Hirdetés
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Micro Four Thirds
- Milyen Blu-ray írót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
Hát igen ehhez nem kellett sok, hogy rájöjjek, a jó minőséget amúgy is meg kell fizetni. De nyílván nem fogom minden cuccomat LS korongra égetni, csak ha a jó izlés úgy kívánja.

-
DMG
senior tag
válasz
torrente74
üzenetére
Mostanában ritka holló, én tegnap 480-ért vettem 1.2-es DVD-t Kicsit húzós.
Viszont szerintem hibátlan.
Megnéztem ezt a ShurThing SE-t a Wizardok kimaradtak belőle a többi elvben benne van. -
DMG
senior tag
válasz
BlackWoOd
üzenetére
THX

lightscribe.com-ot néztem, de az 1.4.109.1 es verzióhoz csak 1.4.113.1-es kontraszt növelő van. Ezzel működhet? Mert úgy rémlik, hogy azonosnak kell lenie, vagy csak az alap driver nem lehet kisebb a kontszt verziónál?
SureThinget néztem, de az 15 napos, nem találtam ingyenes verziót belőle, pedig itt azt olvastam ingyenes. Az itt belinkeltek is mind Trial-ok voltak, szóval nekem a Nero tökéletesen megfelel pláne hogy licenszelt, és ha már az úgyis fent van, az írás miatt, akkor használom LS-re hacsak nem ad rá okot hogy váltsak.
Telepítésével sem voltak gondok, szóval jelenleg meg vagyok vele elégedve. -
DMG
senior tag
Üdvözletem!
Sikeresen végignyálaztam ezt az 1000 postot, na azért nem mind, úgy 500-tól. Tegnap volt szerencsém beszerezni egy BENQ 1655-ös írót, eddig egy LS-t írtam vele, azt kétszer, mert még nincs fent a kontraszt növelő, egész tűrhető lett. Nero 6.6 ot adtak hozzá ami egyből fel is frissítette a LS drivert 1.1.105.1-re és tökéletesen működik, kivéve, hogy úgy tudom, hogy a kontraszt növelő-nek megegyező verzió számmal kell rendelkeznie és ilyen verziót tegnep nem találtam. Van esetleg alakinek linkje?
Egy post elkerülte sokak figyelmét, legalábbis nem reagáltatok rá miszerint a FOCUS COMPUTER Kft-nél lehet venni BENQ írókat, nem kell külföldről rendelgetni, sőt a héten akciós 10990-ért lehet hozzájutni, igaz OEM, viszon adnak hozzá gyári Nero-t a kábel meg nem hiszem hogy sokaknak hiányozna otthonról.
Szóval ami segítség kéne, hogy ilyen verziójú kontraszt növelő-re lenne szükségem, meg igazából jó volna tudni hogy ez hogyan működik? Fogom feltelepítem és elketyeg a háttérben, vagy új opciókat ad a Nero-hoz?
Előre is Kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- A pénztárcák imádni fogják az ID-Cooling új CPU-hűtőit
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux Mint
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont szerintem hibátlan.
Telepítésével sem voltak gondok, szóval jelenleg meg vagyok vele elégedve.