Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovis
tag
-
AbsinthexD
csendes tag
és mégegy bocsi da lassan jönnek a kérdések
hogy tudok új fiókot betenni email-be mert betenni betudom de nemtudom hova mit kell írni:Svki segítsen pl freemailben please:S
-
AbsinthexD
csendes tag
iWOLbanmiket kell ideírni???
Name
Hostname
MAC
Port
Lan Broadcast
köszönöm szépen
-
edwin1325
csendes tag
A PCMobilizr-rel lehet irányítani a teljes gépet és az app store-ból ingyenesen elérhető.
-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD
üzenetére
1.1.4 alatt nincs lehetőség tudomásom szerint a gépet irányítani.
-
kovis
tag
válasz
AbsinthexD
üzenetére
1. A remote is felkelti a géped.
-
AbsinthexD
csendes tag
1.1.4es szoft van táccsomon...és megköszönném ha kicsit érthetőbben leírnátok hogy is kell megcsinálni ezeket az irányításokat

-
thingol
tag
válasz
AbsinthexD
üzenetére
1: iWOL nevű programot kell felrakni. eredetileg fizetős, de be lehet szerezni ingyen
2: VNC kliens touchra, van ingyenes is mocha vnc
3: az csak 1.1.4 alatt volt -
AbsinthexD
csendes tag
sziasztok...olvastam feljebb egy két dolgot és lennének kérdéseim

hogy lehet azt megcsinálni hogy táccsról indítsam el a gépet?
hogy lehet azt megcsinálni hogy a táccson lássam a monitort és irányítsam a gépet?
hogyan lehet táccson mappát csinálni?mert láttam vhol videón hogy a srácnak volt egy games mappája és azon belül voltak a játékok...
hát egyenlőre ennyi...köszönöm
-
thingol
tag
válasz
Dinnyebogár
üzenetére
fel kell őket rakni installerből. 2.0-ban alapból benne vannak.
ennek az útmutatónak az első három pontja után akármilyen firmware-ről jailbreak nélküli 1.1.4-re jutsz.
utána ennek leírásnak a segítségével tudsz 2.0.1.-re jailbreakelni.
-
Dinnyebogár
csendes tag
"Véletlenül" telepítettem az 1.1.5-öt, de problémáim vannak vele. Hogyan tudom vissza telepíteni az 1.1.4-et?
Más: mitől függ, hogy van-e weather, maps és társai?
-
Davey7
senior tag
Lehet ezt usb "mass storage" módban használni? Tehát,hogy úgy lássa a win. mint egy adathordozót!
Képeket és videókat is az itunes-al lehet majd rátenni?
-
Davey7
senior tag
válasz
dzsordzsi
üzenetére
Hogy kapok? Ott is van függetlenül mint olaszban? én úgy tudtam,hogy ott csak at&t-s előfizuval lehet venni.
Az jó,hogy kint olcsón és úgy megveszem,de a határnál több mint valószínű,hogy felnyitják az ilyen nagyobb értékű csomagokat...én pedig ezt nem szeretném.ladlac:Ahogy néztem még a hátulja is szinte karcmentes,de szerintem jövőhéten felmegyek pestre és megnézem személyesen és ha úgy van meg is veszem. És mivel még 3/4 év gari van rá ezért is hajlok e felé,mert azért az nem kevés és 45öt megér egy 8Gb-os,ami nekem pont elég....Te mennyiért vetted a 16gigásat?
-
edwin1325
csendes tag
iPwner-ésnél nem az a lényeg hogy u.a. az fw-t tallózuk be a winpwn-el mint ami a touch-on van?
-
ladlac
tag
Davey7: Jól értem, hogy az a probléma, hogy használt Touchot szeretnél, de nem igazán mered megrendelni?

Nos, én használtan vettem az enyémet, és nincs semmi baja. (kopp-kopp) Szerintem mindenki nagyon vigyáz a készülékre, max. a hátlap, ami gázosabb téma. Tehát nem hinném, hogy nagy butaság lenne használtan megvenni, főleg, ha még van is rá egy kis gari. Ha meg elromlik az iPod és nincs gari... az pech, de az simán előfordulhat egy zsír új készülékkel az egy év gari letelte után.
So-so van benne egy minimális kockázat, de nem hinném, hogy elvetendő ötlet lenne használtan beszerezni. Főleg úgy, hogy itt olvasom, hogy mennyi egy új 8 gigás... én sokkal olcsóbban vettem a 16 gigást. Bár néhanapján lehet belefutni egy olyanba, de akkor is...
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch
üzenetére
ha jailbreakelt 1.1.4-ről indultál, akkor nézz fel itouch.hu -ra és ott csináld végig még egyszer (frissült a leírás)
-
thingol
tag
válasz
Besi's Touch
üzenetére
A legegyszerűbb ha újrakezded. Biztos jó az a Custom firmware? Melyik útmutató alapján csinálod?
-
Besi's Touch
csendes tag
Sziasztok!kéne egy kis segítség a 2.0.1 jailbreakhez.
ott járok hogy winpwn-nel megcsináltam amit kellett aztán töröltem az itunes 1.7.5-öt utána felraktam az 1.7.7-et berakom dfu módba a touchot de mikor restorozni akarom a custom fw-vel akkor mindig kiír valami hibát. vagy 1600 vagy 1601-es hiba. köszi előre is a segítséget -
thingol
tag
helyedben megvenném 57-ért az újat, azzal gond nem lehet

-
thingol
tag
szerintem nem éri meg megvenni ennyiért használttan, ha 57 ezerért tudsz újat venni itt: http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=340657&PHPSESSID=803028ee72de702e1e0e1ebecdc1e81d
Más: végre elindult az iPod Touch blogunk, az iTouch.hu. Leírások, segítségek, App Store és Cydia programok minden mennyiségben. Gyertek nyugodtan, ha van valami kérdés, tegyétek fel nyugodtan, válaszolunk mindenre!

-
Davey7
senior tag
A legjobb az invisible shield lenne,de csak neten lehet kapni és pontos címet nemtudok...vmelyik iphone topikban láttam! Az az egész lejátszót védi és hajszálvékony garantáltan karcmentes cucc. 4500-5000 ft körüli áron lehet megkapni. guglizz rá!
Kérdés:Szerintetek használtan 45ért megéri megvenni egy ipod touch-ot? 3/4 év garanci van rá és itt vásárolta a srác. Előlap karcmentes a hátlapján egy pár apró karc van,de mivel nem nagyon használta így nagyon aprók. Ha személyesen veszem át mire figyeljek? Mit nézzek,meg,hogy biztos legyek benne,hogy jó a cucc?
-
thingol
tag
ha valakinek kéne, ipod touch 2.0.1 jailbreak windows-on: http://itouch.hu/2008/08/ipod-touch-201-jailbreak-windows-on/
-
ladlac
tag
válasz
thingol
üzenetére
Eddig WPA-PSK titkosítást használtam, nem volt gond. Most meg ez lenne? Csak mert leszedtem a titkosítást, úgy hogy semmilyen jelszó nem védi a wifi hálózatomat, és egyből felcsatlakozott. Visszatettem, megint semmi. Leszedtem, jó... Így hagyom egy darabig, amíg valaki nem ajánl vmi okosat.
Itt nem félek, hogy illetéktelen használja.1550: Tokot ajánlok mindképpen, megéri. Én egy kristálytokot vettem, full átlátszó műanyag az egész. A képernyőn kívűl mindent véd és alig vastagítja, pont kényelmesen használható.
-
ladlac
tag
Pwned.

Ezer köszönet, sikerült megcsinálni. Várom a custom 2.0.1-et, aztán...

Már csak egy bajom van: 1.1.2-vel ment a netezés, feltettem az 1.1.4-et, sehogy nem akart csatlakozni. Aztán hipp-hopp "megjavult", de most 2.0-nál megint nem akar csatlakozni wifivel. Ilyenkor mi a teendő? Másnak is volt már ilyen problémája?
-
ß3NC33
tag
válasz
thingol
üzenetére
Hali!
Bocsánat, hogy beleszólok, de nekem nem jó.
Eddig 2.0 firmware volt rajta. Most addig sikerült, hogy downgrade-eltem 1.4-re.
De ezután amikor elindítom a winpwn-t, ezt írja ki: "Your iphone is being pwned. Please wait for reboot." Aztán próbáltam volna felrakni a 2.0-t, de ott mar nem reagált semmire.
Mi lehet a gond? -
ladlac
tag
válasz
thingol
üzenetére
Köszi, végre találtam egy működő 2.0-s framework-öt. Mostmár hibátlanul megy a winpwn.
Bár most nincs időm csinálni, este nekiugrok a costum 2.0 telepítésének.Egyébként grat a bloghoz, jó ötlet, hasznos dolgokkal. Egy - biztos, ami biztos - kérdésem lenne. 4. pontnál, winpwn használatánál a Touch végig csatlakozik kábelen kersztül? Tehát amikor már a browse ipsw-re kattolok, akkor már hozzá van kötve az iPod a géphez? Logikusan gondolkodva igen, de most még inkább megkérdezek mindent.
Mellesleg megéri feltenni a 2.0.1-et? Mert gondolom, ha fel akarom tenni, akkor megint eltűnik minden az iPodról, akkor feleslegesen nem teszem tele zenékkel. Akkor inkább holnap (vagy amit leírás lesz) felteszem a 2.0 után a custom 2.0.1-et is, aztán jöhetnek rá a cuccok.
-
thingol
tag
nálam jó a linkelt winpwn 2.0.3
-
Gáben81
senior tag
Üdv.Elhagytam azt a kis műanyagot amibe szépen belelehet állítani az ipodot.Kérdem én honnét lehet egy olyat szerezni,nem egy nagy vmi,de nem találok sehol és kellene mindenképp.
-
ladlac
tag
válasz
thingol
üzenetére
Egész jó a leírás, de a megadott linkről leszedett winpwn nem akar működni. "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelő (0xc0000135)...."
Megnéztem a winpwn hivatalos oldalát, ahol már fent van a 2.0.0.4 Azt használhatom, vagy nekem mindeképpen a 2.0.0.3-ra van szükségem? Egyáltalán mi lehet a baja a 2.0.0.3-nak?
-
ladlac
tag
Az első akadályt sikeresen vettem, settingsben azt írja 1.1.4-em van.
Ezen viszont nem látok google mapstet, jegyzeteket, etc. Ezeknek nem kéne rajta lenni? Bár mindegy, mert mindjárt jön rá a costum 2.0.
Viszont ami most nem tiszta: ezt ugyanúgy teszem fel, mint az 1.1.4-et, csak 7.7-es iTunest használok, és a custom fw-t tallózom be neki? Vagy most kell nekem is ez a winpwn? Elolvastam 200 hszt meg leírást és sikresen összekeverednek a dolgok... 
-
Davey7
senior tag
Én tegnap felraktam az iTunes-t és ha létre akarok hozni egy hozzáférést akkor mindenképp meg kell adni fizetési módot. De nekem se visa,se mastercardom nincs,a harmadik lehetőséget pedig nem ismerem amit felajánl. Vásárolni nem szándékszom egyenlőre,csak az albumborítók miatt érdekelne,de így nem egyszerű.
Ha nincs accountom akkor is tudok majd az itouch-al szinkronizálni,zenét másolni? -
ladlac
tag
Kb. mennyi idő, mire a 7.5 felteszi az 1.1.4-es fw-t? Sosem csináltam, és érdekel mi történik ilyenkor.
És mikor kell pánikba esnem?
Mondjuk ha 10 perc, akkor ne kezdjek el pánikolni 3 perc után, hogy máris elrontottam vmit. Hogyan jövök rá, hogy kész van? iTunes figyelmezet? iPodhoz ilyenkor hozzá sem lehet érni?Perpill ennyi érdekel.

-
thingol
tag
Nem mindenkinek van wifi-je otthon, ezért kell egy olyan megoldás, mellyel könnyen elérjük a Touch-ot wifi nélkül is winscp-vel. Az OpenSSH-t fel kell rakni hozzá Cydia-ból, ahoz kell wifi, de annyit le tudunk tölteni akármelyik hotspotról.
1. Rakjad fel az OpenSSH-t a készülékre. iTunes remélhetőleg van a gépeden, ha nincs, rakd fel.
2. Töltsed le az iPhone tunnelt (link). Tömörítsd ki, indítsd el a START.bat-ot (megjelenik egy parancssor-féleség. Ne zárd be.)
3. Töltsed le a WinSCP-t (link), rakd fel, indítsd el. Utána katt a "New"-ra, majd töltsed ki az adatokat így: hostname: 127.0.0.1, User name: root, Password: alpine. File protocol-nál én SCP-t ajánlom, de SFTP is jó lehet.Kész is vagyunk, most már gond nélkül lehet felmásolni file-okat a Touch-ra.
- ezt a hamarosan induló blogunkról szedtem, az itouch.hu -ról. Hamarosan indulunk mindenféle királysággal, és segítséggel

-
Trasho
tag
válasz
thingol
üzenetére
Na most valaki help

Fent van az OpenSSH a kütyün, updatelve is van (kérte az updatet a cydaból
). Így valaki megtudja mondani hogy usb kábelen hogyan tudok belenyúlni a belsőtérbe (csak hogy ne kelljen wifit használni mert nem tudom konfigurálni...nem tudom miért, de nem megy.)? 
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Szeretném megtudakolni hogy az ipod touchra is csak az app soréből lehet progikat felrakni? Ugyan úgy levan korlátozva mint a sima Iphone?

-
Gáben81
senior tag
Nyugodjatok meg,ugyanolyan szünetmnetesen átvezeti mintha cd-t hallgatnátok,track szünet nélkül.

-
ß3NC33
tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdésért..
Ma jött meg az iPod, és 1.1-es firmware van rajta. Hogyan tudom updatelni?
Előre is köszi -
[Ace]
aktív tag
Üdv!
Az iPod Touch tulajdonosoktól kérdezem: crossfade-et tudja-e? Azaz például ha egy mixalbumról van szó, akkor tudja-e folyamatosan játszani és nem akad meg trackenként, vagy ez nem megy neki? A Samsungok tudnak ilyeneket, szóval nem egy nagy találmányról van szó.
-
ladlac
tag
Végre működik a wifim, tehát most már nyugodt szívvel állok neki telepíteni a 2.0-t. Egy kis probléma így elsőre: feltettem egy 7.5-ös iTunes, és ott azt írja, hogy update-elhetem 1.1.5-re a Touchot (jelenleg 1.1.2-m van). Nincs esetleg vmi korábbi iTunes, ami alapból 1.1.4-re akarja frissíteni? Vagy töltsek le egy eredeti 1.1.4-et restore-al pakoljam fel, aztán 7.7 fel, custom 2.0, etc...?
Ha esetleg vki ráér és segítene (persze olyan, aki már végigcsinálta ezeket), az megdobhatna püben az msn címével. Tuti nem nehéz ez, de biztos, ami biztos, mivel elsőnek csinálok ilyet, nem bánnám, ha lenne egy kis online helpem. Köszi
-
Gáben81
senior tag
640×480as felbontást simán elviszi 1.5Mps-ig.Sztem ez bőven elég.320×480ast ami a legjobb neki,mert ilyen a kijelzője is azt 2.5 Mps-ig az meg több,mint elég.Egy DVD-t kompletten a Handbreak nevű korrekt kis programmal,54perc alatt csinálja meg a gépem,igaz hogy dual core 3Ghz-es,de akkor is,de mondjuk egy P4-es 3Ghz-es is megcsinálja 2órán belül,csúcsminőségben,sőt ha m4v formátumba konvertálom,ami az apple saját veszteségmentes tömöritési formátuma,közvetlenül DVD-ről akkor ott nemigen van minőségromlás,ezt garantálhatom.Nincsenek kis kockás stb. a képen.És még chaptereket is tudok választani,az ipodon kis ikonokkal fűszerezve.Kell ennél több?
Ha pl tegyük fel van sok lejátszó ami viszi a dvix-et,ott is kell általában konvertálni,ott meg a felbontás miatt.Úgyhogy tökéletes választás sztem videóra egy ipod táccs ill. egy ájfon.De ez az én szubjektív véleményem. -
Tuya
tag
magyaran szolva akkkor Mp4 lejatszo kell,mert azt a formatumot tudja kezelni....a tolteses dolog...olyan mint egy mobilnal?Mert en melohelyen akarnek sumakban videozni,es ott tolteni tudnam rendesen 220rol....
Mp4rol kerdeznek....ha atkonvertalom akkor felteszem kevesebbet foglal...felteszem arrol szol,hogy kisebb felbontasa is lesz,mert feles a nagy arra a pici kepernyore es nem birna nagyfelbontast lejatszani...jol gondolom?
De akkor meg mindig ott tartunk,ahol kb 4-5 eve amikor symbianos telefonokkal konvertalasokkal meg nagy memoriakartyval lehetett filemeket nezni....
Na jo nekem semmi masra nem kell csak mp3-ra es akkor mp4-re egy cucc....nem kell net,mge semmi mas extra....ezek mennyiert vannak mit erdemes venni?Nekem kb 2 inch kepernyo mar eleg lenne...a feliratert kar,de igaz,hogy nehez lenne latni....ehhh kicsit ideg vagyok emiatt a megnemnyert aranyerem miatt

-
Romvr
őstag
Akkor válaszolok:
- mp4-ben tud szépen jászani, vagy MOV-ban de azok közül sem mindet komálja. iTunes-úgy is megmondja mit szeret, ha FTP-zed akkor meg kiderül. Konvertálni egy DivX-Xvid fílmet ma meg nem tart tovább 15-20 percnél egy 2 magos géppel. Én kb 6 óra alatt konvertáltam át a 3600+-os AMD-mmel a szellemekkel suttogó első évadját. Feliratot nem kezel, csak ha rá van égetve, de mivel nem egy 22"-os a kijelzője így még csak gondolni sem érdemes rá hogy te a hangya betűket ki fogod bogarászni (főleg konvertálás után, próbáltam, borzalom)
- Töltősek, technikai adatok az aku élettartamálról az Apple oldalán (Nekem film nézéssel kíbír vagy 8-10 órát. Múltkor végignéztem az Euréka első évadjának első 11 részét egy nap és 16%-os volt az aku mire befejeztem. Persze ugatott hogy jaj az aku 20% de nem érdekelt.)
- Monitor kivezetés nincs, mert hát gondolj bele mekkora egy DVI, vagy DSUB csatlakozó.Ajánlani tudok egy korsó Tuborgot, vagy Kozelt, hűtve, ilyen melegben
Komolyra fordítva: Ha szeretnél egy olyan számítógépet ami a zsebedben is elfér, tud filmet lejátszani, zenét, netezni, levelet olvasni, doksikat nézegetni, képeket böngészni (külön élmény), játszani akkor vegyél egyet nyugodtan. Azt már csak a zsebed átmérője dönti el hogy 8, vagy 16 gigásat választod. Amit ajánlani tudok hogy mindenféle képen úgy okoskodd hogy teljen még egy 220-as Alma töltőre, mert úgy az igazi "Szebszámítógép". Okos kütyü, és csak ajánlani tudom. Bár én le fogom majd cserélni egy iPhone-ra jövőre, mert nekem kellene bele az a kamera is (Vagy ha kihoznak egy kamerás pod-ot emberi áron akkor arra, de ezt nem hiszem). -
Tuya
tag
Lenne egy kerdesem,majd el is kezdek kutakodni es olvasni is a forumban....szoval nekem egy olyan Ipod kellene ami mondjuk 2 giganyi filmet le tud jatszani,nem tudom,hogy millen lejatszok vannak rajtuk,de tudja kezelni a mai divatos filmformatumokat es a feliratokat,ne legyen tul nagy.....mas kerdes ezek elemmmel mukodnek,vagy toltosek?Van olyan amin van vga kimenet es monitorra tudom kotni?Bar ezt ketlem,mert a meretbol adodoan eleve nem,meg szerintem nem is birna a monitor nagy felbontasat.....szoval mit ajanlanatok?

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mondjuk ha 10 perc, akkor ne kezdjek el pánikolni 3 perc után, hogy máris elrontottam vmit. Hogyan jövök rá, hogy kész van? iTunes figyelmezet? iPodhoz ilyenkor hozzá sem lehet érni?