- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Apróbb feladat, sajnos nem adja, rookie szint.
[l,r] double tartományon lépkednék 0,1-vel, és ezt szeretnem feltölteni egy tömbbe.
double[] xo;
for(int i = 0; i < ((r - l) / 0.1 + 1); i++)
xo[i]= l+0.1*i;Thx!
[ Módosította: Karma ]
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield #8798 üzenetére
ok, közben megtaláltam:
"Declare an extra variable before using printf:
String format = "%" + fieldSize + "d";
System.out.printf(format, yourVariables);
" -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Van ez a formázott kiírásom:
System.out.printf("%2d|%-30s|%-30s|%-10s|\n",each.getId(),each.getNev(),each.getEmail(),each.getSzulDatum());
Ezeket a számokat (2,30,30,10) egy config.ini fájlból olvasom be, odáig már eljutottam, hogy int-ként eltároltam őket.
Hogy tudnám behelyettesíteni ezeket a kiíratásba?köszi
-
skoda12
aktív tag
válasz
smallmer #8796 üzenetére
Valószínűleg a kliens befejezi a futást, mire a szerver olvasná, hogy mit küldött. Tehát a szerveroldalon valami ilyesmi történhet az első futáskor
Socket s = server.accept();
// kliens csatlakozott, küldött valamit, leállt, ezért a socket lezárult
// ...
Scanner sc = new Scanner(s.getInputStream());
name = sc.nextLine();
// lezárt socketről olvasnál valamitMásodik futás azért lehet sikeres, mert a jvm addigra már "bemelegedett" (osztályok betöltődtek, cuccok a code cacheben, stb), így gyorsabb és azelőtt ér el az olvasásig, hogy a kliens lezárná a socketet.
De ezt csak így ránézésre mondom. Ki kellene íratnod a stacktracet (e.printStackTrace()) és akkor látni lehetne, hogy mi a pontos problémája. -
smallmer
őstag
Sziasztok,
sajnos elakadtam egy feladatnál. Server-Client kommunikációban van valami hiba.
Server.java:
package nagybead;
import java.net.*;
import java.util.*;
import java.io.*;
public class Server {
public static final int PORT = 12345;
private static final int timeout = 30000;
private static List<String> names = new ArrayList<>();
private static List<Socket> sockets = new ArrayList<>();
public static void main(String[] args) throws IOException {
String filename1 = args[0];
String filename2 = args[1];
ServerSocket server = new ServerSocket(PORT);
while(true){
System.out.println("\nWaiting for player...");
Socket s = server.accept();
String name;
try {
Scanner sc = new Scanner(s.getInputStream());
name = sc.nextLine();
System.out.println("Joined to the server: " + name);
names.add(name);
sockets.add(s);
} catch (Exception e) {
System.out.println("Exception while communicating with a client.");
continue;
}
}
}
}Client.java:
package nagybead;
import java.net.*;
import java.io.*;
import java.util.Scanner;
public class Client{
public static void main(String[] args) throws IOException,InterruptedException {
String name = args[0];
Socket s = new Socket("localhost", Server.PORT);
PrintWriter pw = new PrintWriter(s.getOutputStream(), true);
pw.println(name);
}}lefuttatom a servert, utána a kliens-t elsőre ezt kapom:
Waiting for player...
Exception while communicating with a client.tehát a try-catch-ben a catch ágra kerül.
Viszont ha mégegyszer indítok egy klinenst akkorWaiting for player...
Joined to the server: macskamár csatlakozik a serverhez. Látjátok benne a hibát? sehol nem találom. Köszönöm
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Boryszka #8791 üzenetére
Szia.
Nem tudom hogy pontosan mi a koncepciód. Én úgy kezelném a dolgot, hogy egy objektumot ad, és ennek az objektumnak az osztályában lehetne meghatározó milyen tulajdonságok fontosak. Pl: hány hengeres, hány lóerős stb. és milyen kép tartozik hozzá. Az szerintem nem jó módszer, hogy a kép neve alapján akarod eldönteni hány hengeres. -
Boryszka
tag
Üdv!
Szeretnék kérni tőletek egy kis segítséget! Egy autós kártyajátékot készítettem, de a képhez nem tudom hozzárendelni a megfelelő értéket. Például amikor kidob egy 3 hengeres autót, akkor a pontjaimhoz adjon hármat. Ezt hogyan lehetne megcsinálni? Gondoltam, h elnevezem a 3 hengeres autót mondjuk 3h1.png-re és abból tudja kiszedni h mennyit kell hozzáadni. A gondolat lehet h jó, de megvalósítani nem tudom!
-
MPeter87
őstag
Udemy black friday, hátha valakinek érdekes.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Chesterfield #8788 üzenetére
Persze, hogy megváltozik, hiszen ugyanarról az objektum példányról van szó. Olvasgasd át az OOP alapjait!
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield #8787 üzenetére
Közben megoldottam úgy, hogy a konstruktorban lemásoltam a halmazt, és a másolat lett a példányváltozó.
Ez lenne a legkézenfekvőbb megoldás? -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Konstruktornak adnék át Set-et, létre is jön az objektum, de ha ezután módosítom a Set-et, akkor az objektumban is megváltozik.
Lehetséges több objektumot is létrehozni ugyazzal a Set-tel(amit közben módisítgatok) úgy, hogy a már létrehozott objektum ne változzon?köszi
-
F1rstK1nq
aktív tag
Érdekes amit írsz, bizonyos szinten érhető is, de szerintem ez abszolút szubjektív. (még ha te nem is annak érzed)
SLF4J oldaláról: "We used to recommend that loggers members be declared as instance variables instead of static. After further analysis, we no longer recommend one approach over the other."
Ott van egy jó kis táblázat a pro/kontra érvekre, de ő sem akar kimondott állást foglalni, hogy osztály vagy példány változó legyen a logger.
Régebben erről már olvastam egy kisebb vélemény ütközést stackoverflow-n is.
Akkor engem meggyőzött a példányváltozós logger használat és úgy kötöttem ki végül itt, hogy kényelmes nekem a logger példány inject-álás prototype-ként. -
floatr
veterán
válasz
F1rstK1nq #8783 üzenetére
Úgy gondolom, hogy akkor van értelme konténerbe tenni dolgokat, ha ahhoz valamilyen formában kötődne a beaned, vagy az életciklusa. Egy logger szvsz max az osztályhoz kellene hogy kötődjön még csak nem is példányhoz, függetlenül attól, hogy a konténerben singleton. Emiatt én csak private static final loggert használok csak. Lehet ezt nem szeretni, de logikailag számomra tisztább a dolog, és bár marginálisnak tűnhet a dolog, de ennyivel is kevesebb ballaszt van a konténerben és a konfigban.
-
F1rstK1nq
aktív tag
Nem tudom kinek mennyire új dolog ez, de leírom, mivel doksiban nem nagyon tűnt fel.
Spring 4.3-mal bejött az InjectionPoint class. CDI-ben már régebb óta van ilyen. Nekem ez abból az szempontból volt érdekes, hogy ennek a segítségével használtam CDI környezetben eddig a Loggereket. (inject-áltam, nekem ez így kényelmesebb volt, mint a standard megoldás)Íme spring oldalon a megvalósítás:
@Bean
@Scope(ConfigurableBeanFactory.SCOPE_PROTOTYPE)
public Logger logger(InjectionPoint injectionPoint){
return LoggerFactory.getLogger(injectionPoint.getMember().getDeclaringClass());
}(SL4FJ a facade)
Ezt ugye csak be kell szúrni a megfelelő osztályokba és kész:
@Autowired
private Logger logger;Mit gondoltok? Tetszik/nem tetszik?
Jobban szeretitek a hagyományos megoldást?private final Logger logger = LoggerFactory.getLogger(getClass().getName());
-
sztanozs
veterán
Miért lenne plágium az, ha valakit megkérsz, hogy segítsen és a segítséget behivatkozod?De itt van két példa - ha megérted melyik mit csinál, az alapján simán össze tudsz hozni egy saját algoritmust.
Sőt a dolgozat kiérhet arra, hogy több neten talált algoritmust összehasonlítasz teljesímény alapján.
http://www.lalena.com/AI/Tsp/
http://www.codeproject.com/Articles/1403/Genetic-Algorithms-and-the-Traveling-Salesman-Prob
http://stackoverflow.com/questions/25905107/java-genetic-algorithm-traveling-salesman-issue
http://nifty.stanford.edu/2008/sooriamurthi-ga-tsp/Persze ha az kell, hogy valaki megcsinálja helyetted, akkor tényleg privátban...
-
KREE
csendes tag
Yo!
Genetikus algoritmusokhoz ért esetleg valaki? Szükségem lenne egy kis/nagy help-re.
Priviben pls, thx!! -
togvau
senior tag
válasz
Aethelstone #8776 üzenetére
nem, semmi sem indokolja. Adatcsomag, tetszőleges hosszúságú tartalommal. C#-ban és C++-ban is rendesen meg van csinálva, egyszerűen egy byte tömbbel tér vissza a függvény. Csak javaban nem.
-
togvau
senior tag
ez most komoly?
Java UDP-ben a nem lehet pont akkora byte tömböt kapni, mint amekkora maga az UDP adatcsomag? Mindenképpen egy inicializált DatagramPacket ojjektum kell hozzá?
Miért nem tud egyszerűen visszatérni a datagramsocket.receive() egy beérkezett adatcsomagtól függő méretű byte tömbbel? Csak utólag lehet vagdosni? Ez így valami eszméletlen gagyinak tűnik. -
törölt tag
Sziasztok!
Totál kezdő vagyok, egy kis helpre lenne szükségem.
Hogy tudom kiíratni két változom abszolút értekének az összeget?
Sajnos ez stringkent összefűzi
System.out.println("Tavolsag: " + Math.abs(a) + Math.abs(b));Köszi előre is!
-
Taoharcos
aktív tag
Néha fel-fel bukkan a kérdés, hogy Java tanulás, de honnan. Mindenek előtt le kell szögeznem én is még javában tanulom. Alapból mostanában az Agyhullám Java-t említem az alapokhoz. Viszont utána tovább kell lépni, mert az alap Java tudás még ló****. Most saját tapasztalatom alapján szeretnék két oldal ajánlani. Nagyon jók, angol kell hozzájuk, viszont az utóbbi hetekben sokat segítettek a Hibernate és Spring megértésében, az első egyszerű működő progik megírásában. De számos egyéb technológiáról van jó tutorial.
http://www.javatpoint.com/
https://www.tutorialspoint.com/ -
Szmeby
tag
válasz
Chesterfield #8767 üzenetére
Továbbá javaslom a datetime api "of" nevű factory metódusait, van belőlük egy rakás, pl.
LocalDateTime.of(localDate, localTime)
-
Chesterfield
őstag
válasz
Chesterfield #8766 üzenetére
Megvan:
LocalDateTime ldtHourMin= ld.atStartOfDay();
-
Chesterfield
őstag
válasz
Aethelstone #8765 üzenetére
Természetesen guglival próbálkoztam legelőször.
Azt elfelejtettem leírni, hogy nem jodaTime, hanem java 8 localDateTime-ra van szükségem. -
Aethelstone
addikt
válasz
Chesterfield #8764 üzenetére
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
LocalDate objektumból hogy tudnék LocalDateTime objektumot készíteni?
köszi
-
MrSealRD
veterán
válasz
Aethelstone #8761 üzenetére
Legalább 10 féle módot próbáltam, már nincs meg csak max egy fél... A lényeg, hogy ezzel a (commandButton) gombbal szeretnék linket nyitni. Ehhez nem kell a forrás. Hanem egy kipróbált módszer...
Ha nulláról kéne feldobnod az Xhtml-be, akkor hogy csinálnád? -
MrSealRD
veterán
válasz
Aethelstone #8759 üzenetére
Forráskódot nem tudok adni. A problémákat nem tudom már pontosan leírni. Változatosak voltak. Kattintásra nem történt semmi....kb minden esetben.
Igazából egy commandButton-os workaroundra van szükségem...Azt nem dobhatom el. -
Aethelstone
addikt
válasz
Aethelstone #8758 üzenetére
Egyébként commandLink lenne itt inkább a jó, mint a commandButton. Abból is a h:commandLink változat.
-
MrSealRD
veterán
válasz
Aethelstone #8756 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
MrSealRD
veterán
Primefaces-es problémám van. Remélem elfér itt. Adott egy CommandButton, aminek a lenyomására egy linket kell megnyitni ami egy pdf fájlra mutat. A CommandButton fix, a lényeg, hogy "mit pakolok bele".
Próbáltam már sima hagyományos linket, commandlinket, buttont, meg a jó ég tudja még, hogy mit, de mindegyiknek volt valami tikkje, és a google is nagyon bevitt az erdőbe.Tud valaki bevált működő módszert?
-
floatr
veterán
válasz
Aethelstone #8744 üzenetére
Ezek az értelmes kérdések
a korábban említett tesztszerű kérdéssor meg az a hely, ahol droidokat keresnek. Szerintem régen rossz, ha egy munkaadó mostanában lexikális tudásra épít, nem pedig rendszerszemléletre.
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
M_AND_Ms #8743 üzenetére
Voltam már pár multinál tesztet írni, és az ottani tapasztalataim alapján írtam ezt. Nemrég például egy prímtényezős felbontó programot kellett írni a teszten egyik feladatként. Ez sem túl életszagú, mégis ez volt a kérdés. Szerintem egy juniornál nem az a célja a tesztelésnek, hogy az eddigi szakmai ismereteit visszakérjék - erre tökéletes volt az egyetem -, sokkal inkább az a cél hogy kiderítsék képes-e logikus, szisztematikus gondolkodásra. Erre tökéletesen jó a láncolt listás kérdés.
-
Orionk
senior tag
válasz
Aethelstone #8739 üzenetére
Arra gondolsz, hogy túl könnyű lenne és nagyon nehéz lenne ez után a betanulási időszak?
Ez egyébként csak az 1. körös feladat lesz. Ez után lesz egy 2. kör, ahol komolyabb feladatokat kapok szerintem.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
ToMmY_hun #8741 üzenetére
Nem tudom milyen az a feladatsor, de ha az van benne, hogy készítsen ilyen-olyan láncolt listát, akkor az hülyeség.
Én még egyik üzleti partnerünktől se kaptam ilyen igényt az elmúlt húsz évben.
Szóval, valami egyszerű, de életszagú dolog kell, esetleg egy már előfordult üzleti igény fejlesztői specifikációja. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Chesterfield #8740 üzenetére
Pl alma_szilva esetén, melyikbe tegye a szeparátort a két elem közül?
Tehát a split függvény értelemszerűen nem teszi el magát a szeparátort egyikbe sem. Ha neked más működés kell, akkor az nem a split. Meg kell írnod magadnak. -
ToMmY_hun
senior tag
válasz
Aethelstone #8739 üzenetére
Én ezzel nem értek egyet. Sok helyen ugyanaz a feladatsor van senior és junior mérnököknek, a különbség pedig annyi, hogy senior több feladatot tud jól megoldani. Szerinted mit kellene kérdezni egy juniortól, ha nem ilyesmiket?
-
Chesterfield
őstag
válasz
Aethelstone #8734 üzenetére
Köszi, közben megoldottam a feladatomat másként.
De ha jól értem, olyan (egyszerű) megoldás nem létezik, ami magát a szeparátort is beteszi a tömb elemei közé. -
ToMmY_hun
senior tag
Szerintem számíthatsz arra, hogy készíteni kell egyszeresen, vagy duplán láncolt listát. Esetleg megkérhetnek, hogy hasonlítsd össze a kettőt beillesztés, törlés, stb szempontjából. Megkérdezhetik azt is, hogy a java.util.LinkedList melyik megvalósítást alkalmazza, annak milyen metódusai vannak. Felmerülhet, hogy melyiket lehet/érdemes stack-ként, és melyiket lehet queue-ként használni. Így hirtelen (szintén juniorként) ezek jutottak eszembe.
-
Aethelstone
addikt
válasz
Chesterfield #8731 üzenetére
Olyan szeparátort válassz, amit nem akarsz, hogy belekerüljön. Ha pontosan értettem a kérdésed.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Java kezdő/junior fejlesztői interjúra megyek.
Tudnátok-e segíteni, hogy ha láncolt listás feladatokat kapok, akkor mire számíthatok? Milyen feladatok jöhetnek elő, ha például különböző láncolt listák létrehozása a feladat?köszönöm.
üdv., -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok egy Stringet úgy splitelni, hogy a spacek, kötőjelek, és minden egyéb karakter is bekerüljön egy-egy tömb elembe?
köszi
-
válasz
fordfairlane #8727 üzenetére
Ja igen... az f...
De így se az az eredmény jön ki mint amit a könyv ír. A program ezt adja vissza, ha a double-t lecserélem float-ra:
4.000005022E7 vs 4.0000052E7
40'000'050.22 vs 40'000'052A könyv szerint csak 0.03 a difi, vagyis 40'000'050.25-nek kellene kijönni.
-
válasz
Ablakos #8725 üzenetére
Passz. A részletekre nem kérdeztem rá, csak arra, hogy lesz-e új kiadása, ahogy az eredetinek is van már 6-os.
Miért jó ha double és float típusokat normál alakban tárolják?
Csak az bennük a "poén", hogy pár biten hatalmas számokat tudnak tárolni?+ próbálgatom a "Milliomos" programot, de nem engedi keverni a float, és double értékeket. Pl.Nem engedi futtatni, ha a double-t lecserélem float-ra.
class Milliomos {
public static void main(String args[]) {
double összegASzámlán;
összegASzámlán = 50.22;
összegASzámlán = összegASzámlán + 40000000;
System.out.print("A számládon ");
System.out.print(összegASzámlán);
System.out.print(" Ft van. ");
}
} -
Bár kicsit odébb van, de jó hír: A Panem Kiadó tervezi a Java könyv 7. kiadását - ami kb. egyszerre fog megjelenni az eredetivel - előre láthatólag 2017 január-február táján.
-
-
disy68
aktív tag
válasz
Froclee #8719 üzenetére
Enterprisify megvan?
-
floatr
veterán
válasz
Froclee #8719 üzenetére
Nekem ez a fajta hello world jobban tetszik Predictions for Java 20 -
Froclee
őstag
TiBeN commented on Jul 21
Where is the instance of AbstractApplicationContextProviderRepositoryManagerAdapter ? -
Chesterfield
őstag
válasz
szervizeszso #8716 üzenetére
nem igazán, nagyon kezdő vagyok
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
Chesterfield #8714 üzenetére
Az én problémámon esetleg nemtudsz segíteni?
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
Chesterfield #8714 üzenetére
Nincs mit.
-
Chesterfield
őstag
válasz
szervizeszso #8713 üzenetére
köszi
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
Chesterfield #8712 üzenetére
AltGr+W
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
"|| - logikai VAGY"
|-ezt a jelet hol lehet megtalálni a billentyűzeten?
Vagy hogy állítjuk elő?köszi
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
szervizeszso #8710 üzenetére
De ha csak abban tudnátok segíteni, hogy hogyan lehet szétválogatni a házaspárokat az már elég lenne.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szervizeszso #8708 üzenetére
simán procedurális logikával (loopok és if/else elágazások).
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
szervizeszso #8701 üzenetére
melyik része nem megy?
alapvetően én felosztanám a feladatot kisebb egységekre.
kell a szokásos GUI rész, ezt lehet generáltatni. ha nem akarod nagyon túlbonyolítani a struktúrális designt, akkor a GUI és controller class összevonható (én ezt csinálnám, ronda lesz és a cohesion része nem a legszebb, de scope szempontból egyszerűbb). Ezt a classt nevezzük Controllernek.
ha nem kell threaded Person, akkor a controller classba simán raksz egy simulation() funciót egy loopal, ami végighívja mindenkin a meccsnézést annyiszor, ahányan éppen vannak. én ezt úgy csinálnám, hogy fognék egy ArrayList<Married> marriedPairst, amiből a simulation() random kiválasztja a párokat egy temporáris (funkcion scope) tárolóba szintén Married typevel, aztán szépen végighívod a watchFootball() funkciót az összes elemen a temp tárolóban loopban, amit beraksz még egy loopba hogy elégszer nézzék a meccset.
A Marriedben le kell tárolnod egy Wife és egy Man típusú objectet. Ezeket a párokat célszerű még a Controller constructorjában létrehozni (a focicsapatokkal együtt). A Wife és a Mant lehetne inheritelni egy Personból, de mivel a Married eleve egy eléggé domain specifikus funkció amibe szvsz felesleges túlbonyolítás berakni egy generic containert, és mivel az nem kell, ahogy nézem más miatt sincs szükség ezzel a call/information struktúrával inheritre.
Aztán kellenek még a focicsapatok. Én lusta lennék és előre legenerálnám egy listába (Controller constructor, megint), az összes létező lehetséges meccset, majd ezt kalapként használva kihúznék egy elemet amit utána ki lehetne törölni a listából (ha csak egyszer játszhatnak). Meg ide még kell pár funkció.
Aztán kell még a GUIbe egy lista ami lehívja az összes Man és Wifet a Married párokból (lusta megoldás: simán a marriedPairs containerből a married.getWife().getAmikell() loopolva elvileg tökéletes lesz és akkor tényleg nem kell szórakoznod a Person inheritancevel ha ez nem kritikus, sőt a Serializable is max fileIO miatt kell majd), meg kell egy lista a lefutott meccsekkel és az eredményekkel, mondjuk ez meg lehet egy Match class eleme.
Ja félig angolul, de a kulcsszavakat ha nem érted úgy vissza tudod követni pl stackoverflowon vagy a ref manualban.
-
smallmer
őstag
válasz
MasterMark #8703 üzenetére
Az a baj tudod, hogy borzalmas a programozás oktatása. Úgy nem lehet tanítani hogy kivetíti a falra a netbeans-t és akkor 2 perc alatt ledarálja az egészet, olyan gyorsan gépel, hogy nem lehet követni és az óra többi részén ad önálló feladatot amit persze nem tudsz megcsinálni mert nem érted a napi tananyagot, ezzel elveszik az összes kedvedet a programozástól, mert hülyének érzed magad. Pont az én esetemben is. Ha valaki normálisan elmondaná az összefüggéseket, meg alap dolgokat ami nem tiszta akkor nem zavarnánk itt hanem másnak segítenénk
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
MasterMark #8703 üzenetére
Ha nem tudja valaki
-
MasterMark
titán
Midnenki itt csináltatja a beadandóját?
-
szervizeszso
csendes újonc
válasz
szervizeszso #8701 üzenetére
Ezen a linken elérhető a teljes program: http://www21.zippyshare.com/v/JnIe7pIE/file.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest