Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thingol
tag
szia.
elvileg elindítod a mail alkalmazást, rámész, hogy google, megadod a neved, mail címed, jelszavad, és kész is vagy. bár nekem ufgy tunik, hogy 1.1.4-en vagy, szóval kérdéses, hogy van-e olyan alkalmazásod, hogy mail (ha nincs és jailbreakelt vagy, akkor rakd fel! 1.1.3 iphone valami a neve, all packagesban nézd végig az első 10-et!)
-
Romvr
őstag
válasz
dzsozefo
üzenetére
1.) Egy fórum azért van hogy segítséget kérhessenek azok akinek segítség kell
2.) Csak az után jövök a fórumra ha a gógliban nem találtam meg amit keresek
3.) Látom a Google neked nem csak a barátod, hanem a prostid is, mviel mindenkinek azt ajánlgatod, bármilyen témában.
4.) Ha nem tudsz segíteni akkor minek válaszolsz rá? Előrébb nem jutok vele.
5.) Az álltalad betett linkek sem segítettek.De ez csak az én véleményem.
-
Romvr
őstag
Másik problémám hogy most tettem fel a customize-t és totál francia az egész. Hogy lehet angolra tenni? (Ez a hétfő is jól kezdődik
) -
Romvr
őstag
Segítsééééég!!!!
Hogy a bánatos nyavajába tudom beállítani a gmail-om?
Próbáltam már imapot, pop3-at, de sose tud csatlakozni a szerverre. Miért? Mi a helyes beállítás? Vagy mért nem működik. Ha segít a meló helyemről próbálok csatlakozni (van proxy-ja ha ez mond valamit) Net van, meg minden csak a gmail nem megy.

-
thingol
tag
igen, ingyenes. 1.7.5-ös itunesra dugva elvileg simán tudod 1.1.4-re upgradelni a touchot. ha nem, akkor netről kapjál le egy ipod touch 1.1.4 filmware-t, majd shift + restore. utána meg leírtam feljebb mindent. vigyázz, nehogy 1.1.5-öt rakj fel.
ha 1.1.4-en vagy, akkor... olvass 1 posttal feljebb

DOWNGRADELÉSNÉL HA TÖRLITEK AZ IPL FILET, AZZAL AZ ITUNES LIBRARYTOKAT IS NULLÁZZÁTOK. CSINÁLJATOK MÁSOLATOT, 1.1.7 VISSZARAKÁS UTáNA MÁSOLJÁTOK VISSZA
-
thingol
tag
downgradelés 1.1.4-re: letörlöd az itunes 1.7.7-et, újraindítod a géped. ha az itunes 1.7.5 hibát észlel és nem megy, akkor megkeresed az itunes mappádat (vista alatt a zene mappában van), letörlöd azt a file-t, amivel kiakad installáláskor. a kütyüt (iphone/ipod touch) DFU módba rakod (lehet elég recovery is), rádugod a gépre, elvileg itunes jelzi, hogy recovery módban talált egy iphone-t, shift + restore, betallózod az 1.1.4-es filmware-t (google biztosan segít találni egyet - az ingyenes), majd restore. elvileg így minden oké lesz. utána jailbreak leírás: http://godisagirl.eu/?p=1391
HA ESETLEG annyira meghalt volna minden, hogy még DFU módból sem tudsz restore-olni (hibákkal kidob), akkor a legegyszerűbb lehetséges megoldás, ha rádugod egy másik gépre és ott restore.
ha bárkinek bármi kérdése van, nyugodtan kérdezzen itt, ha tudok segítek: http://godisagirl.eu/?p=1391, vagy dobjon egy mailt (thingol.nap at gmail dot com)
-
dzsozefo
aktív tag
Tehát Brick állapot! Gratulálok hozzá! Olvastál volna feljebb!
Bekapcsoló gomb + alsó gombot egyszerre 10 másodpercig majd engedd el a bekapcsoló gombot a kezed maradjon még az alsón 10másodpercig az egész művelet 20-22 másodperc -> majd felugrik a itunes restore kattintva vissza teheted az eredeti softot!
-
srobot
csendes tag
Hali
Új iTouch tulajdonosként, próbáltam frissíteni a winpwn-el. Elindítva majd a browse gombra kattintva betöltöttem a iPod1,1_1.1.4_4A102_Restore.ipsw-et. Nyomtam iPwner-et.
El is kezdett dolgozni. Majd a végeredmény egy teljesen fekete képernyő.
Semmire nem reagál.
Ha tud valaki valamit, megköszönném.bYe
-
dzsozefo
aktív tag
-
ladlac
tag
Jelenleg 1.1.2-es-es JB-s fw-m van. Az érdekelne, hogy mivel nekem az 1.1.4 upgrade-nek számít, és nem downgrade-nek, azért ingyenes-e (bár szvsz igen, de biztos, ami biztos... a 7.5-t úgyis havernál akarom felrakni, hogy ne legyenek ilyen 7.5-7.7 problémák, mint feljebb a kollégának).
Tehát, ha jól értelmeztem:
-7.5 fel, ezzel felteszek a Touchra egy 1.1.4-et
-aztán egy 7.7-es iTunessal felteszem a fenti link alatt található 2.0 custom fw-t, így wifi nélkül, gépen keresztül ingyenesen van 2.0-s jailbreakelt fw-m.Ennyi? Nem kell winpwn, és/vagy hasonlók, amivel "brick-közeli" állapotba kerül a Touch?

-
Gáben81
senior tag
Igazad volt,de erről nem tudtam hogy ezt is kell csinálni,dfu mod,nagyon szépen köszönöm,bocsi ha szétzúztam picit a topicot mert értetlen voltam.Örök hálám!
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81
üzenetére
Igen... Ipod touchot helyezd restore modba és ennyi lesz a gond szerintem!
1.1.4 -> Dfu modba
tehát 7.5 itunes -> touch kikapcsolo gomb + home 10s-ig majd elengeded a bekapcsolo gombot és tartod még 10s a home gombot aztán püttyög egyet dfu mode, és mehet fel 1.1.4 shift restore ->

-
Gáben81
senior tag
Érthetetlen állandóan error(6),erro(20).nem értem.7.5nél végre betudtam tallozni az 1.1.4et.Arra írja nem lehet restore-error20,ha a custom 2.0át akarom 7.7nél ott meg error (20)
Persze hogy letörlöm,your uninstallerel,registryt mindent kipucolok.De odáig már eljutottam hogy végre felismeri a 7.5.De akkor meg betallózom az 1.1.4et és nem csinálja ezeket az errorokat írja állandóan.Már kicsit kezd elegem lenni 20szor restartolni a gépet is.
Pedig értem a mechanizmusát.Ha 2.0 van fenn és 7.7,akkor lekell szedni a 7.7et földobni a 7.5öt,majd 1.1.4re visszafrissíteni,aztán 7.7újra és betallózni a custom ipsw fájlt és kész.Ugye??? -
dzsozefo
aktív tag
válasz
linkoln001
üzenetére
-
Gáben81
senior tag
Hihetetlen nem tudom fölrakni 7.5el,mert azt írja rakjam föl a 7.7et.kész vagyok
-
dzsozefo
aktív tag
válasz
Gáben81
üzenetére
Utána olvasnál, párszor beirnád a [L:www.google.com]Google[/L]-ba! Akkor menne a dolog szerintem!
Tehát!
Rakd fel az iTunes 7.5 majd tedd fel az 1.1.4 softot!
Majd töröld le a 7.5 és tedd fel 7.7, de mielőtt elinditanád -> Dokumentumok ( CTRL+F ) tehát a kereső, majd fájl, vagy mappát -> .itl -> keress rá (2db) lesz töröld le!
Nyisd meg a 7.7 mert ezután meg kell h nyiljon! Majd Touch usb-re ha eddig nem volt fent, restore ( shift + restore ) majd a 2.0 customize softot ( ipsw.) berakod vagy, amit te csináltál éppen!!
2.0 customized
Ennyi lenne, nem túl bonyolult.Ime itt a nyereményed ha jól csináltál mindent:

-
-
dzsozefo
aktív tag
thingol!
Kérdés, hozzád!
2.0 customized soft cydia! tökéletes! Hallotam ezt a merevlemezes elosztás, hogy is működik? van e link, how to hozzá...
thx -
Gáben81
senior tag
válasz
thingol
üzenetére
2.0nál.De nem értem most visszaraktam a 7.5ös itunes-t és nem indul el.Most megint rakhatom vissza a 7.7et.Nem megy nekem ez a 2.0 jailbreak.
Ugye visszakell rakni amúgy 7.5öt,azzal 1.1.4-et visszarakni(de már ezt sem tudom),utána vissza a 7.7et és akkor lehet updatelni azt a jailbreakelt iswf fájlt amit thingolék fölraktak?Vagy nem értek semmit...lefüstölt egy panelom

-
Gáben81
senior tag
Nem hiszem el nem engedi felrakni azt a jailbreakelt szoftvert error(6)-ot ír.
-
Gáben81
senior tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
Nem is úgy fogtam föl,igazad van maximálisan.
Esetleg vki tudna arra módót hogy a prediktív szövegbevitelt hogy lehet kilőni?Láttam már más is kérdezte fentebb,de nem érkezett válasz.Én mintha láttam vna vmit ezzel kapcsolatban,mielött megvettem a táccsot,de már nem találom...Jaaa és nagyon szépen köszönöm Thingol,belevetem magam azonnal

-
thingol
tag
nekem sikerült feltörnöm, írtam is róla: http://godisagirl.eu/?p=1391
-
Gáben81
senior tag
válasz
dzsozefo
üzenetére
Én is próbáltam a 2.0át feltörni,módósítottam ilibertyvel az iswf fájlt,aztán itunes-ba próbáltam update-ni,de error (6.) hibával nem engedte felteni a cydiát 2.0ára.Ha vkinek sikerült írjon pls.Köcce.
Csak angol oldalak foglalkoznak ezzel,annyira meg nem értek angolul

-
Romvr
őstag
Én meg egy ilyet találtam:

Ha rákötöm az 5.1-es fotómasinámat akkor kamerás táccsom lesz :-D
-
vadani
tag
sziasztok
Egy egyszerű kérdés mégis lehet, hogy nem sokan tudnak rá választ. Milyen diktafon vagy hangfelvevő kiegészítő jó a touch-hoz? Néztem pl a Griffin italk pro-t és a hivatalos oldalon nincs feltüntetve, hogy jó lenne pl a touchoz vagy az új generációs podokhoz. Akinek van ötlete kérem reagáljon
-
dzsozefo
aktív tag
Srácok! ilyet se kívánok senkinek soha!
Tegnap winpwn 2.0 " béta..." probálkoztam és el is b**szta a ipod touch ahogy kell! Se kép se hang, fekete képernyő... félelem... gombnyomkodás,semmi már majdnem azt hittem kuka. Elgondolkodtató volt az istlye szervize... Most 0.12 perckor nyomkodtam mert annyira ráérek, tehát gépre raktam és vakon 10s nyomva tartottam a gombot majd elengedtem és rákapcsolodott a gépre.. igaz 6x itunes megfagyott... de restore bejött és igy most működik!
Tehát újra lehet firmwaret baszogatni! Én azért vettem touchot h szoftver teszteljek és nem azért h hallgassam

-
ladlac
tag
Lehet, hogy én vagyok elmaradva, de van értelme installernek 2.0-ra? Jelentek már meg alkalmazások? Mert úgy tudom, hogy a 2.0 egyáltalán nem kompatibilis az 1.x.x-el.

-
Gáben81
senior tag
bogarsvc13 fölvettelek msnre volt egy freemailes cím,de semmi.azért átküldhetnéd hátha nem jót szedetm le vagy segíthenél picit,nagyon hálás lennék

-
Gáben81
senior tag
Lécci segítesen már vki me megőrülök.

-
Gáben81
senior tag
Üdv.Lécci vki írja le röviden,mi kell ahhoz,hogy 2.0án legyen installer.ilibertyt leszedtem már a legújjabbat,de azzal nemtudok semit sem csinálni,pedig írta bogarsvc13,hogymegkapsz vmi cydiát kiispipálom de nem csinál semmit,csak az abortot tom választani.
Előre is köszi...
-
Romvr
őstag
No tiszta jó most hogy már 8 gigára telepíthetek

Magyarok! Férfiak és asszonyok! Mondjatok játékokat (és hozzá a source-t) bármilyen kategóráiában! De továbbra is várok GBA játékok source-jeit!

savo: Én most döntöttem el hogy megveszem 10-ért az eredetit inkább. Nem kockáztatok meg vacakolok mással.

-
Gáben81
senior tag
Mennyi okos ember van,több mint fél éve használok noname töltőt,eddig nanohoz,most meg touchos és semmi baj nnincs vele.16000ér egy töltő???lol
-
dzsozefo
aktív tag
winpwn neki álltam... eljutott valameddig aztán fekete képernyő.. most meg se kép se hang!
Nem reagál itunes, se semmi!
El lehet szúrni ennyire a touchot?

-
Romvr
őstag
No a megoldás a "kevés a helyed" problémára.
Installerben töltsd le a BossTools nevű alkalmazást, indítsd el majd nyomj a "relocate Applications" gombra majd a "hát persze" gombra. Ez áthelyezni a 300 megás particíóról a programokat a "sokkal nagyobb 7700Mb-os" particióra, úgy hogy utána még működnek is.
-
Romvr
őstag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
Úgy tudom Alma telefonhoz a régihez és az újhoz is adnak tőltőt. Azt már nem tudom hogy "Túinván" (egyik vége villás dugó másik vége telefon csatlakozós) vagy csak egy szimpla almás átalakító (egyik vége villásdugó a másik vége meg nincs, hanem egy USB port áll ki belőle amire rá lehet dugni a csatlakozót). De majd ha veszek és anyám is vesz (ő telefont) akkor majd összemérem a kettőt

szerk: hibák
-
Romvr
őstag
No elmondom miket tettem fel mikor előjött a "running out of disk space, please delete some music or photo" üzenet.
Csont üres Touch, 1.1.4-es szoftver, ZiPhone al JB-elve.
-1.1.3/4 iPod Full Features (mert ez kell)
- openSSH (FTP-hez)
- BSD Subsystem (aszt mondják ez is kell)
- ligttpd (bevallom őszintén ezt már nem tudom miért tettem fel. Asszem a PDF-ek megnézéséhez)
- WildEyes (XLS, DOC, PDF, TXT... stb nézegető safariban)
- pure-FTPd (Ftp szerver e nélkül nem is lehet csatlakozni rá)
- Jiggy Runtime + iSolitare (Passziánsz az mindig nagy sláger)
- Mybatterry (mert jó tudni hogy hány %-on járunk és ez elég részletes)
- BigClock (este digitális óra helyett)
- Flashlight (Sose lehet tudni. Múltkor is kellett munkahelyen)
- Magyaritás (Édes, ékes magyar nyelvünk)ÉS puff fel is jött az üzi hogy mosmá aztán elég legyen. Pedig láttam olyan embereket akiknek 5 oldal volt teli programokkal. Hogy csinálják azok?
szerk: efegyke: Meggyőztél, megveszem 10 rugacsért az eredeti almás töltőt

-
efegyke
tag
Igaza van a Fukar boltosnak.Ha elolvasod az iPod használati útmutatóját,láthatod hogy bele van írva az,hogy csal Apple által jóváhagyott töltővel szabad használni.Itt a topicban is ment már tönkre Touch Belkin töltőtől.A magyarázat a következő:Amennyiben USB kábelről töltöd számítógépről,a Touch ha fel van töltve 100%ra küld egy jelet a gépnek és az lekapcsolja az USB áramát,a töltőikon pedig átvált egy hálózati dugasz ikonra a jobb felső sarokban.Namost a gyári és hitelesített iPod hálózati töltők ezt mind tudják.Az autós töltőt szétcsavarozva láthatóvá vált számomra is hogy olvadós túláramvédő biztosítéktól kezdve egy pici mikrochipig minden van benne.Nem is 5gramm tömegű a cucc.
A olcsó töltő pedig ha fel van töltva a cuccos nem kapcsolja le a töltést hanem adagolja tovább és pát túltöltéstől egy ilyen bonyolult szerkezet simán tönkretud menni.Uh. rádbízom de én a MacAlly-t javaslom.Ezen nem érdemes spórolni hamár megvetted az ipodot-
-
Romvr
őstag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
No most töröltem az egész ketyerét
Restore, ZiPhone, most indítottam az installert és csak azokat fogom felrakni amik feltétlenül szükségesek. -
Romvr
őstag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
Dupla post
-
Romvr
őstag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
Hát jó akkor megveszem. De nem szeretném ha e miatt égne ki a touch-om, vagy valami. Mert nem hiszem hogy a garancia arra is kiterjed.
szerk: A letöltés még megy, végigfut, csak mikor átvált hogy installing akkor lép ki. Mindegy most "formázom" a telefont és újra rakom az egészet. Már úgy is tudom hogy mit kell rárakni ami fontos nekem...
-
bogarsvc13
csendes tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
3-4 dolgot D:
-
Romvr
őstag
Ilyet találtam.
Viszont ilyen van a Fukar Boltban is és ott hozzá értő emberke mondta hogy ez a fajta a tácshoz nem jó, hogy ahhoz csak az Apple által gyártott bizgere jó ami 16 ropogos ezrest nyom a mérlegen. Mert hogy csak az iPhone töltő kell neki, csak azt szereti. Más kütyüre rá se néz (suzuki reklám
). -
Romvr
őstag
megőrülök!!!!

Installerel telepíteni akarom a GBA emulátort hogy majd szuper máriózhassak (nem nem a harmonikás fazonról van szó), de nem kóser a dolog. Letölti a csomagot és mikor telepíteni akarja kilép az installerből. Nem tudom miért csinálja ezt. Már újraindítottam a kütyüt is pedig. Most installáltam fel egy theme-t az SMB-hez, tehát az megy. Mi a bánat lehet a baja?! Super Mario 3-at akajoooooook!!!!!!!!
szerk:
bogarsvc13: Most néztem a válaszod! Köszi utána nézek. Amúgy mióta használod vele?
-
bogarsvc13
csendes tag
egy tipp ahhoz akinek 2.0-van és szeretne installert : akinek van msn-je az vegyen fel és átküldöm neki az ilibertyt felrakja és az ilybertyvel megkapja a cydiát és frissíti mejd megkeresi benne az installert
akinek ekll szoljon
-
Gáben81
senior tag
Az ipodot vagy a töltőt?
(cserélik)De egyébként nekem is van töltő,2800Ft-ingyen házhos is viszik...hehh
-
efegyke
tag
Töltő alternatívának javasolnám a MacAlly termékeit.Én az Arénában az Apple boltban vettem hálózati és autós töltőt együtt olcsóbban mint az eredeti Apple.2 hónapja használom de nem nyírja ki az akksit.Mondta is a csávó hogy garancia van rá és ha elcseszné az ipodot akkor cserélik egyből.
-
Romvr
őstag
No ma sikerült 20%-ra leamortizálnom az aksit a következővel:
Fényerő még mindig 10% körül.
1 óra zene
3 óra 30 perc Wifi (töltögettem programokat rája)
1 óra jegyzet írkálás.
30 perc stopper
5 perc flashlight használat
----------
6 óra 5 perc összes használat és 100%-ról 20%-ra apadt az energia.Mivel holnap kb 11 órát fogom használni (hosszú műszak), ezért már viszem a töltő zsineget is és ahol csak lehet már dugom is az USB portra
(hálózati töltő beszerzése folyamatban...) -
Gáben81
senior tag
Hát igen fentebb én is írtam,nekem is elég távoli az az 5óra wifi.Talán 3-4óra ha full töltöttségről indulok,sötét kijelzőnél.
-
EmThor
addikt
8 óra töltéssel
- 13 óra zene
- 20-30p wifi
- minimális nyomkodásmost jelez, hogy 10% alatt vagyok
-
Romvr
őstag
El tudja nekem valaki mondani hogyan tudok FTP-vel rákapcsolódni a Touchra? Lépésről lépésre mint egy hülyegyereknek.
Google-ben találtam olyan leírást hogy:
- Telepítsd az SSH-t
- Kapcsold be
- FTP kliensnél írd be a készülék ip-jét. Felhasználó: root, Jelszó: alpine, kapcsolódás
- Kész is vagyunk.problémáim:
- Én feltelepítettem az openSSH-t de fogalmam sincs hogy lehetne bekapcsolni.
- Így meg FTP-vel nem lehet felcsatlakozni mert időtúllépéssel kidob (Total CMD-ből próbáltam)Szóval akkor valaki tud rá valami megoldást hogy működjön?

-
bogarsvc13
csendes tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
köszönöm romvr magyar a touchom hála neked

-
Gáben81
senior tag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
Dugd rá a gépre,majd nyomd meg eccere ahome és a fölső billentyűzár gombot,tartsd így pár másodpercig,utána csak a billentyűzár gombot engedd fel várj míg megjelenik a csatlakozás képe és az itunes logo a kütyün,és akkor már felismeri az itunes,restorolod és telepíted amelliket akarod.

Nekem is volt,hogy jailbrakelés közben kifagyott,széthúztam és csak a boot menü volt,nem ismerte föl,be is paráztam volt vagy 2napos a gép...De ez akkor segített.

-
bogarsvc13
csendes tag
nagy agond az ipodom már rögtön lefagy amikor bekapcsolom
és az itunes sem akarja felismerni és nem tom restorewz-ni
tud valaki segíteni ?
-
ladlac
tag
Én viszont tudok a problémádon segíteni...

Remélem sikerült a linkelés.
Ha igen, akkor ez egy repo lesz, sztem tudod használni. Itt megkeresed a KB/KB2 nevű alkalmazást, és a settingsen belül máris ki tudod majd kapcsolni. Táádáámm.Cserébe elmagyarázhatod emberi nyelven a wifi használatát.
Bár sztem már olyan szinten szét van [....] minden hálózati beállításom, hogy már szinte lehetetlent kérek. 
-
Romvr
őstag
Tiszta jòlbirja az aksi, már 3òrája nyüstölö wifivel és 3/4en van az aksija.
Ezt az átokverte autocorrectort hogy a fenébe lehet kiìrtani? Megörjit!!!

-
Romvr
őstag
válasz
bogarsvc13
üzenetére
source kódot hozzá adsz az installerhez:
ifhone.hu/install.xml (ha minden igaz)
És utána az install részben belemész a Ifhone.hu kategóriába és onnan már szerintem egyértelmű. Ha nem akkor szólj és magyarázok
nekem meg az lenne ak érdésem hogy hogy a p*lóban lehet kikapcsolni az autómatikus szövegjavítást?
-
bogarsvc13
csendes tag
valaki segítsen
!!! n1.1.3 -az hogy lehet magyarosítani vagy lehet egyáltalán ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Anime filmek és sorozatok
- Nintendo Switch 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- VGA kibeszélő offtopik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tom hogy mit de a haveromnak is jó volt és én is kipróbáltam