Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DonMenyet

tag

Sziasztok!
    A konyhába szeretnék feltenni szumma 4 méter ledszalagot, már vettem egy tekercs 5050-es melegfehéret.
    Beszereztem az alu síneket és a tápot is. (Szerintem kicsit kisebb is elég lett volna, de csak ez volt raktáron.)

A terv az, hogy villanykapcsolóról kap (kapcsolt) fázist a táp, ahonnan a két kimenetről menne 2 ág.
    Az egyik kb 240 cm a másik 160 cm hosszú. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.

- Gond-e, hogy a két kimeneten nem egyforma teljesítményt fog leadni a táp?
    - Van-e arra szükség, hogy pl a 240-es szalag szakaszolva kapjon tápot? Ez ~3 Amper lenne egyben, az élettartamán lehet javítana a szakaszolás. Szerintetek vágjam el középen és kössem be a két végéről? (160-as talán el lesz vígan egyben is)
    - A szekrényhez anno adtak 2db, 3 ledet tartalmazó pilácsot, a típusukat nem tudom, de 12V kell nekik is. Ezeket nyugodtan beköthetem a 160-as ágba?
    - A tápnak nem árt, hogy nincs folyton áram alatt? A 230V-ot csak akkor kapcsolom rá, ha szeretném, hogy világítson.

Új hozzászólás Aktív témák