Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Micro Four Thirds
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #64932 üzenetére
Egy dolgot kihagytam:
Azt viszont nem írtam és szerintem Throme sem, hogy ez meglepő vagy egyedi lenne.
(Sőt, ha engem kérdezel én azzal értettem egyet már 10 éve is, hogy kb. ide érkezünk meg a 2008-as (meg azutáni) válságból majd egyszer.)
Minden drágul, sok dolog ennél is jobban és sokkal fontosabbak is. Vannak komolyabb gondok. Itt nálunk meg hatványozva, ami szerintem helyi probléma 100%-ban, végképp nem a Lego generálja. De ebbe az irányba felesleges a vitát elvinni.Ami ezeken felül függetlenül kijelenthető, hogy azért nagyot emelt a Lego, nem a lista végén kullognak és hogy korábban is drágának számítottak, a fejlett régiókban is. Ezt szerintem ki lehet jelenteni, innen majd mindenki eldönti jó-e ez és hol a határ - amit talán épp azért könnyű átlépni mert nem musthave a Lego. Könnyebben sülhet el visszafelé.
De a többi tényleg teljesen felesleges szájtépés, hogy mással és főleg itthon hasonlítgassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Zyxel NAS326
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest