Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
flierqqq
tag
Bricklinken amikor az adott eladónál összeszedtem a minimális rendelést, a szállítás módját és költségét hol írja?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #1045 üzenetére
igen, mert az idei ComicCon-on volt promós cucc, a doboz másik oldalán van a számozás.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
xedos
addikt
Egy kis hazai...
[link]
Ez már durván mérnőki munka!
Ajtók motorosan nyilnak stb...MOC Lego Technic Ikarus 260 Motorized RC Model Bus
-
xedos
addikt
LEGO 42009, Mobile Crane MK II Review - Timelapse
-
LÁZ
Topikgazda
Érkezőben 3 db az 1000 legyártott készletből, bontatlanul, sorszámozott dobozzal, ajánlatokat szivesen fogadok.
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
-
xedos
addikt
Sajnos anyagi okok miatt meg kell válnom tőle :-(
Air tech claw rig 8868 link: [link]
Kell esetleg valakinek a fórumban? -
dime27
őstag
Már csak a daru hiányzik róla ha lesz időm holnap remélem be fogom tudni fejezni
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
dime27
őstag
Félig készen a 8258-om :
-
dime27
őstag
Lego 8081&5893 ordered
-
LÁZ
Topikgazda
Elkészült az iromány, a pontos időpontot majd közlöm
-
LÁZ
Topikgazda
ebből kellene nekem 2db, ha vki teknikesnek van az ömlesztettjében, itthonról nem tudtam beszerezni, mert ahonnan rendeltem a többi apróságot, pont nem volt ilyen.
Technic, Gear Timing Wheel 8 Tooth, 32060
-
dime27
őstag
Nos ezt a kánikulai időt szépen kihasználtam Lego szárításra
8258-asom első összeszerelése előtt szétszedve és kimosva éppen száradóban:
-
FatalEror
addikt
Ezt lehet forgalomban kapni?Vagy egyedi cucc?
HardCore is my LifeStyle
-
dime27
őstag
Jó volt a prémium megérkezett a 42009-em és a 42008-am
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Azért annyira nem olvasom a topikot. egyébként a szürke orr részéből jöttem rá.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LÁZ
Topikgazda
válasz Napfénysüti #1019 üzenetére
langyos
-
lapa
veterán
persze fotelből könnyű okoskodni, de szerintem annyira ne sajnáld. az az első felfüggesztés annyira nem jól használható. nézegettem sokat korábban, akkor lehet igazán látni, amikor szembe megy, a két kerék függőlegesen marhára összeáll. őszintén szólva nem értem, hogy ilyen áron minek bele tárcsafék, hogy mást ne említsek. hatalmas az offszet is az első keréknél, a kanyarodás forgópontja sokkal beljebb van, mint a kerék belső síkja.
biztosan brutál drága lenne bricklinken, a nagy panelektől kezdve minden komolyabb cucc brutál áron van ahhoz képest, hogy mennyi kell bele. én is úgy gondoltam először, hogy majd lesz kasztnija a g-wagennek, de ilyen áron megfizethetetlen, hogy 8-900 forint egy nagyobb burkolati elem. amiből kell vagy 25-30 darab alsó hangon... és akkor csak kasztni burkolatról beszéltem.
[ Szerkesztve ]
-
Brumi
senior tag
Megnéztem és 20 euró a leírás. Egy kommentelő beírta, hogy összevásárolta az alkatrészeket hozzá a bricklinken 7 boltból, és 700 AUD-t (kb 170k HUF-ot fizetett).
Ha ki is adnák, kizárt hogy 150k alatt lenne, és még a licensszel is kezdeni kellene valamit...http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
válasz Napfénysüti #1011 üzenetére
Mondjuk ha valaki meg akarja építeni, akkor valami 20 dollárért megvehető az útmutató hozzá, az alapján össze lehet rakni, de az alkatrészek belekerülnének vagy 100k-ba...
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
Szerintetek mennyi esély van arra, hogy kiadják a CUUSOO keretei között a Land Rover Defender 110-et?
Ha jól tudom, a Lego fenntartja magának a jogot, hogy változtasson a modellen, de attól tartok, ha ki is adják, akkor komolyan csökkenteni fogják a távirányítható funkciókat, hogy elfogadható ára legyen.http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
lapa
veterán
nekem nagyrészt abból lett ez, amit korábban linkeltem. érdekes, mert majdnem véletlen lett, gimis osztálytárs behozta én meg gyorsan kifizettem érte 8 ezret, amit aztán közösen elittunk. brilliáns akció volt. jó nagy gumik, a független első felfüggesztésnek sajnos elég nagy a játéka. itt van még egy kép, pár helyen azért csaltam.
[ Szerkesztve ]
-
dime27
őstag
Hamarosan a birtokomba kerül egy nagyon szép állapotú 8858-as kiskorom egyik álommodellje, elég ritka az ilyen szép állapotú belőle, ennek a doboza és a használati utmutatói is megvannak sértetlenül
-
Brumi
senior tag
Mivel egy csomó funkció nem motorizált, ezért olyan sok értelme szerintem a távirányítónak nem lett volna. Ahhoz még kellett volna motor a haladáshoz és a felépítmény forgatásához, valamint a daru és kitámasztó funkciók közötti váltást is motorral kellett volna megoldani. Ezek az exkavátornál megvannak, de itt még legalább 3 motor és két IR vevő kellett volna, az meg már 80-ban sem áll meg...
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Brumi
senior tag
Mindenkinek, aki szereti: részletes teszt a 42009-es daruskocsiról.
Nem mintha eddig nagyon gondolkodtam volna rajta, de ez most teljesen meggyőzött, hogy erre szükségem vanhttp://www.flickr.com/photos/brumi/
-
föccer
nagyúr
válasz FatalEror #1002 üzenetére
Leginkább egy valagnyi pénz kellene, a többi már jönne "magától".
Imádom az ilyen építgetős/logikai játékokat. A lányomnak van egy 1000 éves ilyen készlete. Hiányos is, régi is, de azért csináltam neki belőle robotot, vonatot, repülőt. Az anyja meg csak néz ki a fejéből, mert ő a toronynál megállt.
üdv, föccer
mos: link
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest