-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soja
aktív tag
válasz
HUN_Sector #37594 üzenetére
Emagon is van, működik rá az újracsomagolt kupon.
-
HUN_Sector
őstag
Dujv. Tescoban kint maradt a bonsai 14.390
18990-re hozta a gép, de jeleztem, megkaptam a kirakott áron. Aztán a címkét beszedték :) -
maross
nagyúr
válasz
bandus #37591 üzenetére
Ne 60-nert vedd, hanem arukeresos arert (53), vagy a nepperektol/topiktarsaktol, es megkapod ujabb 10%-kal olcsobban, hivjuk 48-nak. Osszerakas utan ebbol meg amortizalodik a negyede-harmada, ez inkabb mar attol fugg, hogy mennyire keresett a keszlet. En pl par napja 4x4 offroadert vettem 40-ert. Erzesre defendernel 35 az az ar amiert azonnal elmenne, es 40-ert talan-talan. Aztan lehet tevedek
.
-
Robaj
addikt
válasz
bandus #37591 üzenetére
next tájm:
https://lego.arukereso.hu/lego/technic-jeep-wrangler-42122-p613976895/
UI: az úgy már annyiért ok
-
válasz
Throme #37590 üzenetére
én nem találtam máshol olcsóbban, szóval nem hiszem
szerk: most már 18k, de tegnapelőtt ezt még 14890-ért hirdették.
amúgy mik a tapasztalatok a használt készletek másodlagos piaci értékéről? pl. megveszem a range rover defendert, ami 60k körül mozog, összerakom egyszer és nézegetem kicsit, utána mi a reális ár amiért meg tudok tőle szabadulni, hogy ne foglalja a helyet?
-
annyi legos weboldal van mar, de nem tudom eldonteni, hogy ezek kulonbozo boltok vagy mind ugyanaz-e. de a kockashop.hu-rol rendeltem meg a jeep wranglert szerda delutan, ma mar atvettem a foxpost csomagautomataban
Remelem hetvegen lesz idom osszerakni
-
Sordoran
addikt
-
wrrs
tag
Ha [ezt] adnák a Miciék készletéhez még be is húznám a gyerkőcnek!
-
Sordoran
addikt
Héten edigital törölte először a virágcsokor majd a bonsai fát is rendelésemből, gondoltam akkor a teljes rendelést törölték. Erre most kapok e-mailt hogy rendelésem összekészítés alatt, hamarosan postázzák: virágcsokor 0 db 0 ft, bonsai fa 0 db 0 ft, 990 Ft szállítási díj és 490 Ft utánvét díj, összesen 1.480 Ft. Ez mi? Kapok egy nagy semmit, de a szállítását én fizetem?
-
Gergőke88
addikt
Répaház infó
"Az ajánlat 03.15 - 04.05-ig, illetve a készlet erejéig érvényes stratégiai partnerünknél, a Kocka.hu webshopon! 19.999 Ft feletti, bármilyen LEGO-termékek vásárlása esetén egy LEGO Húsvéti nyuszi sárgarépaháza(40449) készletet adunk ajándékba. Az ajánlat a párhuzamosan futó kosárérték akciókkal összevonható. Az ajánlat csak a raktáron lévő termékekre érvényes. A Kocka.hu webshopon TELEKOM kártya vagy Törzsvásárlói kártya használatára nincs lehetőség." -
Sordoran
addikt
-
balint82
senior tag
Bonsai újracsomagolt kóddal elég jó áron van emagon
Van pár újracsomagolt Lego, ami szintén jó árra jön ki sesame street 25e, Bugatti 80e,
75275 A szárnyú 43e, 43179 Mickey Minnie 40e alatt stb... -
pardus
csendes tag
@Throme [37562] Igen én is ettől tartok, köszi a választ.
@Mandi99 [37563] Nehéz kérdés, ha sikerül jóárasítva megszerezni, könnyebben meggyőzöm magam hogy nem csak impulzus vásárlás volt. :D De igen, ajándék valszeg nálam is így járna.
@LÁZ [37566] Köszi, elgondolkodom ennek fényében. :)
@zsuha [37572] Igen az idő is erős faktor tud lenni, köszi a tippet. :) -
t-bali3
senior tag
Azt nem tudja valaki, hogy a répaház 40449 vajon elérhető lesz-e a kocka.hu-s vásárlásokhoz is?
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
pardus #37561 üzenetére
itthon valszeg 35-40 között mozog majd a boltokban, kockán valszeg 37 kb, ahogy a szezám utca is legutóbb. max fészbukon lehet olcsóbb, de ott is inkább a 35öt mondanám rá látatlanban. Ha nem sürgős, érdemes várni vmi akcióra, húsvét, vagy fészbuk csoportok, hátha előkerül 1 pl 33ért, pláne, ha nem fontos a répaház.
ha meg rajtad van, akkor nincs mese, elseje
-
Sordoran
addikt
válasz
magickonfig #37541 üzenetére
Nem tudom engem miért hitegettek még egy napig... Kicsit fura amúgy, hogy beléptem oldalukra megnézni mi újság, és a virágcsokor törlését látom, bonsai-nál még beszerzés alatt. 1perccel később már jött az e-mail a bonsai törlésről. Gyanús...
-
pardus
csendes tag
Véleményetekre vagyok kíváncsi, azt hiszem kevesebb rutinom van.
Ha nagyon szemezek a 21326 ideas Winnie készlettel (kicsit megszólította a belső gyermeki ént...), akkor érdemes-e majd várnom más webshopra jobb ajánlatért, vagy inkább csapjak le rá minél korábban 40449 Répaház ajándékkal?
Répaházat amúgy magamnak nem tartanám meg, és akkor annak későbbi értékesítését kvázi felfoghatnám engedményként.
Azért merült fel bennem a kérdés, mert pl. a nagy Porsche webshop árai egyelőre eléggé egy mezőnyben mozognak eredeti listaárral.
u.i.: Nincsenek jelenleg vip pontjaim, se más árcsökkentő (kapcsolatkártya). -
Throme
veterán
-
azka79
aktív tag
Ez az Anália készlet nagyon pofás.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
adalbert1 #37548 üzenetére
max úgy tudsz még1 améliát, ha egy másik névvel/címmel csinálsz fiókot, már akkor sem kapod meg, ha csak egy másik címre kéred a saját fiókodból.
at-st leginkább a csaje miatt érdekes mostanában, a figura BL ára is felfelé megy egyelőre, a répaház valszeg előbb kezdődik, mint a micimackó, ott a kérdés az lesz, hogy kitart e az ajándék a micimackóig....de pl simán lehet, hogy itthon a store-ban meg pont egyidőben lesznek..
@HUN_Sector: érdekes módon nekem folyamatosan törölték minden 2. rendelésből az ajándékot már évekkel ezelőtt is, tavaly pláne, mert ki is vertem miatta a balhét, de nem érdekelte őket....
@bobafett: eddig egyik targetesből se lett sah /legalábbis nekem nem rémlik egy sem
/, elvileg betmen lesz a következő ilyen sisakmóka
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelszókezelők
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest