Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topic
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- VR topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
Érdekes amit írsz, bizonyos szinten érhető is, de szerintem ez abszolút szubjektív. (még ha te nem is annak érzed)
SLF4J oldaláról: "We used to recommend that loggers members be declared as instance variables instead of static. After further analysis, we no longer recommend one approach over the other."
Ott van egy jó kis táblázat a pro/kontra érvekre, de ő sem akar kimondott állást foglalni, hogy osztály vagy példány változó legyen a logger.
Régebben erről már olvastam egy kisebb vélemény ütközést stackoverflow-n is.
Akkor engem meggyőzött a példányváltozós logger használat és úgy kötöttem ki végül itt, hogy kényelmes nekem a logger példány inject-álás prototype-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest