Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
-
mortalus
csendes tag
-
válasz NyxNyxNyx #2528 üzenetére
Attól függ, milyen alkalmazásokra gondolsz: Cydiásokra vagy App Store-osokra. Az utóbbiakat az iTunes visszarakja, az előbbiről nem tudok nyilatkozni, mert 2G-s Touchom van.
Nem emlékszem, mik is a 2.2 újításai, de nekem semmi bajom nincsen vele.“All nothings are not equal.”
-
rolixyz
tag
válasz NyxNyxNyx #2826 üzenetére
Nem igazán írnak konkrét dolgokat már egy ideje, egyébként azokat a hszeket érdemes nézni amiket MuscleNerd ír, vagy amikre ő válaszol a többi az csak hülyeség többnyire.. Azon dolgoznak elvileg, hogy mindig be tudjon bootolni a touch, mert jelenleg megy a jailbreak, de minden inditáshoz szgép kell és le kell futtatni a redsn0w-ot. Szóval kikapcsolni nem érdemes szgép nélkül csak sleep módba tenni. Monjuk én ezt a változatot is elviselném de ez már egy másik dolog..
-
rolixyz
tag
válasz NyxNyxNyx #2940 üzenetére
Értem, akkor megnyugodtam, nem romlik az akksim
fs-zsoci: Ezzel Jailbreakeld, ez egy viszonylag egyszerű módszer, van hozzá videó is, nekem ezzel elsőre sikerült. http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=138081
Ja, és lehet hogy sikerült azzal a módszerrel feltörni annak a valakinek az ipodját, de az sztem biztos nem 2. generációs volt mert arra csak ez a redsnow van, még ez sem végleges, mert minden teljes kikapcsolás után gépre kell kötni és 1-2 parancsot lefuttatni, hogy beinduljon.
[ Szerkesztve ]
-
Shiwer
csendes tag
-
válasz NyxNyxNyx #3279 üzenetére
Elindítod a Cydiát - Manage - Packages - <<csomag>> - Modify jobb fenn - Remove.
Sajnos a Pocket Touch nálam nem csinál semmit, fekete a kép, ahol a screenshotok mást mutatnak... Kár, pedig aranyos - elvileg ez tudna olyat is, amit nemrég kerestél: rázásra random számra ugrik meg ilyenek. Kár érte
Ha esetleg valakinek sikerült már életre keltenie, mondjon valamit (Lehet hogy az SBSettings-szel akad össze?)
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
gelencser26
tag
válasz NyxNyxNyx #3824 üzenetére
Szia!
Igen erre is érvényes a világgarancia tudtommal!
Viszont ezeket a hibákat, nem tudom mennyire kezelik garanciális feltételek között!
Egy próbát megér, bár a karcolás javítása szvsz esélytelen.
Ráfogják, hogy használatból eredő sérülés, ami többnyire mástól nem is igazán tud keletkezni... -
skylinelaca
senior tag
válasz NyxNyxNyx #3908 üzenetére
nekem volt egy Philips fülesem... in-ear. 10k ért vettem az electroba gondoltam ennyiért minőség és hangerő jár. de kb 2-3 hónap után elkezdett recsegni, aztán a jobb oldali a néma üzemmódot választotta... és a hangerő is híja volt, kicsit ideges is voltam mert a blokkot kimosta anyám ...
Üdv: Laca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest