Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Komoly, nagyméretű projekteket egyszer kialakítanak egy akkori technológiával, majd utána azt karbantartják és funkciószinten tovább fejlesztik ill hibát javítanak. De semmiképp nem állnak neki csak azért újraírni, mert bejött valami újabb technológia. Azonban sokszor van, hogy egyszer csak találnak büdzsét, elkölteni való pénzt é akkor kitalálják, írjuk újra "korszerűre" - az ilyennek legtöbbször az a vége, hogy egy funkcióban szegényebb, kezelhetőségben rosszabb, de csillivillibb és papíron korszerűbb terméket alakítanak ki, amit a felhasználók a pokolba kívánnak, mert a régivel semmi baj nem volt.
Személy szerint több példát láttam kórházi, egészségügyi rendszerek ilyetén való átalakításra. Volt egy karakteres, de gyorsan használható letisztult felület, amit átraktak egy grafikus guira. 10-szer akkora hardver 10-ed akkora felhasználói sebesség, rengeteg hibázási lehetőséggel. Mindez rengeteg pénzbe, időbe és energiába került, az a eredmény, az előrelépés pedig 0. De..., új technológiákat használtak. Hurrá!Szerintem ez az új és újabb technológia kergetés egy rossz gyakorlat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gitáros topic
- Lightyear - befektetési app
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest