Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Modding és elektronikai kérdések
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt20
tag
Sziasztok. Tanács kellene hozzáértőtöl samsung led tv double image , vagy is dupla kép hibája van . Na most a szallagkábelen behatároltam a hibás áramkört kizárással 3db pin kb a szallagkábelen. Kérdésem az hogy a cof panelon keresem a hibás smd alkatrészt vagy maga a kijelzöben van a hiba. Cof kábelek kontakja jó nyomásra nem volt változás. Köszönöm
-
NETWAVE36
csendes újonc
Sziasztok
Tegnap folyamán néztem a tvt egyszer csak a tvnek elment a képe de a hang maradt. És mikor rátűzött a nap nagyon halványan látszottak a dolgok mi lehet a baja? (Samsung 32col led tv 2013 nem smart, cl modullal használtam)
-
MADKING
tag
válasz
dreizwanzig #9287 üzenetére
samsungnal mit mondtak, tudnak adni keszulekhez leded?
-
dreizwanzig
tag
válasz
dreizwanzig #9279 üzenetére
sziasztok!
A problemahoz visszaterve: vajon nekem a led szalagokat is ki kell cserelnem, vagy csak azt az 1 szalagot, ami az osszeset osszekoti?
-
Begbiebike
csendes tag
Sziasztok!
Samsung LE40650B tévénk tegnap pár perccel a bekapcsolás után átváltott "rózsaszínbe".
Minden bemeneten, illetve teljesen jel nélkül is ilyen a kép.
(Előtte 2 napig, távollétünkben áramtalanítva volt, ha ez számít.)Factory reset, áramtalanítás megvolt, nem segített.
Nem mai darabról van szó, de vajon ismert, könnyen javítható hiba ez, vagy kezdjek el új tv után nézelődni?
Előre is köszi!
-
MADKING
tag
válasz
dreizwanzig #9283 üzenetére
Akkor egyszerubb ha felhivod a samsungot.
-
dreizwanzig
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
Sziasztok!
Koszi a valaszokat!
MADKING: biztosan hattervilagitassal van gond, mert latom a kepet alul is, csak vilagitas nincs.Axlrose32: igazad van, beszeltunk is mar errol privatban, hogy elvinnem hozzad a TV-t, ha tudom, de nem igazan tudom. Nemetorszagban lakok es egy ekkora TV-t eleg problemas szallitgatni Magyarorszagra, meg vissza. Itt egy ilyen javitas majdnem annyiba kerulne, mintha vennek egy masik TV-t., akkor meg mar inkabb veszek egy masikat, minthogy egy javitasra rakoltsem egy uj TV arat. Ugyhogy ugy dontottem, hogy kockaztatok. Megcsinalom magam es ha jo lesz, akkor orulok. Ha meg esetleg elrontom, akkor ennyi, megprobaltam, nem jott be, ugyanott vagyok, mint elotte, hogy kell egy uj TV.
Szoval LED sort hol tudok venni ehhez a TV-hez? Lehetoleg EU-n belul.
-
MADKING
tag
válasz
axlrose32 #9281 üzenetére
"Az a baj, hogy sokan Youtube-ról, meg internetes fórumokról kezdenek mostanában tévét javítani..aztán lesz egy felesleges alkatrész." - ha jol csinalja, ossze rakja melle meg 1 TV-t.
Es neked mar 2 kell megjaviteni, az egyiken a led sor cseret, masikon a led meghajtot
Szerintem ez nagyon jo uzlet, a forum es youtube. -
axlrose32
őstag
válasz
Az a baj, hogy sokan Youtube-ról, meg internetes fórumokról kezdenek mostanában tévét javítani..aztán lesz egy felesleges alkatrész. Máskor kérdezz meg, nem vagyok tévedhetetlen, (főleg látatlanban), de azért 99% pontossággal tudom diagnosztizálni elmondás alapján is a kórságot.
A készüléked háttér világítás problémával küzd, de nem javaslom, hogy így elsőre szétszedj egy 55"-os kijelzőt!
Igen ledeket kell cserélni... -
MADKING
tag
válasz
ha tenyleg zsir uj a tapegyseg panel es meg mindig nincs hattervilagitas.
fogod egy lampat, fenyt es bevilagitasz a sotet oldalra, ha latod a nagy homalyba kepet akkor rossz a led sor, ha nem latsz semmit akkor kijelzo. Lampaval tobb szogbol vilagitsd be. -
dreizwanzig
tag
sziasztok!
Adott egy samsung ue55ju6850 TV. A hattervilagitassal van bajom. Eloszor csak bekapcsolas utan egy ideig nem vilagitott a kepernyo also fele, de kezdetben nehany masodperc utan ez megszunt. Aztan egyre tobb ido kellett, hogy eltunjon, most meg mar egyaltalan nem tunik el a sotet sav, nem kapcsolnak be az also ledek (a kijelzo feletol lefele). Kicsereltem EZT a boardot egy zsir ujra. A hiba sajnos maradt.
Ahogy olvastam, meg ahogy neztem, ez a board vezerli a ledeket, igaz? Vagy van mas is, ami meg szerepet jatszik?
Viszont ha nem ez volt a gond, akkor mi lehet? Lehet, hogy LED csere? Ha igen, akkor honnan tudok rendelni LED-et bele, lehetoleg EU-bol? -
XBXB
újonc
Sziasztok. Egy Panasonic Viera TX-P42C10Y tipusú TV-m van. Az utóbbi pár napban lett valami betegsége ugyanis elkezdett kikapcsolt állapotban cincogni. Amint bedugom a konnektorba valami elektromos zajt kezd kiadni amit eddig egyáltalán nem tapasztaltam. Tudna esetleg valaki segíteni? Mi lehet a baja?
-
Zotya71
újonc
Sziasztok!
Pár hete vettem egy kollégámtól egy 7 éves Samsung UE46D6000 Full HD 3D Smart Led tv-t(kertes házba)
Azért emelem ki mert állítólag panelben,más szolgáltatónál a kollégámnál nem volt hiba a tv-vel.
A probléma pár nap után kezdődött mikor HDMI-n keresztül PC-ről filmet néztem rajta.
Be akartam a távirányítóval kapcsolni a tv-t de csak a Samsung logó jelent meg.Pár másodpercenként villogva.
Utánaolvastam és láttam,hogy nem vagyok egyedül a jelenséggel.És még feszültségingadozás is okozhatja a hibát.
Tegnap szakember bemérte a hálózatot.Talált is némi feszültségingadozást.De szerinte nem ez a probléma forrása.
Láttam egy fórumon,hogy pár perc áramtalanítás feloldja a tv-t és újra bekapcsolható.Eleinte ez működött is.
De most már semmi nem segít.A HDMI-t nem használom.A gyári visszaállítást megcsináltam.
Ha a"kedve" úgy engedi akkor bekapcsol.
Van valakinek ötlete,tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Köszönöm! -
szocske77
csendes tag
Sziasztok!
Samsung Ue48h6200-n csak hang van, kép nincs. Bekapcsoláskor 5x villan a led. Érdemes javítani?
Köszönöm a segítséget!
-
bszotak
tag
Sziasztok!
A tegnap esti nagy vihar során egy igen közeli villámcsapást követően a tv-m (LG 42lf652v) nem hajlandó elindulni, csak az LG felirat jelenik meg
Google keresések alapján olyan, mintha a szoftvert nem tudná betölteni.
Próbáltam egész éjjelre áramtalanítani, siker nélkül, a típushoz pontos hard reset infókat egyelőre nem találtam.Valaki járt már hasonlóan? Van vmi lehetőség házilag újra életre kelteni? Bár Youtube-on tálaltam vmi sütőbe helyezett paneles megoldást, de kissé szkeptikus vagyok...
Köszi előre is a tippeket!
-
MADKING
tag
válasz
gotti61 #9269 üzenetére
az mar szerviztol fugg, de altalaba annyit er mint maga a keszulek.
PDP kijelzo gyartasa meg raadasul megszunt 2015be
szoval, csak ugy ra keresessel hasznaltba hibaskent, ra lehet bukkanni egy egy keszulekre, a minek nem a kijelzo baja van. De az hosszu folyamat.
a legegyszerubb telefonon beszelsz axlroseval, gyorsabb -
MADKING
tag
válasz
dj.gabessz #9264 üzenetére
EZT csak neked ajanlom Figyelmesen elolvasni [link]
-
MADKING
tag
válasz
dj.gabessz #9264 üzenetére
hat ilyen az a 80cm vortex nevezetu valami tv ha csikokat latod akkor kijelzo esetleg t-con vagyis kijelzon levo panel hiba
-
dj.gabessz
tag
Üdv ! Mindenkinek lenne egy 80cm Vortex lcd tv ami bekapcsolást követően 1 perc után függőleges csíkok jelennek meg és nem tudom tutira hogy ez most kijelző hiba vagy esetleg panelhiba mert ugye 1 perc-ig tökéletes a tv ez ügyben kérnék segítséget
-
MADKING
tag
válasz
axlrose32 #9259 üzenetére
Pontosan, nem beszelve a panel szamrol es az utolso betukrol szamokrol a mi valtoztat sok mindenen
na es ugye nem beszelve arrol hogy - "csak pirosan világított a készenléti led" - " Ahogy rádugom áramra, kéken világít a készenléti led, mintha be lenne kapcsolva, de nem reagál semmire. A kék fény nem alszik ki, és nem is villog."
Ez kb olyan mint - itt a piros hol a kek es ezt kiegeszitve keszenleti leddel - vagy most akkor melyiket vagjam el a pirosat vagy a keket vagy a keszenletit
De semmi gond, ebayon sok alkatresz van meg, mire kiderul mi a rossz addigra kilesz fizetve annyi mint a menyit mondtak szervizbeA jo es gyors munka nem olcso
ez igy konkrettan ide passzol
-
Zolizig
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék.
Adott egy Samsung UE32K5500 tv.
Egy ideje csak úgy tudom bekapcsolni, hogy előtte áramtalanítom, és úgy 5 másodperc után vissza dugom a kábelt.
Ekkor simán bekapcsolódik.
Ekkor ha kikapcsolom, majd újra be akkor jó.De kis állás után újra el kell játszani a áramtalanítást.
Mi lehet a gond?Mennyi lehet kb a javítás?
Előre is köszi.
Zoli -
kofy
tag
Sziasztok! Egy nem mai csirke LG 47LV4500 tegnap egy hatalmasat durrant (kismegszakító leold a házban) és utána teljes sötétség, se állapot LED, se semmi. Milyen nagyságrendben gondolkodjunk, ha javításról lenne szó? Köszönöm!
-
ProdyG
őstag
Sziasztok, sajnos tönkrement a plazma TV-m: Samsung PS64F8500SL.
Bekapcsoláskor nincs kép, csak a hang jön meg egy idő után. Az elmúlt 2-3 hónapban megcsinálta ezt párszor, de az újraindítás mindig megoldotta. Ezidáig. Most már reménytelen a helyzet...
Szomorú, hogy egy több, mint 1 milliós TV 4-5 évig bírja csak... ahogy a neten nézem, mások is tapasztaltak hasonló problémát... van valami ötletetek? kicsit körbejárnám a dolgot, mielőtt a Samsung szervizzel felveszem a kapcsolatot (garancia nincs), mert ha jól sejtem nem lenne olcsó mulatság.
köszi! -
axlrose32
őstag
válasz
MADKING #9255 üzenetére
Az a baj az Ebay-es rendelésekkel, hogy sokszor hibás, vagy gyakran nem az adott készülékhez készült paneleket küldenek. Más is járt már így itt,, az utolsó egy LG 32-es LB szériás tévéhez rendelt 42"-ból származó lap volt ha jól rémlik...hozzáértő át tudja alakítani, de pl. egy háziasszonynak erre esélye sincs.
(Ez utóbbit nem rosszindulatból jegyeztem meg, de tény) -
törölt tag
😁😁🤣
-
MADKING
tag
válasz
#55111883 #9256 üzenetére
Egyszeru a valasz, ha nem ertesz hozza ne nyulj bele.
Ha akarsz erteni hozza, akkor eloszor olvasni kell, hogy legyen fogalma arrol mi mire valo."Ráadásul abból amit te írtál az utolsó mondatokat nem is értem..ezt kifejtenèd??" - "Akkor most tegyen szepen bele a sajat main boardot es nezzen meg ugy mit csinal." - ha eppen erre gondolsz, akkor sajnalom de ha ezt nem ertetted, szerintem ne eroltesd. Ahhoz hogy ezt kifejtsem neked bovebben, szajba ragosan, ezert neked, kell egy ici-pici fogalom arrol, hogy hogy is mukodik a TV. De ha megtudod azt a ici-pici mukodeset, akkor mar nem is kell neked kifejteni, mert automatikusan kifejtheto lesz.
Inkabb bizd ra a szakemberre, olyan dolgokat a mihez abszolut nem ertesz hozza. A youtube nem segit.
Ha ugy erzed, hogy lehordam teged is, akkor tedd azt. -
törölt tag
Madking
Engem is érdekelne tonelka kérdése. Miért kell valakit lehordani csak azért valakit mert próbálkozik az otthoni javítással? Táp hibát mondana élből minden szerelő arra hogy áram ingadozás történt ugye a szerelők miatt. Szerintem a fórum arra van hogy a problémákkal foglalkozzunk. Ráadásul abból amit te írtál az utolsó mondatokat nem is értem..ezt kifejtenèd?? Ha irónia volt és nem segítség akkor ironikus meg vicces az nem volt. Másik hogy minek dorgálod le hogy megrázza az áram ? Az ő felelőssége. Miért ne próbálkozhatna? Ha nem akarsz segíteni akkor szerintem ne szólj hozzá, ha pedig burkolt segítségnek gondoltad akkor kérlek normálisan fogalmazd meg a mondandódat. -
MADKING
tag
válasz
tonelka #9254 üzenetére
"Mit lehet a baj?" - Ezért youtube videok alapján megpróbáltam én megjavítani.
"Kisebb utánajárás után rendeltem egy hozzá való main boardot, és egy power supply-t." - ez nem javitas! ez ugy hivjak az ablakon penz kidobas.
Javitas az a mikor megfelelo eszkozzel megtalalnak a hibat es megjavitjak.
es az az eszkoz nem youtube, bar youtuben nemelyik videoban hasznalnak az eszkozoket a mivel megalapitanak hogy mi a hiba.
Meg jo hogy nem csapott agyon. Vagy nem gyujtotte be az egesz TV-t.
"Nem értek hozzá, ezért bevittem egy szervízbe, ahol olyan árat adtak javításra, hogy nem érte volna meg egy ilyen kategóriájú tv-nél. " - a szervizbe nem mondtak mi a baj csak az arat, mi?
Akkor most tegyen szepen bele a sajat main boardot es nezzen meg ugy mit csinal.
Ha nem csinal semmit, akkor keressen axlrose32 telefonon.Mert folosleges kiserletezni, ha csak a youtube ert hozza.
-
tonelka
újonc
Sziasztok,
Van egy LG 42LK430 TV-m. Villanyszerelők voltak nálunk, akik felújították az egész lakás hálózatát, ki-be kapcsolagatták az áramot, tesztelgették, stb. A nap végén vettem észre, hogy a TV nem volt kihúzva a konnektorból, és már be sem kapcsolt, csak pirosan világított a készenléti led, ami másnap reggelre el is aludt, és már annyi életjelet sem adott a TV. Gondolom a sok ki-be kapcsolástól "kisülhetett" benne valami. Nem értek hozzá, ezért bevittem egy szervízbe, ahol olyan árat adtak javításra, hogy nem érte volna meg egy ilyen kategóriájú tv-nél. Ezért youtube videok alapján megpróbáltam én megjavítani. Kisebb utánajárás után rendeltem egy hozzá való main boardot, és egy power supply-t. Kicseréltem mindkettőt, de sajnos nem javult meg a tv. Ahogy rádugom áramra, kéken világít a készenléti led, mintha be lenne kapcsolva, de nem reagál semmire. A kék fény nem alszik ki, és nem is villog. Mit lehet a baj?
-
apezka
aktív tag
Van, de be kell mutatni a javítási költségeket vagy a szakértői véleményt, de csak utána fizet. A javítást talán teljes összegét, míg új készülék vásárlása esetén csak egy bizonyos százalékát.
Nyilván jó lenne ha lehetne javítani, mert én bőven elégedett voltam vele, de ha panelt sem, lehet hozzá kapni akkor nincs rá sok esély...
-
apezka
aktív tag
"Szerencsére" hálózaton keresztül - vitt magával egy modem tápot, egy router (remélhetőleg csak a tápot) egy 5.1 hangfal szettet, egy intel NUC-t (remélhetőleg csak a tápot) és egy bojlert - legalábbis az alapján amik és ahol tönkre mentek.
Abban az esetben ha csak a táp panel halott ebay-s rendelés vagy mi az ajánlott? -
apezka
aktív tag
Sziasztok!
Villám csapás következtében a J5500-as tv-m megadta magát.
Sajnos gari már nincs rajta mert ugye csak 2 évet adnak rá. Szerintetek van értelme vagy esélye a javításnak? Mivel nem tudom hogyan van kialakítva a belső, csak remélem, hogy a "táp egység" külön panelen van. Ez esetben van esély, hogy csak az mehetett tönkre?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
junior19
senior tag
Azért kalibrálás után illet volna az értékeket feljegyezni, amik változtatva lettek. Ezt gondolom most még te is meg tudod tenni, ha nem, akkor csak segít itt valaki.
A másik, hogy ha már több ezer órát ment a tévé a kalibrálás után, akkor úgyis célszerű lenne egy új.
De persze a mostani értékek még így is biztos jobb képet adnak, mint a gyári beállítások. -
janoadam23
újonc
Sziasztok!
Van egy régi LG plazmám (rz42px11), amin bekapcsolás után kb. 30-40 perc után jelennek meg a színek, addig nagyon homályos és fekete fehér szerű a kép. Utána sem lesz tökéletes.
Egyszer megnézte egy szerelő, aki azt mondta nem szakterülete a plazma, de szerinte panelt kéne cserélni benne.
Tud valaki segíteni? Adjam el alkatrésznek vagy érdemes megpróbálni a panel cserét. Ha igen, akkor kb. mire számítsak?
Elég nagy és nehéz a TV, nem mozgatnám feleslegesen.
Előre is köszi a segítséget! -
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Panasonic P50ST60
Adott egy Panasonic P50ST60-as plazma tv. Ma délután hazaérés után tapasztaljuk, hogy nincs kép a UPC-s set-topbox-ról HDMI-n se akkor nincs kép ha ilyen X96-os androidos media player képét akarok megjeleníteni HDMI-n, sőt ha a laptopot kötöm össze vele HDMI-n akkor
sem jelenik meg a laptop képe a tv-n. Mindhárom HDMI bejáraton próbáltam és 3 különböző HDMI kábel is van a 3 bemenethez. Ha LAN-t dugtam rá akkor a webböngésző bejön meg a youtube is de fél - egy perc után eltűnik a kép és visszadob a bemenet választó képernyőre és kiirja mondjuk azt hogy CABLE ez az 1-es HDMI amin eddig a TV-t néztük.
A menüje is rendben megjelenik és ott találtam egy önteszt funkciót, amivel megjelenik a kép is és a hang is, szóval a tv szerint minden ok magával de igazából, olyan mintha a HDMI bemenetek meghaltak volna.
Nem volt áramszünet tegnap reggel mentünk el itthonról péntek este még a feleségem nézte a TV-t.A TV 2013 októberi vásárlás, üzemidejét nem tudom pontosan, mert 10000-nél megállt a számláló, de saccra olyan 25 ezer óra benne van szerintem.
Van valami ötlet, hogy mit tudnék még kipróbálni?
-
junkhead
aktív tag
LG 3737LH300-ZA tv
tegnap óta bekapcsoláskor rózsaszínes vörösöes színeket ad, majd bemelegedés után minden ok, gondolom a háttérvilágítást adó neoncsövek döglödnek, lehet ezt javítani? érdemes?
8 éves a tv, eddig ok volt.Köszi.
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Van egy régi 32LB450-es Samsung LCD TV-nk, ami elromlott, mert azt csinálja, hogy se az oldalsó gombokra se a távirányítókra nem reagál. Csak az első Digitális csatornát, az M1-et lehet rajta nézni, még más bemenetre sem tudom átállítani, hogy HDMI-n egy Settopbox-al vagy vmi lejátszóval használható TV legyen belőle.
Kérdésem az lenne, hogy ez javítható még valahol gazdaságosan, vagy nem igazán? Nyilván túl sokat nem szívesen költenék rá, de ha olcsóbban megoldható lenne akkor a szülőknek jó lenne ez továbbra is..
-
Drizzt
nagyúr
Hejjho! Please help! Ez egy plazma tv, Panasonic tx-p42s20e. Kb. ket napja elkezdett megjelenni egy ilyen szep villodzo sav. Fekete gyakran, de mintha mindenfele kis kepek lennenek benne teglalaponkent osszeadodva, olyan erzes van. Egyre jobban latszik. Kepet ilyet sikerult csinalni.
Nem vagyunk benne biztosak, de ugy erezzuk, hogy tegnap mintha egyel jobbra lett volna ugyanez a csik.
-
@TOM
csendes tag
Üdv
Van egy samsung le32m87bdx/xec típusú lcd tv-m, régebben elromlott, fekete volt a kép néhány függőleges fehér-színes csíkkal. Elvittem egy szervizbe, megcsinálták (elvileg t-con panelt cseréltek vagy javítottak), mikor elhoztam működött bár a színek túlszaturáltak voltak és a kontraszt se volt túl jó. Most a képen csíkok vibrálnak és néha el is megy teljesen (kép fekete, háttérvilágítás van). Képet mellékelek. T-con panel hiba vagy más?
Köszönöm a választ előre is.
-
apszi
őstag
Sziasztok!
A következőre keresem a választ:
Adott egy Xerox XA3-17-es régi LCD monitor, ami nem ad képet. Vagyis nagyon sötéten, éppen, hogy érzékelhetően látom, hogy dereng rajta valami, de olyan mintha nem lenne háttérvilágítása. Mintha levettem volna teljesen a fényerőt. Ez javítható vajon házilag, vagy kukázható?Előre is köszönöm a válaszokat
-
junior11
veterán
Sziasztok, a tanácsotokra lenne szükségem. A Sony tévémhez (KDL40NX710) HDMI-n keresztül van csatlakoztatva egy médialejátszó (Xtreamer Prodigy), ahhoz pedig egy külső 2.5" 1TB WD HDD (vagy pendrive-ok). Néha, nagyon ritkán, olyan probléma jelentkezik, hogy a filmnézés közben 2-3 másodpercre elmegy a kép, fekete a képernyő, és hang sincs ilyenkor, minden előjel nélkül, aztán a kép rendben visszajön és a film gond nélkül folytatódik tovább. Tavaly őssszel kb. október-november tájékán jelentkezett ez egy kicsit sűrűbben pár napig, aztan abba maradt, pár napja bár nagyon ritkán, de ismét előjött, és nem tudok rájönni, mi okozhatja. TV adást műholdvevőn keresztül nézek néha esténként, de nem gyakran, és ott még nem tapasztaltam ezt a dolgot.
Szerintetek mi lehet a gond? A külső HDD és a pendrive-ok rendben vannak. A médialejátszóval eddig sosem volt semmilyen gond, HDMI kábel ugyanolyan idős, mint a tv, azóta ki sem volt húzva, nincs megtörve, nem feszül. Amit nem szeretnék,esetleg a tv lesz a ludas? Vmi tanács? Köszi.
-
ace05
senior tag
Van egy összetört Samsung 40" k5500-as tv-m. Hol tudnám megnézni, hogy mennyibe kerül egy új lcd panel bele ? Tudom, hogy kb egy új tv ára lesz, de kíváncsi lennék a hivatalos árra.
-
brisanyo
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Sony KD49XE7005-ös TV-t. Jelentkezett egy olyan probléma,hogy a képernyő balnalsó sarkában a panel és a keret között kiszűrődik némi fény. Szemből nem észrevehető de oldalról látszik egy picit. A boltokban néztem hasonló készülékeket és egynél sem láttam hasonlót. Szerintetek érdemes megpróbálkozni a cserével vagy mivel úgy veszem észre h nem befolyásolja a képet inkább hagyjam?
-
oltigabor
újonc
válasz
Mozgógázos #8356 üzenetére
Szia! Itt nem találtam választ, meg tudnád írni, hogy lett-e megoldás a TV hibájára? Ugyan olyan TV-m van, ugyan azzal a hibával
. Előre is köszönöm!
-
RedDevils86
csendes újonc
Mennyit érhetnek az alkatrészek, vagy mennyiért lehetne egyben elpasszolni? Tudna esetleg valaki valami hozzávetőleges árat mondani?
-
RedDevils86
csendes újonc
👍
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RedDevils86 #9220 üzenetére
Persze a jó alkatrészeket eladhatod belőle, azt azért ne dobd ki.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
RedDevils86 #9217 üzenetére
Kuka, gazdasági totálkár, olcsóbb egy új készülék.
-
Headbang
aktív tag
sziasztok
Van egy Sharp LC-40CFE4042E LED LCD tv-m.
Ez már sajnos nem nagy SHARP égisze alatt készült masina. Universal Media Corporation termék. (Blaupunkt tvket is ez gyártja.)
Egyébként összességében szeretem, szépek a színei. Egyedül a feketéi nem a legjobbak, illetve a képfrissítés kissé karcsú csak 60Hz.
Ami a problémám, hogy világos árnyalatoknál sokszor zöld pixelek jelennek meg. Egyre gyakoribb ez a jelenség. (Független a bemeneti jel típusától, tehát kábel, hdmi stb. tartalmaknál is jelentkezik.) Szerintetek a panel döglődik, vagy valamiféle interferencia okozza ezt? -
MSI.Navi
tag
Sziasztok LG 32 LCD tévé vízszintesen csikózódik és olyankor a hang is elmegy nem mai darab, lehet hogy tápegység hiba?
-
koko7923
csendes tag
Esetleg van itt valaki aki Pesmegyében kitudná nekem cserélni természetesen nem kérem ingyen.
-
koko7923
csendes tag
Sziasztok.
Van egy lg 32LE2R tipusú lcd tvm a problémám a kővetkező. Kb. egy hete nappal nem kapcsol be csak villog a led halványkéken és kattog a tv mintha bekapcsolna . Van hogy egy villanás és egy kattanás után vissza áll készenlétbe van hogy nyolcat kilencet is villog ill. kattan. Na azért írtam hogy nappal mert ha eljön az este kilenc tiz óra akkor viszont müködik rendesen ki-be kapcsolgathatom semmi baj.Már végigtúrtam a beállításokat hátha a gyerkőc elnyomkodott valamit gyerekzárat tett rá vagy a fene tudja de semmi. Viszont ezt nem értem nappal rossz este jó. -
FrankieBig
újonc
Üdv mindenkinek!
A leirtakban szereplő Samsung plazma tv - m van és nekem is hasonló jelenség keletkezett!!
PS50C430A1W
Kikapcsoltam a tv-t majd vissza akartam kapcsolni, de csak villog a piros led!!
Előtte hibátlan volt a készülék!!Mit lehet vele tenni??
A választ előre is köszönöm!
-
jones965
Modder
Epson EH-TW 3200 projektor bekapcsolást követően 5-10 sec múlva lekapcsolja a lámpát és a Temp led világít, ventilátorok forognak. Izzóban jelenleg ~200 h van.
A lámpa mögötti porcelán érzékelő felülete enyhén barna színű, vélhetően hogy korábban a lámpa hűtését biztosító ventilátor tönkre ment. Ez utóbbi cserélve lett.Ötlet, javaslat? köszi
-
axlrose32
őstag
válasz
kosaj177 #9202 üzenetére
Szia!
Ha 16000-ért megjavították/cserélték az alaplapot, akkor annak nagyon kell örülni, mert az aswo-nál közel 32000 Ft az új...
Ha külső tápegységet cseréltek, akkor sem annyira erős, mert közel 10 papírpénz az új..
A "bogarak" ellen, vegyél egy tartalék külső tápegységet és legközelebb még szerviz előtt ki tudod próbálni.
Amúgy megsúgom sok belőle az alaplap hibás, a proci fekszik ki egyik pillanatról a másikra. -
kosaj177
csendes tag
Sziasztok! LG 29LN450B típúsu tvm gondolt egyet és kikapcsolt, úgyhogy jelzőfény se világított, elvittem megcsináltatni azt mondták valami belső egység kiégett és ezért kértek 16ezer forintot. Az lenne a kérdésem ez mennyire reális?, mert közben elültették a bogarat a fülemben, hogy csak tápja volt, hibás, mert úgy külső tápról kapja az áramot.
-
drogeria
újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika