Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Mauzes #79045 üzenetére
MPL automatával nincs bajom, van egy kiadó, aki csak a Postával szállít, de van lehetőség automatába kérni (amit nem értek, hogy van kiadó, aki szintén csak velük szállít, de automatába nem lehetett sokáig kérni). A sima kézbesítőst viszont nem igazán vágom, hogy működik. Amikor a mi körzetes postánk véglegesen bezárt arra a pár hónapos télre, kirakták a Posta honlapjára, hogy ezután mi melyik postához fogunk tartozni. Innentől a küldemények egy része megy egy másik postára. Ha postán maradóra kérem, akkor viszont simán leteszik a hivatalos helyettesítő postára. De volt olyan is, hogy hívott a postás, hogy csomagot hozott, ha nem veszem át, vissza viszi, nem volt opció, hogy lerakja a postán. Szerencse, hogy anyósom pont akkor vitte haza a gyereket suliból, ki tudta fizetni. Összevissza, következetlen. Olyan is volt, hogy a postán simán ideadták nekem egy vadidegen ember csomagját, pedig értesítőt, személyit, mindent is mutattam.
Ha van más opció, véletlenül sem a postát választom, házhoz szállítást végképp nem. Mondjuk azt futárokkal se szeretem, munkahelyre kérni se, ha nem muszáj, de otthonra végképp nem.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...