Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
korábbi munkahelyemen (8-17) napi 3 volt a minimum (nescafe 3-1 classic + nescafe instant por 2 kanállal hozzá), de volt olyan nap, hogy munkaidőben elfogyott 5-6 adag is (ebben néha volt 1,5dl-es kiszerelésben szimpla fekete kávé is).
munkaidő után még néha lecsúszot 1-2 levezetésként...
Aztán jött egy kis munkaszünet
és minimálisra csökkentettem a kv adagot (igaz rászoktam az energiaitalra). Most, hogy újra dolgozok, egyre többet kávézok. Igaz reggel még nagyritkán kell, de dél körül már erősen érzem hiányát.
Ha az ember egyszer rááll, hogy KV-val kell/fekszik, akkor az később is úgy lesz...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és minimálisra csökkentettem a kv adagot (igaz rászoktam az energiaitalra). Most, hogy újra dolgozok, egyre többet kávézok. Igaz reggel még nagyritkán kell, de dél körül már erősen érzem hiányát.