Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
GaborFFK
csendes tag
válasz
szállitó
üzenetére
Sziasztok
Múlt héten sikerült beszereznem egy LG H22L írót. Hát mit is mondjak... A CD/DVD résszel még elégedett lennék, de a LS írás a várakozásaimon alul maradt.
Tesztalanyok:
LG H22L
HP DVD-R LS 1.2 lemez
Win XP SP2
LS ver.1.4.111.3
Nero Cover Designer v2.2 build 2.3.0.47
A LS írása kb 18 percig tartott, egy originál DVD szines felületét szerettem volna másolni, az eredmény viszont nagyon kontraszttalan lett. Másodszori írás után kissé javult a dolog, viszont észrevehető koncentrikus körök jelentek meg a lemezen.
Mint kezdő LS író kérdezném, miért lehet a kontraszttalanság? Esetlegesen szoftveres úton lehet e ezt állítani (Neronak legjobb minőséget adtam meg) Gondoltam arra is hogy a szines képből adódhat a probléma, logikusnak tűnik, hogy monokrómmá való alakításkor veszít a kontraszton.
Válaszotokat köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest