Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oil120
senior tag
-
Fucuky2
csendes tag
Sziasztok!
Hátha vakai tud segíteni, egy Samsung UE32F5300AW tv-vel az a problémám hogy össze-vissza érzékeli a távit, az ir hosszabbítóval se változik a helyzet, a távit viszi a másik tv-t...
Szervízbe egyből alapcserét (30) vagy "golyózást" (20) javasoltak...
Van más ötlet, hogy hogyan lehet javítani, vagy törődjek bel az allapcserének a 30 ezrébe?
üdv
G. -
Bekrepali
csendes tag
Üdv szakik!
Lenne egy kérdésem.
SP43T8HP típusú Samsung tv "boldog" tulajdonosa lettem. Annyi baja van a cuccnak, hogy elko,kondi csere után is csak hajszárítóval indul. A pirossal bekarikázott schottky diodát(ha jól tévedek)) melegítem kb 10 másodpercig, akkor indul.A"nyíllal" jelölt 680mf 400v kondi is okozhat ilyen hibát? Ugyanis azt nem cseréltem, de közel van a diodához, ezért lehet hogy kap egy kis hőt a melegítéskor.. A melegítést elszeparáltan csinálom, egy papirlapot hajtok a dióda koré, hogy csak az kapja. Amikor bedugom, akkor hatalmas szikra keletkezik a konnektorban. Ez normális? -
Korneelius
újonc
Sziasztok. Van egy régi LG plazma tv-m (8éves kb). Pár napja elkezdett feketén és szemcsésen villogni majd pár másodperc múlva abbamaradt és visszajött a kép, viszont ma megint ezt csinálja, hang van, forrást tudok váltani, de a kép továbbra is villog, érdemes lenne javítással próbálkozni? Köszi
-
Istv@n
aktív tag
Sziasztok!
Hát sajnos a dióda csere után megint extrém módon melegedni kezdett az új alkatrész is, úgyhogy gyorsan áramtalanítottam a tv-t, nem vártam meg míg ez is elfüstöl.
Valószínűleg veszek egy táp panelt, mert egy multiméterrel nem fogom megtalálni a hibát....Kérdés ezzel kapcsolatban, hogy az enyém BN44-00623B típusú, viszont ilyet nem igazán találtam, csak BN44-00623A vagy BN44-00623D jelűt.
Az egyik eladóval beszéltem, azt mondta, hogy ezek csereszabatosak, nyugodtan beszerelhetem. Kicsit tartok tőle, hogy nem. A hozzáértőknek mi a tapasztalata ezzel?Köszönöm a segítséget!
-
oil120
senior tag
válasz
TaylorPeti #8490 üzenetére
Akkor is az a leggazdaságosabb.
-
axlrose32
őstag
válasz
TaylorPeti #8484 üzenetére
Szia!
Ha garanciális, akkor nincs kérdés, be kell vinni a márkaszervizbe.
Ránézésre led háttér probléma..
Akkor van baj, ha outletes vásárlás volt.. -
bendeguz1981
csendes tag
Sziasztok tudom nem ide tartozik de keresek egy működő pixelhiba mentes kijelző ami egy LTY400HF05 és ez egy sony kdl40w5500-ba kellene.Ha valakinél lapul egy szóljon nekem.köszönöm
-
Istv@n
aktív tag
-
axlrose32
őstag
válasz
Impair1980 #8461 üzenetére
Szia!
Sajnos ez van...
Ebből az a tanulság, hogy tv okosítót kell venni 15-20eFt-ért és a megspórolt összegből inkább a "collok" számát lehet emelni..47-es okos helyett pl. 55-ös butatévé -
Ledfold
tag
Köszi az ötletet. Szerintem nem, mert mozgattam a csatlakozókat és nem változott.
Koax megy be a tévébe azon elvileg digitális a jel. Van valami kártya a TV-ben.
Scarton is próbáltam DVD-vel az szebb de valami ott sem klappol. A kép menüben nem láttam olyat hogy az RGB-t külön lehetne állítani. -
Ledfold
tag
Sziasztok! Van a családban egy 1,5-2 éves 82 cm-es LG TV. A pontos típusát elfelejtettem megnézni. Most nem is tudom. Van-e ötletetek hogy mitől lehet az hogy a fehér az nem fehér hanem kékes lilás, emiatt természetellenesek a színek. A menüjében kontraszt fényerő maxon van, nem látok semmit elállítva.
Ötletet előre is köszi. -
martica71
újonc
Sziasztok!
éves Sencor típusú tévénk, bekapcsol, de kép nincs,hang van. Néha bejön bekapcsolás uán a kép, de egy idő után elmegy. a képernyő kékesen világít.
Ötlet? -
_Roy_
tag
Sziasztok! Lg la620s tv-nek lett olyan baja h bedugtam a hdmi-n a laptopot és nem érzékel csak ki/bekapcsra. A szerviz alaplap cserét javasol. Mivel próbálták resetelni távirányítóval de nem lett jobb. Ha hdmi -n set top box vagy laptop rá van kötve egy darabig megy de kikapcsol magától. A reset amúgy sikerült olyan szempontból h a jack kimenetre kötve nincs hang eddig így használtuk. Volt tapasztalatotok ilyen hibával?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
redline850 #8469 üzenetére
Szerintem a gond az, hogy még egy kicseszett Tv típust sem írtál...
-
Salvya
újonc
Sziasztok!
Samsung LED TV-m van, 3 éves. Néhány hete bekapcsoláskor nem mindig jelenik meg a samsung felirat, hanem mindjárt az adás jön, de csak a hang jó. Kép helyett csak színes függőleges sávok, ill. néhány szürke vízszintes csík jelenik meg. Ha ki-, majd újra bekapcsolgatom, előbb-utóbb normálisan elindul, de egyre rosszabb. Mi baja lehet, javítható?
Előre is köszönöm a választ. -
Starz561
tag
Igen, azt mondták hogy 6 hónap garit kaptam. Remélem is hogy nem lesz extra költség. Holnap viszem is, csak sajnos eléggé macerás szállítgatnom, nincs meg a doboza, kocsiba allig férbe stb.. Nagyon feldühített hogy egy 2 éves viszonylag keveset futott tv-el ennyi sz*pás van.
Köszi a választ.
-
-
Starz561
tag
Üdv, adott egy Samsung ue40h6400-as smart LCD LED tv. Kb 2 hete volt alaplap cserélve benne márka szervízben. (Nem volt már garanciás, szóval jó pénzért.) Viszont két napja egyszerűen alligha vagy nem is reagál semmire. Többszöri 10 perces áramtalanítás után sem. (Se a gombjaira sem pedig a távirányítókra.) Szerintetek mi lehet a gondja, vagy vihetem is vissza ezt a darab szemetet a márkaszervízbe ?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
oil120
senior tag
válasz
Impair1980 #8461 üzenetére
Szia,
Ez egy ilyen világ, csak ideig van youtube kliens támogatás, más készülékekre is.
Külső, pl valamilyen Androidos eszközzel tudod már csak megoldani.Üdv,
oil -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
47LM620S tévén van arra valami mód, hogy youtube videókat nézzek?
Böngészőn belüli youtube sem működik! A youtube app meg már régóta nem megy!Ez azért nagyon-nagy k****ás, hogy egy annó 300eFt-os tévé most már csak TV-nézésre alkalmas!
Előre is köszönöm a segítséget!
Impair
-
péter60
újonc
Üdvözlet mindenkinek, no és Boldog Új Évet!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni,mégpedig van egy GRAN PRIX LT239 HD tv-készülékem ami olyat produkál,hogy bekapcsolás után 1-2 másodperc után vissza áll készenléti módba. Újabb bekapcsolás ugyan az.
Kérem segítsen valaki hozzáértő,hogy mi lehet a gond és hogy érdemes -e javíttatni.
Előre is köszönöm! -
Jenö
újonc
Sziasztok!Philips 40PFL 3008H-12 Tipusu Lcd tv 2014 kiadás. Nincs kép csak hang ,Érdemes foglakozni vele?
-
CMST2015
tag
Üdv
Navon N40TX279FHDLED 17MB82S main van benne és vestel valami tápja
7et villan a power led .
Hiba kódba ötlet valami mert nem találtam neten semmit -
zsbhu
újonc
Szia, kérlek segíts. Bekapcsolás után csak körülbelül. 5 perc után használható a tv. Mellékelem sorban a képeket, amiket produkál, és az adatlapot. Köszi
-
zoli0078
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Daewoo DLP37-es típusú LCD TV., a készülék valami furcsa jelenséget produkál. Amikor csatlakoztatom a hálózathoz a készüléket be tudom kapcsolni, felkapcsolódik a háttérvilágítás de semmit nem tudok csinálni még ki sem lehet kapcsolni. Amennyiben kihúzom a konnektorból és ezt követően azonnal csatlakoztatom a hálózathoz a készülék szépen bekapcsol és mindene működik ahogy kell (ami furcsaság van, hogy a hangszórók elég hangos alap hanggal mennek). Ez a helyzet addig áll fent amíg újra ki nem húzom a 230V-ból és hagyom egy kicsit pihenni. Kis pihentetés után ha úja megkapja a hálózati feszt és elindul minden kezdődik szépen előröl..
Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest