Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesporigo
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nektek köszönhetően sikerült túllendülnöm a problémán.
(#10653) Szmeby: az első karakter szortírozásnak az volt a célja, hogy ha bizonyos számokkal kezdődött a telefonszám, akkor a megfelelő osztályt kellett meghívnia, ahol kiszámolta az adott szolgáltató díjszabása szerinti összeget.
A System.exit()-et valóban nem szeretem használni, de if-else esetében hirtelen nem tudtam mást kitalálni, aztán inkább váltottam switchre, ahogy (#10654) axioma is javasolta.
Valóban nem tanultam még az exceptionről, de utánanéztem azóta.
A változók nevét azért írtam nagy kezdőbetűvel, mert a feladatban is így szerepelt, és a kiértékelő már ezért is pontlevonással büntet, ha nem minden ugyanúgy van, ahogy elvárják.
Végül pedig, a return phoneNumber-t tényleg elég volt egyszer kitennem, a legvégén, és sikerült működésre bírnom.(#10654) axioma: a konstruktorokkal igazad volt, elfeledkeztem róluk, utólag pótolva megoldódott a probléma.
Az öröklést már az elején beállítottam, azzal nem volt semmi gond, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet.(#10655) sztanozs: Igen, a feladat meghatározása és kiértékelése elég szigorú, sajnos minden értéket ugyanúgy kellett felvennem, ahogy a meghatározásban szerepelt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Napelem
- Micro Four Thirds
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest