- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS ROG Ally
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mylord4I
újonc
Igen, iható kávét készít, különösen praktikus munkahelyen. Pesten már láttam, ahol egy 16-os kapszulás dobozt 1200 Ft-ért árulnak. Nekem a espresso intenzo (vagy mi a neve?) ízlik, persze otthonra azért mégsem venném meg. Melóhelyen viszont kb. 1 perc alatt és jó forró KV-t lehet vele főzni.
Ja... otthon nálam még mindig a klasszikus kotyogó, ami bevált és megszokott, ami ugye az okos baristák szerint nem is igazi espresszó
KV-t főz, de én ízre ezt szoktam meg. Nemrég vettem egy Aldis Martello kapszulás gépet is, ami szintén oké, főleg reggel, mert szintén gyors praktikus, rápakolja a cremát is a KV felszínére (ár/értékben szerintem ebben a "kapszulás csodamasina" kategóriában veri a mezőny többi, nevesebb márkáját, de ez privát vélemény), de e kapszulás gép mellett azért mindig ott áll teljes fegyverzetben, bármikor bevetésre készen
a szarvasi seherezádé!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KV-t főz, de én ízre ezt szoktam meg. Nemrég vettem egy Aldis Martello kapszulás gépet is, ami szintén oké, főleg reggel, mert szintén gyors praktikus, rápakolja a cremát is a KV felszínére (ár/értékben szerintem ebben a "kapszulás csodamasina" kategóriában veri a mezőny többi, nevesebb márkáját, de ez privát vélemény), de e kapszulás gép mellett azért mindig ott áll teljes fegyverzetben, bármikor bevetésre készen
a szarvasi seherezádé!