-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
korábbi munkahelyemen (8-17) napi 3 volt a minimum (nescafe 3-1 classic + nescafe instant por 2 kanállal hozzá), de volt olyan nap, hogy munkaidőben elfogyott 5-6 adag is (ebben néha volt 1,5dl-es kiszerelésben szimpla fekete kávé is).
munkaidő után még néha lecsúszot 1-2 levezetésként...
Aztán jött egy kis munkaszünet
és minimálisra csökkentettem a kv adagot (igaz rászoktam az energiaitalra). Most, hogy újra dolgozok, egyre többet kávézok. Igaz reggel még nagyritkán kell, de dél körül már erősen érzem hiányát.
Ha az ember egyszer rááll, hogy KV-val kell/fekszik, akkor az később is úgy lesz...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és minimálisra csökkentettem a kv adagot (igaz rászoktam az energiaitalra). Most, hogy újra dolgozok, egyre többet kávézok. Igaz reggel még nagyritkán kell, de dél körül már erősen érzem hiányát.