- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- Egérpad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz RapaNui1 #67229 üzenetére
Ne vedd bántásnak de egy áltag ember szemében te is iszonyat sokat építesz, néha én is csak nézek hogy hogyan fér bele a mindennapjaidba ennyi (elég nagy) szett A YouTube tartalomkészítésnek egyébként nem is az építés a rákfenéje, hanem az összes többi járulékos meló a felvétellel, vágással satöbbivel. Zoliban szemmel láthatólag még buzog az engergia, jó neki hogy ennyi mindenre is van ideje 2 gyerekkel később már erősen szelektál az ember hogy mi mikor és hogyan fér bele...
A szponzor lehetőségek ennyi követő után már szinte automatikusan megtalálják az embert, és logikus dolog kihasználni hiszen jóval többet hozhat egy-egy ilyen deal mint amennyit a YouTube alapból fizet. Nekem tavaly kb 100 videóból talán ha 3 volt szponozrált, egyrészt nálam nem rajzanak annyira az angol LEGO-s témára valamiért, másrészt meg a legtöbbet elhajtom mert nem akarok háborús játékot vagy fogyasztó vitamint reklámozni. Sokan tiltakoznak a videóba épített reklámok ellen, pedig egy csomó csatornán (pl sorozat review-k) teljesen általános. Én úgy vagyok vele hogy inkább xy cég fizessen, de ne kelljen a nézőktől pénzt kalapozni Patreonon, ahogy Zoli is mondta ezeket a reklámbetéteket 2 kattintás átugrani ha valakit zavar.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
5150head
senior tag
Én úgy tudom, hogy vendéglátásban dolgozik, talán pincér. Mintha egyszer említette volna.
Amúgy magamon vettem észre, hogy mennyire el tudja b@szni az ember az időt felesleges dolgokkal. Szerintem ő csak szimplán jól osztja be az idejét.
A dumálós részt fel lehet venni egy "slunggal" az építést meg darabokban is akár. Tuti nem egybe húzza le az egész videót építéssel meg vágással. Ha jobban belegondolsz 8 órás munkával meg mondjuk napi 2-3 óra szabadidő ráfordítással azért hozható ez sztem. Gondolom ami időt csak tud ebbe tol bele.
Az előző videóban említette, hogy nem is volt nyaralni mióta van a csatorna. Hosszú idő óta pl most jön haza. -
balint82
senior tag
Minden relatív. Számomra például te vagy az, aki brutál sokat Legozik, és mégis van családod, gyereked és gondolom munka is. Elképzelni sem tudom, hogy van időd ennyi Legozásra.
Ez a Zoli gyerek nekem sosem volt szimpatikus, de amikor elqrta egyszer a dátumot és jól megbüntette a Lego, akkor azért látszott rajta, hogy szívét lelkét beleteszi...
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest