- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #64932 üzenetére
Egy dolgot kihagytam:
Azt viszont nem írtam és szerintem Throme sem, hogy ez meglepő vagy egyedi lenne.
(Sőt, ha engem kérdezel én azzal értettem egyet már 10 éve is, hogy kb. ide érkezünk meg a 2008-as (meg azutáni) válságból majd egyszer.)
Minden drágul, sok dolog ennél is jobban és sokkal fontosabbak is. Vannak komolyabb gondok. Itt nálunk meg hatványozva, ami szerintem helyi probléma 100%-ban, végképp nem a Lego generálja. De ebbe az irányba felesleges a vitát elvinni.Ami ezeken felül függetlenül kijelenthető, hogy azért nagyot emelt a Lego, nem a lista végén kullognak és hogy korábban is drágának számítottak, a fejlett régiókban is. Ezt szerintem ki lehet jelenteni, innen majd mindenki eldönti jó-e ez és hol a határ - amit talán épp azért könnyű átlépni mert nem musthave a Lego. Könnyebben sülhet el visszafelé.
De a többi tényleg teljesen felesleges szájtépés, hogy mással és főleg itthon hasonlítgassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- FÉLÁRON! Dr.coffee H2 Automata kávéfőző - ÚJ! Bontatlan!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged