Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMenyet
tag
Sziasztok!
A konyhába szeretnék feltenni szumma 4 méter ledszalagot, már vettem egy tekercs 5050-es melegfehéret.
Beszereztem az alu síneket és a tápot is. (Szerintem kicsit kisebb is elég lett volna, de csak ez volt raktáron.)A terv az, hogy villanykapcsolóról kap (kapcsolt) fázist a táp, ahonnan a két kimenetről menne 2 ág.
Az egyik kb 240 cm a másik 160 cm hosszú. Ezzel kapcsolatban kérném a segítségeteket.- Gond-e, hogy a két kimeneten nem egyforma teljesítményt fog leadni a táp?
- Van-e arra szükség, hogy pl a 240-es szalag szakaszolva kapjon tápot? Ez ~3 Amper lenne egyben, az élettartamán lehet javítana a szakaszolás. Szerintetek vágjam el középen és kössem be a két végéről? (160-as talán el lesz vígan egyben is)
- A szekrényhez anno adtak 2db, 3 ledet tartalmazó pilácsot, a típusukat nem tudom, de 12V kell nekik is. Ezeket nyugodtan beköthetem a 160-as ágba?
- A tápnak nem árt, hogy nincs folyton áram alatt? A 230V-ot csak akkor kapcsolom rá, ha szeretném, hogy világítson.
Új hozzászólás Aktív témák
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest