Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
junior11 #12704 üzenetére
Amennyire láttam komplexitása szempontjából nem bonyolult egy háttérfény csere, leginkább tér kell hozzá, meg pormentesség, ujlenyomat mentesség... csak hát milyen alkatrésszel.
Ma voltam egy kör euronics és médiamárkt, és annyira nm vészes a pórolhatósága... de ha azt sem kéne... Na mindegy. -
Eunos800
tag
válasz
junior11 #10471 üzenetére
Sajnos elmondható az összes gyártóról, hogy nem sok időre terveznek, általában szerencse kérdése a dolog...van, hogy egy vestel alapú noname bármi nevű tv elmegy 8-évig, hogy ne kelljen hozzányúlni..de sajna van olyan is, hogy a prémium kategória csak 1-2 évig bírja..utána vagy csere még garban, vagy ha nincs szerencséje az embernek, vehet egy újat mert csíkos lesz a kép vízszintesen...Az olcsóbb panasonic tv-k Vestel belsejűek...a drágábbak már nem.
De gondoljuk át Emberek mennyire olcsó lett a tv...tömegcikk...ne várjunk nagy csodákat... -
-
francz'70
senior tag
válasz
junior11 #10321 üzenetére
Hát most jól jön a gari! Az igazság az, hogy eddig megbízhatósági problémám nem volt,(nagyon sok samu termékem van, tv-ből is van 3, és eddig is csak samu tévéim voltak) ez az első!
Külső behatási gondokkal voltam a szervízben, de nem a tévékkel! EDDIG!
Ennél a tv-nél azért kicsit érdekes a dolog, mert elveimmel ellentétben egy kis webshopból vásároltam (kimondottan ez a típus kellett) mert újonnan már nem lehetett kapni a nagy boltoknál! Itt meg azért vannak fenntartásaim, de hát ez már az én saram! -
-
Tolnai64
újonc
-
samat99
csendes tag
válasz
junior11 #1817 üzenetére
Van egy tippen még: Azt hiszem simpLink, vagy még pár néven fut. A lényeg, hogy HDMI -n keresztül vezérlehetsz másik készüléket. Azaz ki és be is kapcsolhatsz. Sajnos ez még nem egészen kiforrott, és különböző márkák másképp és másképp vislekednek. Nézd meg, és kapcsold kia Tv -n és a media lejátszón is ezt a funkciót.
Az én TV -m tápja ki be kapcsolgat ilyenkor. (kikapcsolt állapotban kattog tv. ) Pl Onkyo erősító folyamatosan bekapcsolva marad. Elég hamar 1-2 év alatt elpatkol a HDMI.. Szomorú de ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video digitalizálás
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest