Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ptolgyes #109734 üzenetére
Szinte teljesen ugyan úgy ahogy az előttem szólók leírták. Azzal viszont nem értek egyet hogy a felmelegített alkatrészt el kellene törölgetni. Mivel teljesen forró a kosár, ezért ahogy kiveszem, kb 3 mp alatt teljesen elpárolog róla minden. Száraz lesz és forró. Kis mérleget teszek alá és nézem az arányt.
A maradék víz nálam is egy bögrébe csorog, így a pogi jó száraz lesz, ki lehet ütni.
Mivel csak világos pörkölést iszom, lobogó vízzel öntöm fel. Én még nem tudtam vele kávét megégetni, sosem volt keserű. Sötét pörkölésnél biztos más lenne a dolog....
CasMo espresso pörkölései mintha kicsit sötétebbek lennének, ilyenkor nem annyira melegítem elő, előbb kiveszem. De újabban inkább filter pörkölést használok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- DJI FPV drón akkumulátorok - hibátlan állapotban, kevés töltéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest