Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
betonfelhő
tag
a második kérdésedre tudok válaszolni.
az egyik megoldás, hogy vízszűrő kancsót veszel. Laica vagy Brita márkájút. Én Laica kancsót használok, kb. 7 ezer magyar petákba került 2 vízszűrővel (1 db vízszűrő ára 1000 - 1700, attól függ, hogy nagyon frankón szűrőset, vagy sima szűrőset akarsz), a szűrőt cserélni kell, típustól függ mikor (4-6 hetente, 100-150 liter leszűrése után, ezek az ajánlott értékek.)
TELJESEN nyilvánvaló a különbség a szűrt és a szűretlen csapvíz között! Ha kemény a vizetek, akkor még inkább az lesz. Én kotyogóban főzök (Bialetti Brikka) és teljesen máshogy fest a fém a használat után, az ízről nem is beszélve. Nagyon tudom ajánlani.Másik megoldás, hogy vízvezetékre szerelhető (komolyabb) szűrőt veszel ami már 100 ezer felett van, de az tartósabb és állandó megoldás is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest