Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz dio001 #51048 üzenetére
az egyetlen gond, hogy már több mint 5 hónapja nálad van a tv.
ez elég hoisszú idő ahhoz, hogy érdemben reklamálj.
mivel valszleg már nincs ilyen tv náluk, a megtévesztést sem könnyű bizonyítani.ha elfogadsz egy javaslatot:
próbálj bemenni, és érdeklődj a típusról, kérdezd a tulajdonságokat, és vedd fel mit mond. De még jobb ha emailben csalod ki belőlük.
azután közöld, hogy a te tv-d elromlott, mert nem jeleníti meg a 3D-t és kéred a garanciális javítást.
Fényképezd le előttük a tv-t és a dobozt, hogy utólag ne tudják letagadni.
Majd kinyögik, hogy ez nem 3D, akkor mehet a balhé, hogy becsaptak, és feljelented őket a fogyasztóvédelemnél őket. Hacsak, nem kárpótolnak egy 3D képes készülékkel! erre majd lépnek valamita női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
dio001
tag
válasz Shingen #51046 üzenetére
Ohhh yeah, ezért szeretem a fórumokat mindig vannak tőlem okosabb tapasztaltabb emberek! Köszönök minden ötletet, jó tanácsot.
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
Shingen
addikt
válasz dio001 #51022 üzenetére
Mivel outlet, ezért valószínű hogy mahináltak a Tv-vel, és ahogy írtad más dobozba csomagolták a TV-t.
Én sem hagynám a dolgot, és ha a többiek ilyen segítőkészek és a környékeden laknak, simán csapatba támadnák.
Sőt én még a te helyedben egy hangfelvételet is készítenék, hogy mit kamuznak majd.
Az már bizonyítéknak elmegy.
De persze nem az arcukba tolod teleod, hogy most mondjad...........
Hanem diszkréten[ Szerkesztve ]
風林火山
-
TaylorPro
addikt
válasz dio001 #51039 üzenetére
Én tuti nem hagynám annyiba és nagy balhét csapnék! Jóhiszemű vásárló megtévesztése! Gyökerek! Én is tudnék menni veled. Nem árt ha ketten mentek és az egyikőtök határozott és eltántoríthatatlan. Ha elég magabiztos vagy, tudod hogy mit akarsz, és tudod hogy igazad van akkor egyedül is megoldod.
Más: digitalko-tól holnap jön még egy LG 47 LB671v 165-ért, így újra van egy kis izgalom...
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Shingen
addikt
válasz porcicca #51005 üzenetére
Váci úttal én is megjártam már párszor.
Igaz hála istennek nem probléma miatt voltam ott, csak arra jártam és akkoriban voltak kérdéseim a TV-vel kapcsolatban.
De olyan emberek voltak ott
Hozzá nem értők semmilyen kérdésre nem tudtak választ adni, meg stílus amit képviseltek.
Felháborító volt!風林火山
-
-
dio001
tag
-
dio001
tag
Ha ezt viccből kérdezed, akkor köszönöm nem. Ha komolyan és van bármi nemű jó tanácsod akkor azt szívesen fogadom. Akár privátban is. Köszönöm.
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
-=Jam=-
őstag
válasz direwolf #50991 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem nagyon nem működik perfektül. Van egy raspberry pi-m, amin fut egy raspbmc oprendszer, amiről HDMI-n jön a hang a TV-be majd a TV-ből megy optikai kábelen a hang az erősítőbe. Az erősítő 2 csatornát ír, és egy audio tesztet futtatva is össze-vissza vannak a hangok. A 2 hátsó pl. együtt szól, a mély a tesztnél meg sem szólal. Ugyanezt kipróbáltam egy PS3-al is szintén ezt az eredményt kaptam. Lehet én vagyok a béna, de nekem ez nem igazán perfekt...
Ja és egy 47LB671V TV-m van a legfrissebb 04.62.40-es firmware-rel.
[ Szerkesztve ]
-
dio001
tag
válasz Stevenstyle #51030 üzenetére
Ezen a vonalon haladva bizony jogosan kérhetek egy 3D-s tv-t. Ha el állnak tőle akkor, pedig irány a fogyasztó védelem.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz cicur99 #51027 üzenetére
Igen sajnos egyszerűnek tűnik a történet. Bénázás vagy szimpla átverés, de 3D-snek volt feltüntetve az üzletben, a doboz is egy 3D-s készülék doboza a típus jelzés és egyebek meg ugye nem a dobozon vannak, hanem egy ill. több matricán ami a dobozra van ráragasztva. Mondjuk részemről elég nehéz elképzelni, hogy nem szándékos a dolog.
-
-
sanros
csendes tag
na sikerült a tv-t végre összehozni hdmmi kábellal,de nincs hang..mi lehet a gond?
rs
-
dio001
tag
válasz szabferi #51023 üzenetére
Úgy választottam hogy megnéztem, elolvastam a ki tett TV leírását és elhoztam. Én kis naiv örültem is hogy de jó áron vettem egy 3D-s tv-t.....úgy tűnik, nem! Ha simán át csomagolják nem kellett volna tájékoztatnia hogy "figyelj ez nem 3D-s tv csak a doboza az". Mert ilyenre nem emlékszem,hogy mondta volna.
-
dio001
tag
válasz cicur99 #51019 üzenetére
Igen egyezik a modellszám és a szériaszám...ellenben most vettem észre hogy a hivatalos műanyag lapka ami a hátulján rá van ragasztva az meg van mahinálva is ki van vágva belőle 1 sor!!!
Rendben "a fogyasztó védelmet ki akartam hagyni a dologból"! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz huncutka1029 #50966 üzenetére
Jó rendben van, nem olvasok vissza, mert engem ezek a szmart dolgok annyira nem izgatnak, van Pc-m, azon mindent meg tudok nézni, volt tv-m is, de eszem ágába nem lett volna azon youtubozni, 3d demora kerestem rá egyszer, arra jó volt, lassú szar az egész, és ez az összes márkára igaz.
A többi márkának is, inkább arra kellene koncentrálni, hogy egy jó működő képe legyen a tv-nek, és nem ilyen szmart buziságokat beletenni.Nekem a Monitorom az LG, nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen.
-
dio001
tag
Igen specifikáció szerint nem 3D-s, de mikor vásároltam nem a szériaszám alapján döntöttem.
Íme a kért képek, és nem okos távirányító van hozzá csak szimpla.[ Szerkesztve ]
-
-
huncutka1029
addikt
válasz dio001 #51010 üzenetére
nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem 3D tv.
itt sem írja a specifikációAz LN széria 2013-as, akkor az alsó belépő 3D tv Az LA 6130 volt.
Csak az LA jelzésű LED LCD tvk 3D képesek.
Az hogy van 3D gomb, azt jelent, hogy minden tipushoz ugyanaz a táv járt.
a magic remote alapból tartalmazza a 3D gombotszerk:
puru gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Harkovz
aktív tag
válasz huncutka1029 #50959 üzenetére
Lehet valami abban amit mondasz mert akkor szokott jekentkezni ha napokig nincs bekapcsolva a tv.Most is vagy 2 napig be se kapcsoltuk.
-
dio001
tag
Sziasztok!
Érdekes és egyben buta dologba futottam bele, segítségeteket szeretném kérni.
Múlt év augusztusában vásároltam egy LG (3D) Led Tv-t. " LG 47LN575V-ZE" Örömmel vettem használatba. Munkám miatt külföldre utaztam és nem tudtam minden funkciót kipróbálni. Most pár napja kaptam egy 3D-s médialejátszót próba után szembesültem vele hogy a TV nem 3D-s. Több formátumot is kipróbáltunk és semmi. A TV dobozán jelzik hogy 3D-s, a távirányítón szintén van gomb, de nem reagál semmire. A dobozon lévő széria szám és a tv-n lévő széria szám megegyezik... Ilyenkor mi a teendő? Ha vissza viszem az üzletbe , akkor milyen jogorvoslattal élhetek? Hosszított garanciát is vettem hozzá, szóval még 2,5 év hátra van.Válaszotokat előre is köszönöm,
Üdvözlettel: István
-
huncutka1029
addikt
válasz porcicca #51005 üzenetére
miért te viszed?
a gari idő alatt a szerelőnek a helyszínen kell megkísérelni a javítást!
A hurcolászás, hidegre ki, melegbe be nagyon nem tesz jót neki, ráadásul hatványozod a sérülés kockázatát!
Arra nem vonatkozik a gari, ha elejted, megroppantod. ésa törés gari is körülményes ilyenkor!
Ez alaplapi hibának tűnik, nem kijelző törésnek.
Állandóan jelen van, vagy van amikor eltűnik?a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
porcicca
újonc
válasz #94529552 #50998 üzenetére
Köszönöm! Amúgy Váci útra vittük be lg szervizbe. Azért vittük mi mert több napba telt volna mire kijonnek mi meg.nem lakunk messze... De mondom az a csaj egy pinasej volt... Ma visszük 2 utcával arébb mert ilyen törés garit is kötöttünk rá... De akkor is kizártnak tartom, hogy törés..
Vagy vmi kopogtató szellem van a lakásban vagy ilyen kemény a levegő... Köszi a topicot írok oda is. -
luckyman
aktív tag
válasz Stevenstyle #51000 üzenetére
Nagy gond azért nincs, mert nekem gyakorlatilag egy állványon van minden, így simán összedugom kábellel, ha kell. Csak eddig a 3 ezer forintos dir600 dlink akadásmentesen tolta a jelet. Azután jött a frissítés, meg bele is piszkáltam egy picit.
Más.
Kíváncsiság kép beszereztem egy mvc bd25 iso-t. Ha kibontom, mit találok majd benne, m2ts-t? Azt játszania kell ugye? Vagy külső player nélkül felejtsem el az mvc-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.