- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tmskvcs
tag
Üdv!
Van egy régi Samsung LCD TV-m LE32R71WX/XEH
A probléma az lenne h nem kapcsold, csak a piros LED villog kb 2mp-ként.
Még annyi, hogy lehet hallani valami kis zajt a tvből a LED villogással együtt.
Érdemes vele foglalkozni, vagy nézek másik tv után? -
György17
újonc
Sziasztok!
Van egy Samsung TV-m,Model:LE32R88BD és bekapcsolás után pár percig rendesen megy aztán világos a képernyő,és nem jön helyre.Ezelőtt pár nappal meg azt csinálta hogy előre volt világos,utána kb 40 perc müködés után helyre jött és ment rendesen,most meg bekapcsolom és pár perc múlva világosodik ki,az egész kép. Olyan mintha háttérvilágítás lenne de a képre is hat,és nem tudom hogy milyen megoldás van rá,vagy hogy valamit ki kell-e cserélni benne. -
robogos10
senior tag
Sziasztok
Öcsém ma hozott 1 "Vinchi" Tipusú tv-t
Biztos hogy softver hibás....
Ki írja a márkát és puff újra indul hogy lehetne ezt kikerülni hogy rá tudjam tenni az új softvert? -
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Panasonic tx-p50vt60 plazma tv baja, hogy újraindul 2 percenként magától. Meg tudnátok mondani hogy mi lehet a baja, és mennyibe kerülhet a javítás, ha javítható egyáltalán?
Eladó megnézette szerelővel és állítólag "csak" az alaplapot kell cserélni benne, de azt nem tudok szerezni, ezért lenne jó tudni mi baja van és javítható e.
Előre is köszönöm a választ. -
bendeguz1981
csendes tag
Üdv!
A tv cimkén:
Everest led-e32c02d,shd-3205A tünet:a tv indításakor a piros led zöldre vált,a kijelzõn nem látszik semmi a táp panelen az adj feliratú csatira külön adva áramot ledeket indítja mindegyik világít az alaplapról arról a pontról (adj)gondolom ez inditja a ledet csak 0,064v mérek ,képtartalom persze nincs,és kikapcsolni sem lehet.
Flash tartalmat nem találtam hozzáValakinek javaslat,
A kijelzõ egyébként:
LC315TU3Aüdv misi
-
Kernel
nagyúr
Találkoztam már a jelenséggel, a HDMI-kábelre ható zavar miatt, beleértve a két készülék között létrejövő kiegyenlítőimpulzusok hatását, ami a kábel árnyékolásán haladva okoz jelkihagyást.
A zavarforrás ilyenkor lehet bármi, egy hűtőszekrény, villanykapcsoló stb., nem is az a lényeg, mert ilyen zavarok vannak bárhol.
Lehet próbálkozni jobb minőségű HDMI-kábellel. Jól jöhet egy galvanikus leválasztó is a központi antenna irányába, mert az is hozzájárulhat bizonyos kiegyenlítőáramokhoz a hálózat és a kábelrendszer között.
Azon mondjuk nem lehet változtatni, hogy vannak földelt hálózati csatlakozású TV-k, vagy nem (kettős szigetelés). Ilyen szempontból jobb az előbbi, mert a védőföld azonos potenciálra hozza a fémvázakat, hacsak a lakás földhálózatára nem ül rá valami zavar.
Tehát ettől teljesen leállni nem szokott a TV sem, csak pillanatra elsötétül a kép, de ki tudja, hogyan reagál egy Panasonic LCD, erről nincs tapasztalat.
-
Giot
addikt
Sziasztok!
Pár hete vásároltam egy Panasonic TX-40ES400E készüléket. Filmnézés közben egyszer csak elment a kép és a standby led szünetekkel 7-et villog kitartóan.
Mi a bűbánat?Szerk: Teljes OFF majd restart és működik. Mi a manó? Vigyem garba?
-
-
domi88
csendes tag
sziasztok!
olyan problémám lenne h van egy samsung ue46es6300 tv és bekapcsolás után kb 30 perc után elkezd sípolni én elöl hallom a képernyő felől. Van valakinek valami ötlete mi lehet ez? érdemes elvinni szervizbe?
-
-
Tyuki
újonc
Axlrose!
Kérlek segíts!Beleolvasva a fórumba,látom te vagy itt a fő szaki!
Tehát:Adott egy kb 4 éves Lg 107 cm 3D Smart Tv!Az utóbbi időben arra lettem figyelmes,hogy a képrnyő közepe szélén egy sötétebb folt jelent meg,ami idővel el kezdett villogni (alig észrevehető módon),ám a napokban,többször kikapcsolt(legalább is azt hittem,de nem,mert a hang tovább ment)A készülék újraindítása orvosolta ezt,de a mai nap végleg megadta magát.Bekapcsolásnál bevillan a kezdőképernyő,majd nincs kép.Ha közelről megnézem látszik hogy van,de nincs bevilágítva.Mi lehet a baj?Lehet e javítani?Kb mennyiért csinálnak ilyet,vagy Te mennyiért válalsz?Hozzávetőleges ár természetesen,mert távgyógyítás tudom nincs...
Előre is köszi!! -
udi24
tag
sziasztok?
van egy sony Kdl 40R 470a TVm
elromlott a hattervilagítasa
tudnatok segíteni, hogy honnan tudnék műszaki leírast szerezni hozzá?
volt már valakinek hasonló problémája?
alkattrészt honnan érdemes beszerezni?válaszokat előre is köszönöm
-
Bekrepali
csendes tag
Hello tagok!
Sp43t8hpx bekapcsoláskor egyszer újraindul.
Beállítások alaphelyzetbe állnak. Kivéve a szervízmenüben beállított értékeket!
Esetleg eeprom? Bár akkor a szervízmenüben is reset lenne. Vagy nem? -
axlrose32
őstag
válasz
dudicukrasz #8770 üzenetére
Szia!
Rá kellene tölteni a megfelelő firmware-t.... -
farideni
csendes tag
-
ph2012
senior tag
"32 "-os Samsung B550 LCD tv-knek olyan hibája van, hogy rendszeresen magától bekapcsol. Mitől lehet ez? Mennyibe kerül a megjavítása?
Köszönöm a választ."
-
robogos10
senior tag
Sziasztok
kérhetnék 1 véleményt a 2 tv-ről?
Samsung LE46A551
Sony Bravia KDL-46W4500
Melyiknek szebb a képe?Monitornak használnám
-
axlrose32
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #8760 üzenetére
Szia!
32PFL típusszám kezdetű tévéből létezik pár verzió.
Pontosabban kellene... -
Kernel
nagyúr
válasz
Bekrepali #8759 üzenetére
Az is nagy segítség lenne, ha legalább a primer oldali hatalmas pufferen lévő feszültség értékét megosztanátok velem.
Pedig ez alap dolog, aktív PFC nélküli direkt puffer a szinusz csúcsára töltődik: 230V x gyök2 = 325 V.
Sok máshoz pedig azért nem lehet hozzászólni, mert fórumon keresztül nem nagyon mennek ilyen dolgok.
"Elvontabb" hibák megtalálása néha egyfajta művészet, komoly elmélyülést kíván.
-
Mz/ts250@300
tag
Sziasztok
Szerintetek mi lehet a hiba egy PHILIPS 32PFL Lcd Tévénél.A hiba jelenség bekapcsolom tökéltessen működik majd bizonyos idő után kikapcsol .
ilyenkor nem tudom vissza kapcsolni ,a visszajelző piros Led sem világit ,a megoldás az ha többször kihúzom a konnektorból és vissza ,aztán egyszer csak bekapcsol és utána hiba mentessen működik több óráig is,míg újra le nem kapcsol magától majd kezdődik előröl a dolog. -
Bekrepali
csendes tag
Sziasztok! Végre sikerült orvosolnom a Samsung sp43t8hpx/xeg crt projektoros tv kínját! Itt egy videó a problémáról
[VIDEO]Nem a telefon vette fel hibásan, hanem tényleg ilyen volt a képe ha a kontrasztot, illetve a fényerőt 50nél feljebb vettem. Szóval csak annyi lett volna a teendőm hogy cserélem az fboxban képen látható [link] 16v 22uf smd kondenzátort. A vicc az, hogy az összes többi kondit cseréltem,csak ezt nem(nem tudtam az értékét) Aztán ma olvastam hogy ez a kondi a cxa2165q abl lábán ül, ami talán annyit jelent hogy "automatic brightness limit" vagyis automatikus fényerő limit. Innen már egyértelmű volt a dolog. Csere után tökéletes a képe!
Viszont hogy ne legyen felhőtlen az örömöm, van még egy olyan problémám vele hogy amikor bekapcsolom, akkor bekapcsol(trallala) megjön a kép kb 1 másodpercre és leáll.
Ezután rögtön be is kapcsol(trallala) és müködik amíg ki nem kapcsolom. Tulajdonképpen minden bekapcsolásnál van egy restart. Mi okozhatja ezt a hibát? Kérlek titeket segitsetek!Az is nagy segítség lenne, ha legalább a primer oldali hatalmas pufferen lévő feszültség értékét megosztanátok velem. A régi strx ic-vel nem csinálta ezt, de az viszont csak hajszárítóval indult. (A végén már azzal sem)
-
Bekrepali
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem!
RBV-606 dióda helyett mehet BA159? Valszeg visszáramos a cucc mert 210v helyett 200voltot mérek. A fekete sávok miatt gondoltam rá. Méregettem a g tüskéket mindhárom csőnél ha full fekete kép van akkor 160voltot(dc állásban) mérek, viszont ha világos képtartalomnál nézem, akkor leesik 130voltra... -
naomek
tag
Sziasztok fórumtársak!
Elkezdett rosszalkodni a régi, de szeretetre méltó TV-m.
Kérdésem a következő, mi lehet a hibája, és gazdaságok-e a javítása.Előre is köszönöm!
TV adatok: Samsung-LE32B350F1WXXH
hibajelenség: EZ
-
robogos10
senior tag
Sziasztok erről a tv-ről mondanátok véleményt?
Samsung LE46A551
hétvégén ha úgy van meg is venném.De ha azt mondjátok hogy nem érdemes akkor nézek másikat
Bár lenne 1 Sharp LC-40LE705E
melyiknek szebb a képe? melyik a megbízhatóbb?
pc-re lenne kötve -
Izsóka
újonc
Sziasztok! Van egy 2,5 éves Samsunk UE43 típusú TV-nk. Ma egyszer csak elkezdett csíkododni a kijelzője, képtől, fénytől változik a függőleges csíkozás színe. Tudnátok segíteni mi lehet az oka? Előre is köszönöm!
-
belbali
újonc
Sziasztok!
LG 32LF2510-ZB LCD TV-hez keresek működőképes alaplapot. Ha valaki tud ilyet, vagy esetleg van ilyen TV-je, ami kijelző hibás de az alaplapja jó akkor kérem írjon nekem.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Mobil flották
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós kamerák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest