- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen TV-t vegyek?
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
dugesz77
üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Őrlő hiányában nem tudok sokat finomítani a dolgon, éppen ezért ha ki tudnám venni a nyomásfokozót, jót azzal per pill nem is tennék, más kérdés, hogy nekem dupla falú szűrőm van, így nem is tudom.
Ezért is akartam venni egy jobb tartót, amihez tudok venni normális szűrőt is, mert azt hittem, hogy mostanra lesz már egy durr késes daráló, de ez most egy ideig csúszni látszik.
Ehhez a géphez 3 füles tartó van, viszont majdnem mindenhol, csak 2 fülessel találkoztam.Az viszont szomorú lenne, hogy ha az égetés következtében lenne az a kis keserűség. "Főzés" előtt meg szoktam nyitni a gőzcsapot, mármint csak kiengedek egy kis gőzt/vizet, ez mintha javítana valamit. Meg persze gyakran találkozom itt is és másutt is a hűtőcsapolás fogalmával, de erre még nincs igazán rálátásom és mivel egy beszámolót sem találtam másoktól erről a gépről, az sem biztos, hogy egyáltalán jót tennék vele.
WiZARD:
Nos igen, elsőre nem tűnik kevésnek, de ha úgy nézed, hogy 2 emberre napi 3 dupla, és még nem tudom, hogy hány gramm, de ebben szinte biztos vagyok, hogy több, mint 14g, akkor már más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- BMW topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- PlayStation 5
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest