármint az LS része, a többivel meg nem volt gondom. a H20L sok lemezt nem fogadott el rajzolásra, ez a féléve könyvbelévöre is rajzolt nem volt semmi gondja...
én láttam piacon omega lemezt de nem vennék egy darabot sem...
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Mazda topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én LS lemezt Verbatim et veszek Imationt és Benq ebböl eddig csak cdt láttam/vettem/probáltam. komoly tesztnek nem vetettem alá de nem volt gond megirtam visszaolvasta a kép meg szép lett rajta (az 1.2 es hez a kontrasztnövelöt használtam) ha nem vagy megelégedve vegyél valami mást ha meg van türelmed várd meg nyárelején a Pio 112C-t