Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
Szia Kedves Akadékoskodó!
A szüleid tévéjén vagy a taszt vagy a mainboard hibásodott meg.
Ez a topik nem az a történet, amikor beírod a kérdést és egyből kapod a választ.
Dolgozom munkahelyen, van családom, igyekszem mindenkinek segíteni.
Ez mostanában nem jelent napi rendszerességet. -
Soszi
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! 2013-ban vásáróltunk egy LG 42LM3450-ZA típusú LED tévét. Ma délelőtt néztük a tévét, és egyszer csak elsötétedett a képernyő! Hang van, de olyan mintha kilenne kapcsolva a tévé! Teljesen fekete! Lehet csatornát váltani, hangosítani, de a menübe nem tudok belépni, mert nem látok rajta semmit!
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki találkozott-e már ilyen hibával, és ha igen, akkor szervizeléssel kapcsolatban tud-e segíteni, illetve árat tud-e mondani?! Valamint azt, hogy mi a hibája?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szép estét Mindenkinek! -
korsp
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7 éves LG lg6000 tv-m.
Első bekapcsolásnál csak fekete kijelző,2-3- inditásnál talán bekapcsol.
Ezt követően folyamatos vizszintes csikok, bármilyen forrásbol megy rá a kép.
Néha gondol egyet és full (HD)zöld a kép.Menthető vagy köszönjem meg az eddigi szolgálatait...
-
kircsike
tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE46F6650 TV-m.
Kb. két hete TVzés közben véletlenszerűen elmegy a hang.
Mi lehet a probléma?
Alkatrész cserés?
Találkozott már valaki hasonlóval?
Várom gyors válaszotokat, mert még 2 hétig garanciás, de nem akarok feleslegesen 300 km-t kocsikázni vele a garanciális szervizbe.
Köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérniVan egy Samsung LE32B350-es tv-m. Összekötöttem egy pc-vel és utána a szín rossz (zöld színű és fakó)
Próbálkoztam egy csomó beállítással de nem jött vissza a jó kép .( Mit tegyek? Már próbáltam vissza állítani alapbeállításra is, de ez sem használt.Köszi előre is a segítséget ...demode -
Julot
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Idős szüleimnek van egy Samsung LE32B450C4W ( model Code: LE32B450C4WXXH ) LDC TV.-je és a mai napon a következő hibajelenséget produkálja:
Távirányító power, csatorna, programváltó gombjával be lehet kapcsolni, ragyogóan megjelenik a kívánt csatorna, adás. De innentől kezdve nem lehet csatornát váltani vele. Elsőre nekem a távirányító problémái ugrottak be, de elemcsere, stb után sem javult meg, sőt a TV.-n lévő gombokkal sem lehet csatornát váltani.
Mi lehet a baj?
Létezik valamiféle "hard reset"
amit tudok, lehet csinálni, vagy szerelő, vagy, ne adj isten ennek a tv.-nek annyi... ( 6 éves... )
Köszönöm a válaszaitokat!
Üdv.:
Julot -
törölt tag
LG LH3031-ZB Üdv mindenkinek.
Tanácsot szeretnék kérni a fent említett tv javításával kapcsolatban.Bekapcsolás után az alábbi képet produkálja 1-ső kép.
A kép nem változik csak fent kb 10mm-es szélességben ,kicseréltem a T-con panelt de semmi változás de ha a 6870C-0266A tipusú T-con panelbe a D11-es dióda és a Q1-es kolektora közötti 200ohm-os ellenállást csökkentettem 50ohm-mal bejött a kép az alábbi módon 2-ik kép A kép négy sávba osztottan jön be és alulról fölfelé négy vízszintes csík látható mind a két képen és ez az ami nem változik egyik képen sem.Mi lehet a BIBI ,ha kijelző ,javítható e.
Előre is köszönöm ha van valakinek ötlete a javítás folytatásával kapcsolatosan.
LAJOS. -
Enzo_86
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Tegnap este mikor lefeküdtem, a szokásos módon beállítottam az LG 37LS570S-es készülékem elalvás időzítésre. Egy kb 10-15p múlva nagy csattanás, és kikapcsolt a TV. Mintha elment volna az áram, de nem, mert a router mellette működött, meg minden más a lakásban. A TV-n is még egy kis ideig világított az állapotjelző led (mint amikor pl kihúzza az ember az áramból), de utána kialudt, és azóta hiába dugom be,húzom ki, az állapotjelző led se kezd el világítani, a TV meg se mukkan.
Van ezekben a készülékekben esetleg vmi biztosíték ami levágódhatott?
Szerviz tud ilyen hibával mit kezdeni? Szegeden ismertek vkit/vmi jó szervizt?
Egyszer régebben volt, hogy számítógépem hagyományos monitora elpukkant. Kicsit hasonló volt a hang, de nem éreztem most semmi olyan szagot mintha vmi elégett volna benne...Segítségeket előre is köszönöm!
Ádám -
M.a.s.H.
csendes tag
Sziasztok!
Sziasztok van egy 2006-os LG 32LG3000 típusú televíziónk.
Egy jó ideje ezt a jelenséget produkálja de régebben egy kis idő után mikor "bemelegedett" elmúlt most így maradt....Ha van bárkinek ötlete arra, javítható-e vagy sem. Ha igen akkor hol és mennyiért kb. Érdemes e javítani?
A hiba jelenséget itt tudjátok megnézni közvetlen bekapcsolásnál ezt csinálja:
-
pityike
csendes tag
Szia axlrose32!
Egy török származású JVC LED TV javíthatóságával kapcsolatban privát üzenetet küldtem. Amennyiben időd engedi szeretném, ha válaszolnál a mit lehetne tenni érte. Bp-i vagyok.
Üdvözlettel:
J.Imre -
szumoo
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung UE40ES6100 tv, ami a napokban bekapcsolás után elkezdett halk sípolásba a jobb alsó részen. Vagy is én onnan hallom a legjobban.
Ha rádugok bármilyen külső hangszórót akkor az még jobban felerősíti ezt és marha idegesítő.
Vki találkozott már ilyen problémával?Előre is köszi a segítséget!
Sz.
-
Redreamer
tag
Sziasztok!
Adott egy Sony Bravia KDL-46EX520, amin megjelent egy szürke csík:
Szétszedve a szürke csík mögötti kijelzőpanel hátsó részén ezt találtam a csatlakozónál:
(tipikus réz oxidációs nyomok ami a többi panel csatlakozójánál nem látható)Kérdésem az lenne, hogy ez javítható -e és ha igen mennyire fog ez nekem fájni? Köszönöm a választ!
-
zeroencore
újonc
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok.
Kaptunk ajándékba egy samsung led tévét ha jól emlékszem UA sorozat. Egy napig hibátlanul működött, majd frissíteni kezdte magát. Itt eljutott egy újraindításig, de valami gikszer lehetett a frimware-el mert folyamatosan rebootol. Kb örökké. A samu logó megjelenik, majd kb 15 másodperc múlva újraindul. Bármi ötlet hogy mit lehetne tenni?
Köszi mindenkinek! -
Furymaxx
tag
Hali
Panasonic GURU segítségét kérném abban a kérdésben hogy egy TX-P42G30B típusba bele lehet e szerelni
egy TX-P42S10E paneljét?
a segítséget előre is köszönöm. -
fabias82
tag
válasz
axlrose32 #6072 üzenetére
Szia!
Volna egy Philips 42PFL6877k készülékem be sem kapcsol állapotjelző led sem, 3 éves lesz kb. Bevizsgálták a Philips szervizesek: központi egység csere meg 2db szalagkábel vagy valamilyen vezeték, 92 ezres árajánlatot dobtak, szerinted tényleg ennyire drága bele egy SSB ahogy néztem én találtam külföldi oldalakon de persze kicserélni gondolom nem csak annyi hogy bele a másik és kész is van..Szerinted olcsóbban is javítható lenne??
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE40D6500 készülék, ami a csatolt képek szerint duplázza a képet.
A szerviz szerint kijelző csere.
(A második képen nem látszik, de a bal felső AV felirat is dupla ilyenkor - mindent dupláz.)
Mekkora esély van ennek a javítására?
Ha találok esetleg egy hasonló modellt pl törött kijelzővel, abból átmenthető az elektronika?
Előre is köszönöm a választ! -
oldmanoka
tag
adott régebbi samsung lcd HD ready 32" bekapcsoláskor azonnal lemegy a kismegszakító "zárlatos" a tv
kérdésem érdemes bármit kezdeni vele vagy kuka . -
szamárfül
csendes tag
Sziasztok ezeket a paneleket lehet plazma vagy LCD tulajdonképppen hány évre csinálják? Tudom hogy fogyasztói társadalmat szeretnének......na de 4-6 évente kukába dobni egy 200000 ezres készüléket ja a kollégémnak ugyan ezt csinálja mint az enyém csak ő 16 csik után vett egy másikat MOST MILYET VEGYEK ? Vagy járjak futni????
-
Tormento
csendes tag
Sziasztok!
Van anyámnak egy Samsung ps42c430-as tévéje, ami szinte nincs használva. Kb. 3-szor volt bekapcsolva ez elmúlt félévben. Eddig hibátlan volt, de tegnap bekapcsoltam és középtájon megjelent egy vízszintes fekete csík, teljes hosszában. Kérdésem az, hogy mi lehet a baja, van-e értelme javítani, vagy kuka?
Köszi előre is! -
szamárfül
csendes tag
Sziasztok Segitséget kérnék, van egy LG 50 PK 350 tip plazmám eddig tökéletesen möködött most is jól müködik csak van a bal szélétöl kb 20cm re egy függőleges vékony zöld csik ami néha zavaró mikor milyen a szin .elöre is köszi
-
Dzsimmy
aktív tag
Sziasztok!Van egy hibás lg 47lw4500-as tévém, a problémája, hogy bekapcsoláskor beadja az lg logót, majd elfeketedik a kép és nem mutat semmit. Valaki tudna valami infót adni, hogy ezt hol és mennyiért javítanák meg?
-
_Smooth
senior tag
Köszönöm a tippet, eszerint élünk mi is
Azt a Sharpot is kb egy év után cseréltem vetítőre - arra a heti 2-3 egészestés filmre sokkal hangulatosabb. Diginél most készülök lemondani a TV csomagot is, nem nézzük, csak a kedvezmény miatt került bele (amit most megvontak) és váltok a legolcsóbb netjükre.
Hálóban van még egy TV, háttérzajnak, reggelente egy SouthPark epizód, amíg készülődünk stb.De anyáméknál azért megy esténként, és ott nem is tudom kiváltani vagy kiiktatni. Apám még így 60 felett is napi 10órákat dolgozik átlagban, neki pihentető esténként valami természetcsatornát, vagy főzős műsort nézni. Anyám meg a népes rokonságban fellelhető élsportolók meccseit követi.
Szóval megkeresem majd ezt az automata frissítés marhaságot és köszönöm a segítséget/válaszokat Neked is meg Axelnek is. -
Upo
addikt
válasz
_Smooth #6050 üzenetére
Védeni úgy lehet, hogy nem vesztek tévét. Beszélgessetek, sportoljatok, kiránduljatok, vannak társasjátékok is. Tudom, ósdi, elavult, de nem várt élmények forrása...
Ha finoman fogalmazok akkor nem az örökkévalóságnak készülnek a mai tévék, némelyiknél egy kicsit elcsúszik a tervezett avulás időzítése, és még a garancia lejárta előtt dobja el magát.
Vagy bevállalni a dolgot, úgyis bedöglik, csak az a kérdés hogy még sikerül-e előtte megszabadulni tőle. Be kell állni a fogyasztói társadalom sodrásába, és még garanciálisan eladni (úgy jobban megveszik), és jöhet a következő. -
axlrose32
őstag
válasz
bendeguz1981 #6038 üzenetére
Szia!
Kapcsolóüzemű táp...
Első körben stdby 5v-nak illene lenni, ha ez megvan és a main jó, akkor a main indítaná (Pon Pson vagy ahogy az adott gyártó nevezi) -
Ada83
újonc
Sziasztok.
Egy 2006-os LG tv bekapcsolaskor csak hangot ad, de kep nincs rajta. A menu sem jon fol rajta. Csatornat lehet valtani. A keszulek LG 42PC1RV tipusu. Van otlete valakinek, hogy hol lehet es mennyiert javitani? Koszonom elore is. -
_Smooth
senior tag
Köszi a választ.
De, garanciális, csak gondoltam, ha ez egy ismert hiba és van valami trükk a felélesztésére, akkor gyors segítséget tudtam volna nyújtani nekik. De azóta sikerült a szervizt elérni, sőt, a garilevél és a számla is előkerült.
Szóval a héten intézik is.
Védhető ez valahogy a jövőben? Illetve mi okozhatta?Kollégám is mondta ma, hogy a kb 2éves Philipsük (40 vagy 42-es, talán 4xxx széria) ugyanezt csinálja - főleg éjszakánként randomszerűen bekapcsolgat.
Meg kódot kér nem kódolt csatornáknál (ki és bekapcsolás után nem kér, aztán valamikor megint).
És nem engedi frissíteni a firmware-t.Erre esetleg tudtok valamit mondani? Az övéké már nem garis.
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek adtam féléve a Sharp LC50LE650 TVm, ami kb jövő tavasszal lesz 2éves.
Nálam semmi baja nem volt, de ma apám azzal hívott, hogy időnként csak úgy bekapcsol magától (éjszaka), és ezt csinálta tegnap is. De most áramtalanítás után nem lehetett többé visszakapcsolni.
Standby led világít, de ennyi. Se TVn, se távirányítón keresztül nem kapcsol vissza.Van esetleg tippetek? Videopart csak 5ig volt elérhető.
köszönöm előre is
-
Bayern05
újonc
Sziasztok nekem egy lg lcd tévém van aminél most olyan hiba jelentkezett,hogy állandóan bedobálja a tv menűjét.Mi lehet ennek az oka?
-
törölt tag
válasz
aranypityko #4239 üzenetére
Hali kollégák!Van egy Samsung LE40 D 503-as LCD tévém,amin egy hete a közepétől egy kicsit feljebb van egy pixel csík ,ami van amikor zöld és van amikor barna színű!Szerintetek hol keresgéljek? Válaszotokat előre is köszönöm!!!!
-
Steve 53
csendes tag
Üdv Mesterek!
Sagem HD-D50-G4 projektoros tvbe keresek színkereket, típusa
R4S50. Átmérője 50mm, 6egyenlő szegmensből ál : RBG_RBG. Köszönöm. Üdv: István
-
Kernel
nagyúr
válasz
baracktea #6040 üzenetére
Kérdezhet bárki, de ebben a topikban leginkább a topiknyitó axlrose32 szokott válaszolni, szabadideje függvényében.
De ha a linkre kattintasz, kiderül más is.
Egyébként nem plazma, hanem LCD, háttérvilágítás hibája többnyire gazdaságosan javítható, de pontosabbat vizsgálat után lehetne mondani.
Ilyenkor sarkalatos pont lehet a vizsgálati díj is, de azt tudnám javasolni, hogy ha beviszed valahová, ezt előre tisztázni kell, sok kollégával ingyenes vizsgálatban is meg lehet egyezni.
Mint velem is, de a magam részéről csak hobbiból fórumozok, meg persze nem csak Budapestből áll ez az ország, elvileg lehetek benne akárhol is.
-
cseth
csendes tag
Szia,
Van egy Sony KDL 46W5500 tv, bekapcs utan fekete hatter elott vizszintes szines vonalak vannak csak a kepernyon. Van otleted mi lehet a gond? Hang mukodik, de valtozas a kepben csak akkor van ha a menu gombot megnyomom, visszeveszi a fenyerot a felere kb.
Koszi elore is a valaszt. -
baracktea
újonc
Most itt csak profik kérdezhetnek? Mert hogy senki nem méltat válaszra. Bocs ha rossz helyen vagyok. Azért megkérdezném újra, hogy ha a plazma tévém (8 éves) képe elment és csak hang van, az nagy baj-e? Érdemes-e javíttatni. Tud-e valaki csak kb. valamit, mert nekem ez az első esetem tévé ügyben.
Egy Sony Wega Engine KLV-L32M1 plazma tv (azt hiszem). Elment a kép csak hang van. Mi lehet vele? Tudna valaki segíteni?
-
rjani01
csendes tag
Hello!Van egy medion tipusu lcd tv-m
Ilyen hibát produkál:kép1:http://kepfeltoltes.hu/view/151105/IMG_20151105_190645_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
kép2:http://kepfeltoltes.hu/view/151105/IMG_20151105_190824_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdésem az,hogy melyik része a hibás?
-
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok van ez az lcd tv philips 42pfl3605h/12 na most ez nem csinál semmit.
Bedugom az áramba be szeretném kapcsolni de semmi készenlét biztosítékot néztem az jó.nincs 12v,24, 5v,se stanbi.Mere keressem a hiba okát.Ez a táp van benne: 715g3812-p01-h20-003d.
Segítséget köszönöm -
Atesz7007
csendes tag
Hali!
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
A Tesco leakciózott 4 K Ultra HD tvt 100e forintra.
A neten nem igazán találok róla semmi leírást.A Típusa: Blaupunkt 40/4021 UHD.
Tud valaki valamit róla? Érdemes megvenni??
Köszi!
-
igenén
újonc
válasz
Lackooo84 #6032 üzenetére
Probléma megoldva....
Nem online vettem, tegnap volt a 3-ik nap, visszamentem, jeleztem, h gond van! Felkészültem mindenféle jogszabállyal, de nem akadékoskodtak, jegyzőkönyvet felvették, szó nélkül cserélik (ez a normális, mást nem is tehetnek). Bár náluk nincs készleten, de most szóltak vissza, h a Samsungnál van, megrendelték, jövő héten megkapom. Ez a tv addig maradhat nálam, mert nézni azért lehet, ez is az ő jó fejségük, mert mondhatták volna, hogy vigyem vissza.
Ha vkit érdekel a fogyasztók 3 napos garival kapcsolatos jogai és az eladó kötelezettségei, akkor kereshet, elég sokat megtudtam, olvastam, beszéltem a fogyvédőkkel... -
domez
csendes tag
Jó reggelt. Én speciel TV vásárlás előtt állok, ugyanis elhalálozott a régi készülékem ami egy Sony projectoros
TV volt. Olvasgattam a fórumot, és gondolom megkérdezem milyen TV-t vegyek? Amelyik viszonylag megbízható , és ár-érték arányában is megfelelő. Nem akarok újat, mert csak második , harmadik TV nek kell . Valamilyen 32" LCD, Led 2-4 éves készülékben gondolkodom. Előre is köszönöm az építőjellegű tanácsokat. -
Gyuszi83
tag
Sziasztok !
Barátnőm vett Vateráról egy Panasonic th-42ps10ek típusú plazma kijelzőt.
A gond az vele, hogy a gyári távirányítójával nem lehet irányítani a kijelzőt, ezt úgy értem, hogy bekapcsolom a főkapcsolón a kijelzőt és a standby jelző zöld színű, ha nyomok valami gombot a távirányítón akkor villog a zöld jelzés viszont a kijelző nem csinál semmit. Se hang se kikapcsolás semmi...Szerintetek mi lehet a gond vele ?
Köszi.
Üdv!
-
fabias82
tag
Sziasztok!
A napokban elhalálozott a tvm egyik napról másikra fogta magát és nem világított az állapotjelző led-sem. Philips 42pfl6877K a pontos típusa. Sajnos garancia már nincs. Egy közeli ismerősöm tv szerelő nézte a tápegységgel nincs gondja az alaplap hibájára gyanakszik amit úgy tudok SSB néven fut. A philips Bp. szervízbe kellene küldenem bevizsgálásra,de azért kérdezlek titeket,hogy olvastam másnak hasonló hibával és neki kijelzőt is cseréltek persze az garanciás volt még.Mitől függ ,hogy kijelző hibája is lehet..vagy valami miatt azzal együtt cserélni kell? Kijelző meg elég húzós lehet.LG lc420euf Panel van benne ahogy utánaolvastam.
-
axlrose32
őstag
válasz
Janaking01 #6023 üzenetére
Szia!
Fotó? -
Janaking01
újonc
Sziasztok
Tudna nekem valaki segíteni.?
Lenne egy Samsung LE40C530 (LE40C530F1W) kijelzőjén szemből nézve a felétől bal oldalon egy kb 10cm sávban a kép világosabb ez mitől lehet.? olvasgattam hogy valami inverter hiba lehet..
a segítséget előre is köszönöm -
baracktea
újonc
Egy Sony Wega Engine KLV-L32M1 plazma tv (azt hiszem). Elment a kép csak hang van. Mi lehet vele? Tudna valaki segíteni?
-
Kocska89
tag
válasz
energy4ever #6018 üzenetére
Tökéletes persze amíg el nem romlik. Jó ez elmondható a többiről is. De ezek a gagyi altrészek emitt biztosan előbb adják meg maguk... Most egy CELCUS 32" javítottam. Szokásos Vestel bél nagyon ramaty. Összesen 22 led volt a kijlző alatt ebből vagy 8 zárlatos, megégett biztosan nemvolt köze az alul méretezéshez.
+ meghalt a led meghajtó és mellé egy smd kondi. De legalább volt hozzá rajz.
Ahhoz képest egyébként használható. De ha garanciaidő után megáll, jön az értetlenkedés, nem is használtuk sokat ne mértem.A nagy márkák nyilván a név miatt is drágábbak, de azért jobban összevonnak rakva jobb minőséget képviselnek.
Ez ez én véleményem.
-
Kernel
nagyúr
válasz
HGTimber #6014 üzenetére
Hyundai 40" (Vestel belső), FL40270, ilyet használok jelenleg monitornak, érdekes módon erre jó, filmnézéshez alkalmatlan, annyira zajos a feketéje, egyszerűen moslék a sötét jeleneteknél.
Áruházban pont ilyesmi nem tűnik fel, otthon jön rá az ember. (Mondjuk én sem vettem, csak valakinek már nem kellett, magamnak megjavítottam.)
-
Kocska89
tag
válasz
HGTimber #6014 üzenetére
Szia.
Ezeket fejtsd el. Ipari hulladék mind... Ha kivennél belőle 1gramm műanyagot vagy 1 gramm rezet már széthullanának, megszűnne létezni, működni. Ennél kevesebb, ennél szarabb minőségű cuccokból nem lehet tv-t csinálni.
Ezek képviselik az abszolút miniumot, anyagminőségben, kivitelezésben stb. Kínai vagy török Vestel a belseje majdhogynem csak a márkanévben különböznek.Inkább vegyél használtan még garanciális LG esetleg samsungot ezek azért kulturáltabbak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy LG tv-m ami pár napja azt csinálja, hogy gondol egyet és elmegy a hang, majd egyszer csak vissza jön. A TV típusa, ha jól néztem 32LD750-ZA.BEUWLJP
Mi lehet a hiba?
Előre is köszönöm a segítséget. -
HGTimber
tag
Sziasztok!
Max. 75 ezer Ft-ért szeretnék a hálószobába egy TV-t. Több típust is kinéztem, de tanácstalan vagyok, hogy melyiket válasszam.
Mivel nem ez lesz az elsődleges, filmezős TV, ezért az olcsóbb szegmensből választanék, FHD sem kell. A kiszemelt TV-k között van egy pár, ami nem a nagy elektronikai áruházakban kapható.1. Nagyon szemezek egy JVC 32"-es SMART TV-vel.
2. A JVC-hez hasonló CELCUS vagy Polaroid is számításban van, nagyon jó áron. Vagy ugyan itt a Telefunken 32" SMART, bár sajnos az elfogyott.
3. Most igen jó áron van a Tescoban egy Technika SM32-240 Smart TV.
4. Végül egy Hyundai HL32382 Smart Led az esélyes.
Szerintetek? Melyik legyen?
-
energy4ever
addikt
Szeretnek vasarolni egy hibas Sony KDF-E50A11E rojektoros tv-t, innen hardveraprorol.
Az a gondja, hogy bekapcsolaskor pirosan villog a ledje, majd se kep, se hang.Ennek az a baja, hogy kiegett benne az izzo?
-
kovacs peter
újonc
Szia Axlrose! Van egy sharp 60 colos gép amin ugral fentről lefelé a keptartalom utána vízszintes csíkok és lassan éltünik a kép mintha av- n lenne és forró a t co nagy ic!
-
plaszy
őstag
Igazság szerint egy jó 15 méter tuti van, mert emeleti, galériás lakás felső szintjén van a TV-m, a csatlakozó meg lent, a falból jön fel és fel is van csavarva, göngyölve. A TV csatlakozó és a fali is rendben van, szemrevételezve. Nem lötyög.
Sorry, más fórumokban is beszélgetek, ezért a nevemre kattintva, az adatlapomon fel van tüntetve minden alkatrészem, eszközöm. A TV-m: LG 50LB561V (Vagy másnak a típusa kellene?)
-
Watt25
veterán
Befolyásolhatja vajon a faltól a TV-ig vezető kábel hossza az adást?
Igen, de ha nem ócska a kábel, akkor lakáson belüli hosszúságok gyakorlatilag nem befolyásolják. Inkább a csatlakozókat kell átnézni.Ilyet, hogy jelerősség és jelszint hol tudok megnézni?
Azt komolyan gondolod, hogy típusmegjelölés nélkül erre tud valaki válaszolni? (Egyébként meg használati utasítás...) -
plaszy
őstag
Sziasztok!
Mostanában a digitális adások közül néhánynál, néha észreveszek kockásodást. Csak 1-2 pillanatra, utána visszaáll rendesen, de látom. Van, amikor csak az arc forma, de van, hogy nagyobb rész is. HD adásoknál is előfordul napi szinten párszor. A szolgáltatóm Vidanet, és CI modullal használom a Kábelt.
Befolyásolhatja vajon a faltól a TV-ig vezető kábel hossza az adást?
Ilyet, hogy jelerősség és jelszint hol tudok megnézni?
Köszi a segítséget!
-
fernando0526
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest