- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Húsz éve ezek a márkák uralták a tévépiacot – mi lett velük?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz Mauzes #64932 üzenetére
Egy dolgot kihagytam:
Azt viszont nem írtam és szerintem Throme sem, hogy ez meglepő vagy egyedi lenne.
(Sőt, ha engem kérdezel én azzal értettem egyet már 10 éve is, hogy kb. ide érkezünk meg a 2008-as (meg azutáni) válságból majd egyszer.)
Minden drágul, sok dolog ennél is jobban és sokkal fontosabbak is. Vannak komolyabb gondok. Itt nálunk meg hatványozva, ami szerintem helyi probléma 100%-ban, végképp nem a Lego generálja. De ebbe az irányba felesleges a vitát elvinni.Ami ezeken felül függetlenül kijelenthető, hogy azért nagyot emelt a Lego, nem a lista végén kullognak és hogy korábban is drágának számítottak, a fejlett régiókban is. Ezt szerintem ki lehet jelenteni, innen majd mindenki eldönti jó-e ez és hol a határ - amit talán épp azért könnyű átlépni mert nem musthave a Lego. Könnyebben sülhet el visszafelé.
De a többi tényleg teljesen felesleges szájtépés, hogy mással és főleg itthon hasonlítgassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Tefal turmixgép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest