Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Az a baj tudod, hogy borzalmas a programozás oktatása. Úgy nem lehet tanítani hogy kivetíti a falra a netbeans-t és akkor 2 perc alatt ledarálja az egészet, olyan gyorsan gépel, hogy nem lehet követni és az óra többi részén ad önálló feladatot amit persze nem tudsz megcsinálni mert nem érted a napi tananyagot, ezzel elveszik az összes kedvedet a programozástól, mert hülyének érzed magad. Pont az én esetemben is. Ha valaki normálisan elmondaná az összefüggéseket, meg alap dolgokat ami nem tiszta akkor nem zavarnánk itt hanem másnak segítenénk
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de sajnos az oktatás a béka feneke alatt van és minden hétvégén a fél világ édes anyját megemlegetem, mert hiába akarom megcsinálni ha nincs elég idő és tudás sem rá