- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2879 üzenetére
3 féle leirást próbáltam ki
1. az itouch.hu-s: a command prompt: azt irta hogy nem megfelelő utasitás, 3szor végigzongoráztam mindenen (értek a parancssorhoz/doshoz eléggé hogy menjen de itt ez nem az én hibám volt)
2. letöltöttem egy noobfriendly félautomatikus verziót: menet közben nem váltott át fehérre a touch kijelzője pedig az utasitásoknak megelelően csináltam..2odjára meguntam
3. letöltöttem egy már szinte teljesen automatikus törőprogit: majdnem tégla lett a touchbol
se a gép, se az itunes se semmi nem ismerte fel
dfu modba áttettem, semmi se történt...
ujrainditottam a gépet: dfu modba siekrült beraknom a touchot
restore eredeti firm-re: elszáll 1625 ös hibával, második restore: siekeresen végigmegy működik mindene.... ekkor döntöttem ugy hogy felhagyok a próbálkozásokkal, ha 1 hónapig kibirtam törés nélül továbbra is menni fog, csak a doom miatt nem akarom tönkretennimásrészt többeknek sikerült tényleg teljesen tönkretenniük a cuccot: se usb se ismerte fel, se a restore nem működik...
tehát várok egy hivatalalos full törésre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest