Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
A generálás még hagyján, azt lehet utánhúzni, de az az overhead, amit kliensszerver kommunikáció címén elkövet....
Egyébként meg tisztességes Java fejlesztő bottal ne nyúljon JS-hez direktben
Nekem ehhez teljesen jó a GWT. Nem pofázik bele többet az életembe, mint amennyit nagyon muszáj 
-
floatr
veterán
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Úgy gondolom, hogy akkor van értelme konténerbe tenni dolgokat, ha ahhoz valamilyen formában kötődne a beaned, vagy az életciklusa. Egy logger szvsz max az osztályhoz kellene hogy kötődjön még csak nem is példányhoz, függetlenül attól, hogy a konténerben singleton. Emiatt én csak private static final loggert használok csak. Lehet ezt nem szeretni, de logikailag számomra tisztább a dolog, és bár marginálisnak tűnhet a dolog, de ennyivel is kevesebb ballaszt van a konténerben és a konfigban.
-
Dave-11
tag
válasz
F1rstK1nq
üzenetére
Köszönöm a segítséget!

Most már működik amit szerettem volna, már csak egy kérdés: ha egy static metódusban akarnám ezt alkalmazni, akkor ugye a getClass() nem játszik csak így magába, ilyen esetben ezt érdemes használni: [aktuális_osztály_neve].class ? Mert én így csináltam és működött, csak az érdekel hogy más helyeken is ezzel találkozhatok-e majd?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- RAM topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mikrotik routerek
- Sorozatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként meg tisztességes Java fejlesztő bottal ne nyúljon JS-hez direktben