- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
MasterMark #8703 üzenetére
Az a baj tudod, hogy borzalmas a programozás oktatása. Úgy nem lehet tanítani hogy kivetíti a falra a netbeans-t és akkor 2 perc alatt ledarálja az egészet, olyan gyorsan gépel, hogy nem lehet követni és az óra többi részén ad önálló feladatot amit persze nem tudsz megcsinálni mert nem érted a napi tananyagot, ezzel elveszik az összes kedvedet a programozástól, mert hülyének érzed magad. Pont az én esetemben is. Ha valaki normálisan elmondaná az összefüggéseket, meg alap dolgokat ami nem tiszta akkor nem zavarnánk itt hanem másnak segítenénk
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest