- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
robogos10 #8672 üzenetére
Annyira nem kicsi az ország, hogy ehhez hozzá tudjak szólni és konkrét reklámozás sem célom, a fórumozást csak anonim hobbinak tekintem.
De minden normális vállalkozónak az a célja, hogy a munka létrejöjjön, reális áron, ami mindkét félnek megéri, hiszen másképp nem fog összejönni.
-
Kernel
nagyúr
válasz
robogos10 #8670 üzenetére
Épp ilyenről írtam múltkor, a háttérvilágítás egyik fele hibás.
Javítható, csak olyan szervizt, illetve szakembert kell keresni, aki reális áron megoldja.
(#8669) Krissal
Nyilván az nem reális megoldás, hogy kicserélni az egész kijelzőt és ennek nem is ez a módja.
Egy márkaszerviznek meg lehet kötve a keze a gyártói előírások miatt, bár most már a Samsungnál is engedik a kijelző megbontását, egyébként meg magától értetődő, hogy emiatt kár kidobni egy TV-t.
-
Lendoo
csendes tag
válasz
robogos10 #6374 üzenetére
" Sziasztok van itt köztünk olyan aki már külföldi oldalról vásárolt?
Találtam potom összegért alkatrészt a tvm hez de nem ismerem az oldalt és nem is tudom hogyan kell vásárolni! "Szia!
Ha PayPal-al fizetsz, akkor nem sok baj történhet... A PayPal "garanciát" vállal a tranzakciókra... Ha bármi gondod van, jelezni kell. Meg fogják keresni az eladót is. Az esetleges turpisságok hamar kiderülnek...
A sumákoló fél úgyis hetet-havat össze fog hordani.
Nekem volt már ilyen afférom... Kb. 3 hét múlva visszautalták az összeget a számlámra. Az eladóval nem tudom mi lett... de az a része nem is érdekel (remélem lecsukták).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest