Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz Silentfrog #8399 üzenetére
Nem csak "kinek mi", hanem fényerő kérdése is.
Mivel egyre nagyobb fényerejű fényforrásokat pakolnak be az emberek egyre inkább a hidegebb fehér lesz a kellemes. A 2700K a 60W-os izzók idejében megfelelő volt. Manapság inkább csak éjjeli lámpába illik.Monjuk én 4000K környékétől nem nagyon mennék feljebb. Bár én nem is akarok hunyorogni a házban a fényáradattól.
-
TA68
őstag
válasz v_viktor #8396 üzenetére
"Nem lehet különbséget tenni a kisebb teljesítményű 200 fokos és a 17 wattos 130 fokos között."
Akkor az nagyon jó, köszi az infót!" A legjobb amikor a 4500K után beraksz egy régi 100 wattos izzót. Minden sárga lesz."
Én is ezt tapasztaltam, nálunk már minden hol 4500K van. Olyan helyen is ki kellett cserélnem a régi izzót, ahol viszonylag keveset használjuk, mert már bántja az ember szemét koszos sárga fény. -
v_viktor
csendes tag
Nem lehet különbséget tenni a kisebb teljesítményű 200 fokos és a 17 wattos 130 fokos között. Én használom mindkettőt. A nagyobb olyan brutál, hogy egy 15 m2-es szoba fényárban úszik. Én mondjuk meleg fehéret használok és olcsóbban vettem. 2100 forintért bruttó a 17 wattosat. A legjobb amikor a 4500K után beraksz egy régi 100 wattos izzót. Minden sárga lesz.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Donki Hóte #8386 üzenetére
Minél sűrűbben vannak a ledek, annál homogénebb a kiadott fény. Egy 30 ledesnél ha túl közel van a led a falhoz, lehet, hogy nem "mossa egyenletesen a fény", a 60 ledesnél ez jobb arány. Játszani úgy tudsz a fényerővel, fogyasztással, hogy vagy kisebb fogyasztásút veszel, vagy alulfeszeled, leszabályzod.
Nálam a szekrény tetején van az RGB 5050/60, a faltól 25 cm távol, a mennyezettől kb 40 centire és felfelé világít. Szép homogén fénye van.
A munkahelyemen egy pultnak a dekorvilágítása van, 3528/60, kb 2 centire van a megvilágított felülettől a led, és jól kivehetőek a ledek, a felületet ezen a távon még nem világítja meg egyenletesen. Nekem szép, mert egységes.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
válasz Zsmester89 #8387 üzenetére
Nem pont ilyet rendeltem, de ennél konkrétan azt írják, hogy maga a WS2812B szalag 5050 típusú RGB LED-ekkel van szerelve...
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Zsmester89
őstag
válasz Donki Hóte #8386 üzenetére
WS2812B LED -ról volt szó az merőben másabb, mint az 5050 RGB LED.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
veterán
válasz Zsmester89 #8385 üzenetére
Méterenként 60 db 5050 RGB LED-es verziót rendeltem 5 métert, az is 300 LED, tehát elvileg az elején és a végén nem elég ellátni tápfesszel, 1-2 helyen be kell táplálni...
Mindegy, ha megjön, akkor majd kiderül.
Ez csak próbadarab, lehet, hogy a végén elég lesz a méterenkénti 30 LED-es verzió is (rejtett menyezetvilágítás, körben a felső éleken).
-
Zsmester89
őstag
válasz Donki Hóte #8384 üzenetére
Én is csak olvastam, hogy 100 ledenként érdemes megtáplálni, ha hosszú a szalag. Az enyém épp úton van Mo. felé ha minden igaz, így nem tudom megmondani, hogy melegszik-e 144led/m hova kell neked? Az baromi sok, pláne a digitálisnál, mivel ott nem minden 3. led adja le az adott színt, így effektíve már a 30led/m is elég közel van hozzá. (ja meg ugye a fogyasztása is durva a 144-esnek)
-
veterán
válasz Zsmester89 #8381 üzenetére
Köszi a választ. Jól értem, hogy 100 LED-enként kell neki táp? Akkor ha veszek egy olyan szalagot, amin méterenként 144 LED van, akkor 60 cm-enként kell neki tápot adni (5 méter hosszon 8 helyen)
Végülis mindegy, mert ha úgyis viszem a tápfeszt párhuzamosan a LED szalaggal (hogy a végén is tudjak neki tápfeszt adni), akkor csak egy kis forrasztási csuklógyakorlat, hogy 60 cm-enként rákössem a LED szalagra
Mennyire melegszik a WS2812B LED szalag?
-
Zsmester89
őstag
válasz Donki Hóte #8380 üzenetére
Ha jók az emlékeim, akkor a digitális ledsort 100 ledenként meg kell táplálni, hogy kapjon elég áramot és ne villogjon.
-
veterán
Ehhez a vezérlőhöz azt írják, hogy 2048 pontot tud vezérelni.
Ez azt jelenti, hogy 2048 LED vezérelhető vele, vagy 2048/3 LED vezérelhető vele? Vagyis egy RGB LED ebből a szempontból 1, vagy 3 LED-nek számít?
Mivel a 2048 nem oszható 3-al, ezért bízom benne, hogy a 2048 teljes LED a kapacitása
Még az lenne a kérdésem, hogy WB2812B LED szalagoknál elég az 5 V-os tápfeszt elvezetni a szalagokkal párhuzamosan (ha hosszabb szalagot akarok összeállítani), vagy a vezérlést is el kell vinni valahogy a következő szalaghoz? Ha jól olvasom, akkor a vezérlést nem kell, de a biztonság kedvéért megkérdem
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Predator2 #8373 üzenetére
Nekem a mosogató fölött ilyesmi alu sín van, víztiszta búrával, illetve 5630-as nem IP védett led szalaggal. És eddig semmi gondot nem okozott hogy a szalag nem ip védett.
70cm-es 22 AWG-s 2 eres kábel megy a mosogató fölötti szekrény szélén, és egyáltalán nem zavaró. Mosogató mellett van a hűtő, annak a tetején dugtam el a sorkapcsot, illetve ott van a sima billenőkapcsoló.
iPhone 16 Pro Max
-
Predator2
addikt
válasz radi8tor #8376 üzenetére
Megfelel nekem itthonról is, természetesen.
Miért megoldhatatlan, ilyen 30-60cm-es méretben, vízálló komplett lámpatestet gyártani?Sehol nem találtam eddig.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz radi8tor #8374 üzenetére
Nekem megfelelne a led szalag is csak, ahhoz kell egy egy tápegység is, amit nem tudnék elrejteni, hogy ki is nézzen valahogy. Ilyen egybeépített lámpatestet keresnék 30-60cm méretig.
Ezt csak felcsavarozom bekötöm, van rajta kapcsoló, és meg is vagyok. (kapcsoló nem fontos, azt meg tudom oldani)Akár külföldről is megfelel. Hol nézelődjek szerinted?
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Predator2 #8373 üzenetére
Ha rögtön zárlatot nem is, de hosszabb idő után a belseje korrodálhat.
Legalább olyat kéne keresni, ami IPx4 (tehát 4-re végződik a szám)
LED szalagokból létezik vízhatlan kivitel, azt sínre szerelve eléggé biztonságosnak lehet mondani (csak macerásabb a kiépítése a külön tápegység miatt)⭐ Stella
-
Predator2
addikt
Helló
Ilyesmit keresek a konyhába, a mosogató fölé, viszont tartok tőle, hogy pára/vízgőz miatt zárlatos lesz és kigyújtja a konyhát. Csak IP20-as védelmű/besorolású. Megvehetem ezt, vagy nézzek inkább mást?
THX
[ Szerkesztve ]
-
válasz Zsmester89 #8369 üzenetére
Na ez az, ha ez COB alapú akkor iden fog fűteni. És ekkora házba? Na majd kiderül.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
TA68
őstag
-
Rendeltem egy ehhez hasonlót, pontosan nem tudom a linket, mert kolléga adta le a rendelést, de azt tudom, hogy E27, 15W meleg fehér, 2000Lm. Hát kíváncsi vagyok mit tud és meddig. 1500 pénz volt.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
salieri.
őstag
Sziasztok.g9 ledek mennyire megbizhatoak?taoadztalhato naluk villodzas?
-
_stick_
őstag
-
Gézengúz
addikt
Egyszerű 3528-as ledszalagot számítógép 12V-os ágára, kapcsolóval simán ráköthetem igaz?
[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz gyenesmartin #8355 üzenetére
LoL! Hát ezt elég jól benéztem! Még szerencse, hogy nem rendeltem le hanem segítséget kértem! A kimeneti feszültséget nem is figyeltem...
Köszönöm!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Atomgeszi
nagyúr
A lámpatest lemaradt!
Jó kérdés.
Általában a betápot(hisz ők sem tudják,hogy neked 50cm-re van tápod vagy pedig 2 méterre) neked kell megoldani, illetve e mellé a kapcsolót avagy mozgásérzékelőt.Nálunk is éri az IP00 szalagot a gőz, a pára, minden. Semmi baja.
Olcsó kínai ledes pedig. Annyi, hogy olyan 85%-on van hajtva, még csak langyosnak sem langyos a led.[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
-
gyenesmartin
őstag
válasz dajkapeter #8353 üzenetére
Szia!
Egyik sem. Neked olyan vezérlő kell ami 9-12V között működik, mint ez is: [link]. -
mimey
tag
Sziasztok!
Elsőre rossz topic-ba írtam, így jár, akinek több fül van megnyitva a böngészőben
Konyhapultot szeretném megvilágítani ezzel a lámpatesttel.
Első kérdésem, hogy mennyire lehet probléma csak IP20-as védelem van ellátva, ha közvetlenül a konyhapult mellett van elhelyezve az elektromos tűzhely és pont a lámpatest mellett szállna fel a gőz?
Második kérdésem, ha a linkelt lámpát megveszem, szükséges még hozzá kábelt vennem vagy azt tartalmazza szerintetek a csomag?Előre is köszönöm szépen!
Üdv: mimey -
dajkapeter
senior tag
Sziasztok!
Ennek a 10 wattos lednek a meghajtására szerintetek ez a vezérlő, vagy ez a vezérlő lenne jobb? Melyik mennyi idő után adná vajon fel? Szobába kéne az egész. Szekrény tetejére, amolyan hangulatvilágításnak kéne.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
-
Tony21
tag
Osram Parathom 8W
Az a 4 év "fel sem kell állni" garancia nem rossz. -
v_viktor
csendes tag
válasz szabifotos #8347 üzenetére
Én úgy tudom 5630/5730 cob
-
TA68
őstag
válasz szabifotos #8347 üzenetére
SMD 2835 COB
-
Tony21
tag
válasz Kolondrum #8345 üzenetére
Van otthon egy 17W-os Xavax, nem sok a fény, hanem pont okés (kb. 100-as izzónak felel meg, talán picit fényesebb, mivel ugye nem 360 fokban világít). Viszont a hőtermelése brutális, pedig felül nyitott búrás gyereklámpában van. Felül zárt kehelybúrába bele sem merném tenni (olyanban még a 6W-os ledes körték is tűzforróak).
Ezek a 10W-os Vtac-ok mennyire bírnák felül zárt búrában? (a 6W picit kevés)
-
TA68
őstag
válasz v_viktor #8334 üzenetére
A V-TAC sem vibrál, de ezt egy mobil kamerájával mindenki ellenőrizheti.
(#8336) mzso
Szerdán megnézem, biztos felmegy a vérnyomásom.(#8338) radi8tor1
Felháborító, ami közvilágítás korszerűsítése címen folyik. Utcák borulnak sötétbe, pedig egy korszerű közvilágításnak jobbnak kell lennie nem rosszabbnak, csak nem az olcsó szarokat kellene óriási pénzen felszerelni. Valakik biztos jól járnak vele, de azok nem mi vagyunk. -
mzso
veterán
A közvilágításra visszatérve, épp most hallottam fél füllel, hogy ezzel fognak foglalkozni a Házon Kívülben.
A Facebookon viszont csak LED-es világítást említenek: https://www.facebook.com/HazonKivul/videos/1088830254501358/ -
zsiz
őstag
Ma megjött a második (02.09.-i) rendelésem is a VTAC-tól. Elsőre nekem teljesen megfelelnek, mind a GU10, mind az E27, amiket rendeltem. Így, hogy meghosszabbították az ingyenes szállítást, valószínű még mind a kettőből fogok rendelni. Ennyit szerintem simán megérnek. (Igaz, E27-ből még csak az egyiket próbáltam, de remélem a másik is jó.) És ami a legjobb, hogy természetes fehér 4500K.
[ Szerkesztve ]
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
worxland
addikt
"A LED fényforrások szerintem pár éven belül kihalnak, mert megvannak a korlátai, amit nem lehet kiküszöbölni"
Hát én meg azt tapasztalom, hogy az elmúlt másfél évben az itthon beszerezhető LED-es normál foglalatú* izzók (csakazértis izzó) ára lement a harmadára, a fényerejük meg 70-100%-ot nőtt, most már a legtöbb esetben kompakt izzónál is olcsóbban tudom beszerezni.*: E27, E14, GU10
Ha a nanocső is olyan tempóban fog fejlődni, mint a kompakt és a LED, akkor még sok-sok évig nem lesz elterjedt.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
TA68
őstag
válasz radi8tor #8328 üzenetére
A fenti szövegből szerencsésen kihagytam a valószínűleg szót. Helyesen: Valószínűleg a nanocsöves technológia fogja meghozni az áttörést.
Ha az új fényforrásnak jelentősen nagyobb lesz a hatásfoka, akkor olcsóbb is lehet, (persze nem kezdetben) mert akár el is lehet hagyni a hűtést. Fene tudja, meglátjuk...........
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
"Tehettek volna erősebbet is a lámpákba."
Gondolom van ennek valami korlátja, ha más nem, akkor az ár.
A LED fényforrások szerintem pár éven belül kihalnak, mert megvannak a korlátai, amit nem lehet kiküszöbölni. A nanocsöves technológia fogja meghozni az áttörést. Laborkörülmények között már valószínű, hogy megvan a jövő fényforrása.
-
mzso
veterán
Szerintem ilyen nagy felületű sík vagy ívelt felületek lesznek a fényforrások., OLED, FIPEL, kvantumpont vagy valami hasonló alappal.
A lednek alapvető hátránya, hogy jóformán pontszerű fényforrás. Így a fénye is rossz, szúrja a szemet és a hőveszteség is központosul, amire meg érzékeny a led. Ha jobban akarja szórni a fényt az ember az körülményes. LED-eket kell összekötögetni.
Ha csak nem találnak kit hogy megnöveljék a fénykibocsátó felületet, szerintem hosszabb távon kipusztulásra vannak ítélve. -
mzso
veterán
Én azt nem értem, hogy miért kell szenvedni gázkisüléssel. Miért nem lehet ugyanazt a "foszfort" ami a fénycsöveken van olyan módon gerjeszteni mint az EL világító vezetékeket. És akkor lenne hatékony, jó fényű fényforrás az egész higanyos gázos mizéria nélkül.
(Nyilván a vezetékre tekert mégvékonyabb vezeték felépítés helyett egy sík lap lenne, egyik oldalán tömör vezetővővel a másik oldalon meg fémhálóval )Mondjuk azt sem értem mi kerül több tízezerbe egy egyszerű toroid tekercsen az indukciósnál.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Kolondrum #8305 üzenetére
Nah, hatásodra Én is rendelek egyet.
[link] Ilyen szalag van a konyhában. A sima white van, nem a warm white.
Ehhez melyiket válasszam a 14W-ból?
A Természetes fehéret [link] gondoltam, ez talán nem ütne el a szalagtól?!Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
TA68
őstag
A 80-as években, amikor LED-es kivezérlésmérőt barkácsoltam, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer még világítani fogunk vele. Vajon milyen lesz a LED utáni következő generáció? Egyszer valahol olvastam valamilyen nano izzószálas fényforrásról.............
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Többször 10 ezer forintos árával eleve csak közvilágításban, vagy egyéb tér/terem világításban jön szóba, ahol hasznos tulajdonsága, hogy elvileg csak felrakják és utána nagyon sokáig nem kell hozzá emelőkosárral felmászni, cserélni.
Az egy dolog, hogy a burában csak a nemesgázkeverék, higany és a fénypor van, nincs fémelektróda, ami idővel tönkremehetne, illetve a gázt is szennyezné, de attól még az elektronika elszállhat szerintem. Még ha ennyi pénzért talán igyekeznek is rendesen méretezni. Ha mástól nem, villámlástól is szoktak tönkremenni elektronikák.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
TA68
őstag
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Elírás vagy tényleg 4000Ft a 12V 30A-es táp itt?
[link] -
TA68
őstag
Hiába helyes a LED lámpa, szerintem nem nagyon fog elterjedni. Mindenkitől csak LED égőt és LED izzót hallok emlegetni, pedig tényleg hülyeség. Csakúgy mint az üdítős üveg, ami műanyag. Még senkitől nem hallottam, hogy kérek egy palack kólát. Már az izzólámpát is nevezték égőnek, pedig nem égett benne semmi.
-
Kernel
nagyúr
Az a lámpatest. Épp azért soroltam a példákat, ilyen alapon izzólámpát sem lehetne mondani, legfeljebb "izzó fényforrást".
Higanygőzlámpa
Nátriumlámpa
Fémhalogén lámpa
Kisülőlámpa
Gázkisülő lámpaNem lehet érteni a logikáját, hogy akkor miért ne lehetne:
LED-lámpa
De rákeresve kiderül, hogy ilyen néven is fut egyébként, csak mellette nem bír kihalni a LED-izzós hülyeség sem. De ez már jelen volt az "energiatakarékos izzónál" is, a kompakt fénycsőre szokták mondani, ami soha nem volt izzó,
Indukciós lámpa is van már, ez sem lámpatest:
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
quint
aktív tag
válasz salieri. #8310 üzenetére
Meglehetősen necces az ügy... Eredetileg 12 voltos halogének vannak benne. Látszólag semmi gond, millió 12 voltos G4-es LED van. Csak az a baj, hogy elektronikus trafóval szerelték, aminek a minimális terhelése (az adatlapja szerint) 50 watt. Na itt borul minden. Elvileg két lehetőséged van:
1. Kidobni az elektronikus trafót, berakni helyette egy megfelelő teljesítményű 12 voltos tápegységet, aztán mehetnek bele a ledek. Ha elfér a tápegység. A képet elnézve valószínűbb, hogy egy rendes 12 voltos táp nem igazán férne el. Kicsit perverz megoldás, de az elsőbe 4, a másodikba 3 darab 12V 1A-es picurka dugasztáp valószínűleg bebearkácsolható lenne.
2. Kidobni az elektronikus trafót, és az egészet átszerelni 230V-ra (ehhez is vannak G4-es ledek). Ehhez nagyon alaposan ellenőrizni kell az egész lámpatest érintésvédelmét!
Bármelyiket is választod, biztosnak kell lenned benne, hogy mit csinálsz, vagy bízd inkább szakira!
-
mzso
veterán
Csak az a baj, hogy ezek nem lámpák hanem fényforrások. Az a lámpa amibe betekered.
Lehet kapni ledes lámpát is. Ami tényleg lámpa beépített ledekkel.Az izzólámpa is hülyeség.
Magyarban egyszerűen nincs más csak "led fényforrás" vagy led izzó/égő/körte.
Nem mintha nem lenne ezer meg egy helyen ilyen megszokás megnevezés. A lábasnak sincs lába, a kocsikban sincs duda.
Ha nem találsz "led fényforrás"-nál és a led izzó/égő/körte-nél helyesebbet akkor az utolsó három lesz használatban. Logikusan led fénylő (izzó, égő analógiával) lenne a neve. Már csak el kell terjeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem,hogy az alábbi két lámpába szeretnék ledes izzókat(warm white) rendelni.Most sikerült lefényképezni a belsejét. Tudnátok nekem segíteni ebayes linkben,hogy melyik izzót kell bele megrendelnem és megfelelően is működjenek? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
TA68
őstag
válasz Silentfrog #8308 üzenetére
Én a halakkal való megismerkedésben csak a tepsiig jutottam el, de a az akváriumok nagyon tetszenek.
-
Silentfrog
veterán
Nemsoká meg megint át nevezhetik a led fényforrásokat led izzóvá, mert a 17 wattos V-tac E 27-es ledfényforrás olyan meleg két óra használat után hogy simán lehet izzónak titulálni!
A 3 wattos az led fényforrás, a 17-20 wattos az már megint led izzó.
Lehet nyelvészkedni, meg csűrni csavarni a szavakat. -
Ki merem jelenti, zavaróan sok a fény. [link]
Búra vagy valami kell rá vagy nagyobb helyiség.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
kissgéza76
újonc
válasz #15490560 #8297 üzenetére
Ajajj ebből a márkából mi is vettünk, nem sokáig volt pályafutása. Megolvasztotta a vadiúj papírgömb kínai !!! lámpának a foglalatát. Azt gondoltam a lámpatest volt rossz, de aztán máshova becsavartam és elkezdett kegyetlenül zúgni. Felhívtam a fentieket és közölték, hogy egy természetes zúgása mindegyiknek van, nem garanciális. Ez a Life Light LED nagyon nem oké nekünk. Mondjuk fűteni lehet vele
-
TA68
őstag
válasz Silentfrog #8301 üzenetére
"Erősítsetek meg kérlek , hogy ez így jó lesz e."
Tehát sehogy sem tudod megoldani. Akkor te valóban megerősítést vártál, nem véleményt.
[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
válasz macilaci78 #8300 üzenetére
Van már itt minden mint a mesében 3014/ 204, 5050/60, 3528, Ráadásul még színeseket is használok.
a lámpa eltávolítható takarítás idejére így tényleg nem tudom megoldani a két végi betápolását a szalagoknak.Itt az üvegről visszaverődve látszanak a szalagok.
Ez meg maga a lámpa,ráadásul a sarokban van az akvárium így nehéz megközelíteni is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk